hiç bilmiyorum canım. ben de yeni sayılırım bu işlerde, olumlama kısmındayım henüz. öğrenirsen buraya da yaz bakalım.kızlar bilen var mı bilmiyorum
hepimizde olur muhakkak
bazen bi renk o kadar hoşumuza gider ki
mesela bi sene ''sarı'' rengine acaip mrklıydım
ojelerimden tutun tişörtlerime kadar herşey sarıydı
sonra bi sene ''mor'' daha sonra ''yeşil'' gibi değişti
bu sene nedense ''kahverengi'' ne varsa almak istiyorum..oje kazak pantolon ruj farhatta oje ve farı aldım bu renk beni inanılmaz rahatlatıyor..
bu renk olaylarının aura ile alakalı olduğunu biliyorum..ama hangi renk neyi temsil ediyor hatırlayamıyorum şuan..nettende bulamadım..yani şöyle oluyor;mesela kalbiniz kırıldı-yada sevgi eksikliği var size o zaman ''yeşil'' rengi çok cazip geliyor :) ve evet o sene benim için manevi olarak kötü bi seneydi :)
bununla ilgili acaba bilgisi olan var mı?
kahverengi neye işaret mrk ediyorum:)
hayır cnm taşlarla hiç uğraşmadım bilmiyorumhiç bilmiyorum canım. ben de yeni sayılırım bu işlerde, olumlama kısmındayım henüz. öğrenirsen buraya da yaz bakalım.
bir de şu doğal taşlar konusu var, onlardan kullandın mı hiç? gerçekten etkisi var mı acaba?
Esma grubu mu kursak ne yapsak:)bu esmaya normal okumak için başlıyorum kızlar..
Bilginizi arttırmak için gerekli beyin devrelerinin açılmasına yardım için El Alim
sizde içinden bir yada bi kaç tane çekin ve her gün buraya okuduğunuza dair bildirin..
esmaların sayılarını daha önceki sayfalarda paylaşmıştım :)
Zayıflama için hangi esmayı çekiyorsun? Ya Samed esması zayıflamaya çok etkiliymiş, istersen onu da çek canım.bu arada :) işle ilgili yeni bi şey daha oldu
bu diğerinden farklı
yeni bi iş ve + olucak sadece :) kesinlikle olumsuz düşünmeyin,eğer bişeyler bi yerde hatalı ise onu düzeltmek sizin inanışınızda,kendi benliğinizde,yeterki içten olun kızlar :)
bugün başladığım olumlama ''zayıflama-fit görünme ve sağlıklı olma '' adına
bilen bilir beni yazdan beridir kilo vermeye ve spor yapmaya çalışıyorum
bi yere kadar güzel geldim şuan -10 kilodayım ama vermem gereken daha çok kilo var ve ben bazen sapıtıyorumkendimi tutamıyorum yani şöyle sabah ve öğlen gayet ii iken akşam coşuyorum
bunu engellemem lazım ve bugün sabah itibari ile esma ile olumlama çalışmama başladım
ilerleyen günlerde sizleri de haberdar edicem
işe yarıycana inanıyorum ve kendime güveniyorum :)
burdan yapabiliriz aslındaEsma grubu mu kursak ne yapsak:)
:) evet cnm onunla başladım 520 defa Ya Samed..bi kaç güne etkilerini alırım diye düşünüyorum..hatta bugün daha bi normalimZayıflama için hangi esmayı çekiyorsun? Ya Samed esması zayıflamaya çok etkiliymiş, istersen onu da çek canım.
Bugün dönülmez çarşamba, akşam namazından sonra başla:))burdan yapabiliriz aslında
ben bi kaç tane seçtim cnm
Ya Kayyum-Ya Alim-Ya Hayy :)
Ya Alim 150 defa
Ya Kayyum istediğin kadar
Ya Hayy 18 defa :)
nasıl yani?o ne demek kız anlamadım?Bugün dönülmez çarşamba, akşam namazından sonra başla:))
Hani şu açık gün kapalı gün meselesi var ya, işte o hesap.Bugün dönülmez çarşamba yani okuma yapılmıyor.Tabi inanç meselesi.Aslında ben bu topikte bu konuyla ilgili bazı yazılar paylaşmıştım, bir ara tekrar güncellerim.Eğer ilgilenirsen aralık ayına kadar olan açlık - kapalı günleri de yazarım.Normalde bazı astrologlar bu günleri para karşılığı haber veriyorlar ama ben bir sitede ücretsiz olarak bulup defterime yazdım.nasıl yani?o ne demek kız anlamadım?
