Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

hiç bilmiyorum canım. ben de yeni sayılırım bu işlerde, olumlama kısmındayım henüz. öğrenirsen buraya da yaz bakalım.
bir de şu doğal taşlar konusu var, onlardan kullandın mı hiç? gerçekten etkisi var mı acaba?

bu esmaya normal okumak için başlıyorum kızlar..

Bilginizi arttırmak için gerekli beyin devrelerinin açılmasına yardım için El Alim

sizde içinden bir yada bi kaç tane çekin ve her gün buraya okuduğunuza dair bildirin..
esmaların sayılarını daha önceki sayfalarda paylaşmıştım :)

Esma grubu mu kursak ne yapsak:)

Zayıflama için hangi esmayı çekiyorsun? Ya Samed esması zayıflamaya çok etkiliymiş, istersen onu da çek canım.

nasıl yani?o ne demek kız anlamadım?
Hani şu açık gün kapalı gün meselesi var ya, işte o hesap.Bugün dönülmez çarşamba yani okuma yapılmıyor.Tabi inanç meselesi.Aslında ben bu topikte bu konuyla ilgili bazı yazılar paylaşmıştım, bir ara tekrar güncellerim.Eğer ilgilenirsen aralık ayına kadar olan açlık - kapalı günleri de yazarım.Normalde bazı astrologlar bu günleri para karşılığı haber veriyorlar ama ben bir sitede ücretsiz olarak bulup defterime yazdım.

açık kapalı olayını bilmiyordum
doğrudur cnm ama olumlama yaparken falan atlamıyoruz günleri onlar nasıl olcak?
bir de şu var her gün Allah'ın yarattığı bi zaman dilimi..pek inanmıyorum yani sonuç olarak Allah'ın adını zikrediyoruz...bilemedim..

Tabi ki dediğin doğru.Aslında olay şu, esmaları gününe göre gezegen saatlerinde çekersek daha etkili oluyor.Bir kere açık günde başlanması yeter, sonra açık-kapalı hiç bırakmadan çekebiliriz. Dediğim gibi inanç meselesi, inanmadığın hiç bir şeyi yapma:))

nasıl yani, açıkçası pek bilgim yok bu konuda. çakralar falan nedir, nasıl olur?

http://www.reikienerjisi.com/cakralarimiz.html

en sonda bulunan 7. çakrayı oku cnm :)

evet cnm onu biliyorum ama ne bilim ben içimden geldiği zaman yapmayı tercih ediyorum..o an bi baskı oluyor içimde okumam konusunda :) yapınca huzura eriyorum..bi de şunu düşünüyorum;sonuçta dua bu belli bi amacı var bazende sırf içimizden öyle geldiği için okuruz..vs ben bi yan etkisi olucağını yada hani duvara çarpıp çöpe gideceğini sanmıyorum..kendimi kısıtlamıyorum açıkcası..ama bigi her zaman güzeldir.. sen yenilersen bi bakarım :) ama benim için geç kaldık çoktan bitirdim okumamı :)

Sıkıntı etme canım, ibadetin sevabı, verdiği huzur apayrı, onun saati günü olmaz:) Ama bu sanırım havas ilmi, astrologlar bunu çok iyi kullanıyorlar.Dediğim gibi bugünleri para karşılığı haber verenler var.Havas ilmine herkes inanmaz ama ben şahsen inanıyorum ve bu tip uygulamalar da fazlasıyla dikkatimi çekiyor.

canım tamam ama okunmaz değil dediğim gibi..sadece ''hız'' meselesi :)bi an korktum acaba hata mı ettim diye senden alıntıladım bu kısmı;

Bu günlerde esmaların gücü daha açık ve güçlü oldukları için bu günlerde yapılan esma okumalarından daha temiz ve hızlı sonuçlar alırız..

wwaaoowww ben bunu okumuştum ama unutmuşum, ne kadar doğru değil miii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…