- 2 Eylül 2016
- 190
- 216
- 103
- 29
herkese merhaba
olumlamamı son 2 gün daha yapıp bitiriyorum
aslında bitmişti ama bayram girince 2 gün safsakladım
bakalım sonuçlarında neler olucak
sizlere yazıcam..
Ben daha baslamadim. Cok useniyorum yapmaya . Bu olumlama isini nasil duzene oturttunpofu ? Bir de hayatinizda ne gibi etkileri oldu acaba ?
çok sevindim canım, Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin senin için. Allah gönlüne göre versin.herkese merhaba hatunlar :)
bayram bitti-normal hayata başladık :) umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir..
evettt bayramdan önce yapmış olduğum olumlamam vardı hatırlarsanız
ben iş-kariyer üzerine 21 günlük olumlama yaptım ve cvplarını almaya başladım :)
şu ana kadar 3 tane elime fırsat geçti,2 tanesi çok iyi diğerini beklemedeyim :) kısacası kararsızım..
bunun dışında benim için sorun yaratan bazı pürüzler bi anda yok olup gittiler..hemde hiç beklemediğim bi anda..
ben bile şaşkınım bu konuda :)
şimdi asıl mesele,bu cvpların birinin olumlu sonuçlanması
şimdilik süreç içerisindeyim ama pozitifim..her gün yeni bişeyler geliyor önüme..hayırlısı ne ise onu bekliyorum :)sizlere devamında da yazıcam..bi kaç güne yeni bir olumlama yapmayı planlıyorum :)
darısı bize inşallahherkese merhaba hatunlar :)
bayram bitti-normal hayata başladık :) umarım herkesin bayramı güzel geçmiştir..
ben iş-kariyer üzerine 21 günlük olumlama yaptım ve cvplarını almaya başladım :)
şu ana kadar 3 tane elime fırsat geçti,2 tanesi çok iyi diğerini beklemedeyim :) kısacası kararsızım..
bunun dışında benim için sorun yaratan bazı pürüzler bi anda yok olup gittiler..hemde hiç beklemediğim bi anda..
şimdilik süreç içerisindeyim ama pozitifim..her gün yeni bişeyler geliyor önüme..hayırlısı ne ise onu bekliyorum :)sizlere devamında da yazıcam..bi kaç güne yeni bir olumlama yapmayı planlıyorum :)
çok sevindim canım, Allah hayırlısı ne ise onu nasip etsin senin için. Allah gönlüne göre versin.
darısı bize inşallah
negzel inşallah bende başarabilirim gözün aydıntşk ederim kızlar
inanın bana berbat bi dönemden geçtim
neye elime atsam olmadı dedim bunda bi şey var
olumlamaya başladım
daha bitirmeden ilk bi telefon aldım :)
ardından bu hafta 2 şey daha çıktı
hatta benim için çok büyük bi sorun vardı-olmuyor ya dedim-bi anda hopppp nasıl oldu bilmiyorum ilk önemli kısmı kendiliğinden çözüldü :)
herkesin inanmasını ve içten olmasını istiyorum lütfen kızlar
daha gözüm aydın değil ama ucunu kanattım :) gerisi de gelir inşallahnegzel inşallah bende başarabilirim gözün aydın
senden destek bekliyorum özel mesaj atmıştım :)daha gözüm aydın değil ama ucunu kanattım :) gerisi de gelir inşallah
istersen başarırsın :)
aahh bakim hemen bi kaç gündr fenalardaydm ben unutuyorum ksra bakma lütfensenden destek bekliyorum özel mesaj atmıştım :)
estafurullahaahh bakim hemen bi kaç gündr fenalardaydm ben unutuyorum ksra bakma lütfen
inşallah canım, inşallah biz de senin gibi geri dönüşleri en kısa zamanda alırız. Rabbim hepimize kolaylıklar versin. ben de bayram nedeniyle ara verdiğim olumlamama tekrar başladım, bir de esmaları okuyorum.tşk ederim kızlar
inanın bana berbat bi dönemden geçtim
neye elime atsam olmadı dedim bunda bi şey var
olumlamaya başladım
daha bitirmeden ilk bi telefon aldım :)
ardından bu hafta 2 şey daha çıktı
hatta benim için çok büyük bi sorun vardı-olmuyor ya dedim-bi anda hopppp nasıl oldu bilmiyorum ilk önemli kısmı kendiliğinden çözüldü :)
herkesin inanmasını ve içten olmasını istiyorum lütfen kızlar
Cok guzel haberlerini bekliyoruzherkese merhaba hatunlar :)
Esmalarla beraber olumlama yapalım
Hep sevindirici haberlerimiz olsun burada .
AMİN
Cok guzel haberlerini bekliyoruzpofu cum.Bugun ben de tam iki defa aklimdan hayallerimi gecirirken yagmur atistirmaya basladi.Cok mutlu oldum,şükür icerisinde dualarimi okudum.Oyle yakin hissediyorum ki sanki yasiyor gibiyim aslinda.Cok cok guzel,tarifsiz bir his.Hani gerceklesse hayalim,zaten ben dogustan boyleyim diye gezecem.Davranislarimda,duygularimda bile degisim olmayacak sanki.
Cok cok mucizevi bir dunyadayiz...Her sey muazzam isliyor :)Hersey gonlumuzce en guzel sekilde gerceklessin insallahhh
Senin adına çok sevindim canım.İnşallah her şey umduğundan daha da güzel olur.vee kızlarrr gelir gelmez hemen sizlere yazıyorruummm :)
beklediğim telefonlardan biri geldiii :)
kabul edildimtabi benim gidip önce şartları konuşmam gerek ama her ne olursa olsun şuanda herşey ok
diğer bi konu daha var;dün yazmıştım,olmuyor diye bırakmıştım peşini,salı günü ucunu kanatan bi olay oldu ardından bugün sonuca götürcek yani bütünüyle tamamlayıcı bişey daha oldu ve yarından sonra tam netlik kazanacak
bugün gerçekten benim için güzel bi gün üzerimden yük kalktı
tşk ederim cnmSenin adına çok sevindim canım.İnşallah her şey umduğundan daha da güzel olur.
ayyyy canım inan kendim için olmuş kadar mutlu oldum, Allah daimi etsin inşallah, Rabbime şükürler olsun.vee kızlarrr gelir gelmez hemen sizlere yazıyorruummm :)
beklediğim telefonlardan biri geldiii :)
kabul edildimtabi benim gidip önce şartları konuşmam gerek ama her ne olursa olsun şuanda herşey ok
diğer bi konu daha var;dün yazmıştım,olmuyor diye bırakmıştım peşini,salı günü ucunu kanatan bi olay oldu ardından bugün sonuca götürcek yani bütünüyle tamamlayıcı bişey daha oldu ve yarından sonra tam netlik kazanacak
bugün gerçekten benim için güzel bi gün üzerimden yük kalktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?