- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- 158
Çok sevindimvee kızlarrr gelir gelmez hemen sizlere yazıyorruummm :)
beklediğim telefonlardan biri geldiii :)
kabul edildimtabi benim gidip önce şartları konuşmam gerek ama her ne olursa olsun şuanda herşey ok
diğer bi konu daha var;dün yazmıştım,olmuyor diye bırakmıştım peşini,salı günü ucunu kanatan bi olay oldu ardından bugün sonuca götürcek yani bütünüyle tamamlayıcı bişey daha oldu ve yarından sonra tam netlik kazanacak
bugün gerçekten benim için güzel bi gün üzerimden yük kalktı
vee kızlarrr gelir gelmez hemen sizlere yazıyorruummm :)
beklediğim telefonlardan biri geldiii :)
kabul edildimtabi benim gidip önce şartları konuşmam gerek ama her ne olursa olsun şuanda herşey ok
diğer bi konu daha var;dün yazmıştım,olmuyor diye bırakmıştım peşini,salı günü ucunu kanatan bi olay oldu ardından bugün sonuca götürcek yani bütünüyle tamamlayıcı bişey daha oldu ve yarından sonra tam netlik kazanacak
bugün gerçekten benim için güzel bi gün üzerimden yük kalktı
canım ne yaptın, bize de bildir, meraktayız, görüşmen vardı, anlaşabildin mi?çok tşk ederim kızlarrr :)
sonuçlarını size bildiricem inşallah :)
ay hala gidicem bi fırsatım olmadı sürekli bişeylerle uğraşıyorum..gidince yazıcam size cnm :)canım ne yaptın, bize de bildir, meraktayız, görüşmen vardı, anlaşabildin mi?
Hedeflerim dogrultusunda ilerliyorum.
"................" benim en büyuk basarim..
Sayginlik,mutluluk,bereket,merhamet,Sevgi,ask,bolluk her tarafimda.
Olmak istedigim insanim.
Mucizelerim Dogru zamanda ve Dogru sirada geliyor.
Ben sonsuz güvendeyim.
Basariliyim ve hzuzrluyum.
tamam canım, bizi merakta bırakma, inşallah istediğin gibi olur.ay hala gidicem bi fırsatım olmadı sürekli bişeylerle uğraşıyorum..gidince yazıcam size cnm :)
tamam canım, bizi merakta bırakma, inşallah istediğin gibi olur.
her geçen gün senin zararına cnmİlk defa 2-3 ay önce farkettim bu grubu, okuduklarım beni rahatlatmıştı, hatta sorunlarıma yardımcı olanlar da olmuştu ama bir türlü kafamı toparlayıp başlayamamıştım, artık başlamanın zamanı geldi de geçiyor:))
Bu olumlamaya da bayıldım, izninizle ben de kullanmak istiyorum
Esma olarak ne okusam tam karar veremedim şimdilik, inşallah yarım burakmadan sonuna kadar götürebilirim, bakalım neler olacak:))
akşamı bekleyemedim kızlar az önce başladım :) hadi bakalımbu arada kızlar yeni bir olumlamaya geçicem bu akşamdan itibaren :)
şimdi onla ilgili esma bakınıyorum..ne olduğunu hatırlayamadım :)
size yine neler yaptığımı sonuçlarını alınca yazacağım inşallaah :)
Gündüz başlayabiliyor muyuz olumlamaya?akşamı bekleyemedim kızlar az önce başladım :) hadi bakalım
tabikiiiGündüz başlayabiliyor muyuz olumlamaya?
sabah-akşam mı, sadece sabah okusak yetmez mi, ben hergün sabah okuyordum, akşam da mı okuyacağız?tabikiii
zaten sabah-akşam yapılıyor cnm :)
21 gün boyunca sabah uyanınca ve akşam yatmadan önce ,esmaları çekip cümlelerimi söyleyip imajine ediyorum istediklerimi :)sabah-akşam mı, sadece sabah okusak yetmez mi, ben hergün sabah okuyordum, akşam da mı okuyacağız?
bir de esmalar çok güzel canım, ama insanın hepsini okuyası geliyor, görünce hepsi de faydalı şeyler, nasıl karar veriyorsun sen, esmaları da mı 21 gün çekiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?