- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Canım benim sizi o kadar iyi anlıyorum ki.tahmin edemezsiniz.İnşallah hepimizin hayatında güzellikler bizlerle olsun kızlar, Allah hepimize dualarını yaşamayı nasip etsin.
Bugüne kadar hep ben de ezildim, ezdirdim kendimi, ama artık dur diyorum bu gidişata, gerçekten şöyle bir geriye dönüp bakınca, tamam bişeyler başardım şu hayatta ama istediğim yerde değilim, kariyer anlamında. güvensizlik-korkulardı beni durduran, ama artık korkmuyorum, Allah a çok şükür kendi gücümün-değerimin farkına varıyorum ve bu yolda ilerlemeye niyet ediyorum. bu değişim de sayenizde oldu kızlar, kendi gücümün-değerimin farkına vardırdınız beni, tüm hepinize teşekkür ederim. umarım daha da güzel haberleri burdan vermek nasip olur, öyle de olacağına içtenlikle inanıyorum çünkü.![]()
Hayatta başkalarına verilen öncelikler sizi geriye götürüyor ya da olduğunuz yerde sayıyorsunuz.Daima başkalarını mutlu etme çabası sizin önceliklerinizi arka plana atmaya sebep oluyor.Bencillik değil istenen ama önce kendi farkındalığınızı kazanıp sonra başkalarına yönelmek en iyisi...