açık kapalı olayını bilmiyordumHani şu açık gün kapalı gün meselesi var ya, işte o hesap.Bugün dönülmez çarşamba yani okuma yapılmıyor.Tabi inanç meselesi.Aslında ben bu topikte bu konuyla ilgili bazı yazılar paylaşmıştım, bir ara tekrar güncellerim.Eğer ilgilenirsen aralık ayına kadar olan açlık - kapalı günleri de yazarım.Normalde bazı astrologlar bu günleri para karşılığı haber veriyorlar ama ben bir sitede ücretsiz olarak bulup defterime yazdım.
bunun aurayla alakası var işte :)evet canım mor renge karşı bir zaafiyetim var, çok severim kendilerini
nasıl yani, açıkçası pek bilgim yok bu konuda. çakralar falan nedir, nasıl olur?bunun aurayla alakası var işte :)
mor sanırım taç çakrasıydı:)
Tabi ki dediğin doğru.Aslında olay şu, esmaları gününe göre gezegen saatlerinde çekersek daha etkili oluyor.Bir kere açık günde başlanması yeter, sonra açık-kapalı hiç bırakmadan çekebiliriz. Dediğim gibi inanç meselesi, inanmadığın hiç bir şeyi yapma:))açık kapalı olayını bilmiyordum
doğrudur cnm ama olumlama yaparken falan atlamıyoruz günleri onlar nasıl olcak?
bir de şu var her gün Allah'ın yarattığı bi zaman dilimi..pek inanmıyorum yani sonuç olarak Allah'ın adını zikrediyoruz...bilemedim..
nasıl yani, açıkçası pek bilgim yok bu konuda. çakralar falan nedir, nasıl olur?
Tabi ki dediğin doğru.Aslında olay şu, esmaları gününe göre gezegen saatlerinde çekersek daha etkili oluyor.Bir kere açık günde başlanması yeter, sonra açık-kapalı hiç bırakmadan çekebiliriz. Dediğim gibi inanç meselesi, inanmadığın hiç bir şeyi yapma:))
Sıkıntı etme canım, ibadetin sevabı, verdiği huzur apayrı, onun saati günü olmaz:) Ama bu sanırım havas ilmi, astrologlar bunu çok iyi kullanıyorlar.Dediğim gibi bugünleri para karşılığı haber verenler var.Havas ilmine herkes inanmaz ama ben şahsen inanıyorum ve bu tip uygulamalar da fazlasıyla dikkatimi çekiyor.http://www.reikienerjisi.com/cakralarimiz.html
en sonda bulunan 7. çakrayı oku cnm :)
evet cnm onu biliyorum ama ne bilim ben içimden geldiği zaman yapmayı tercih ediyorum..o an bi baskı oluyor içimde okumam konusunda :) yapınca huzura eriyorum..bi de şunu düşünüyorum;sonuçta dua bu belli bi amacı var bazende sırf içimizden öyle geldiği için okuruz..vs ben bi yan etkisi olucağını yada hani duvara çarpıp çöpe gideceğini sanmıyorum..kendimi kısıtlamıyorum açıkcası..ama bigi her zaman güzeldir.. sen yenilersen bi bakarım :) ama benim için geç kaldık çoktan bitirdim okumamı :)
Hz. Ali'ye atfedilen çok güzel,motivasyonu yüksek bir söz vardır.Bu topikten sonra çok daha anlamlı geldi.İzninizle paylaşıyorum.
Çare içinizde;ama siz bilmiyorsunuz.
Hastalık sizden geliyor,ama siz görmüyorsunuz.
Sizler,harfleri,sırları beyan eden netleştirici keşif kitabısınız.
Küçük bir bedenden ibaret olduğunuzu sanıyorsunuz;
halbuki en büyük dünya sizin içinizde inkişaf ediyor.
Eğer kendiniz hakkında tefekkür ederseniz,kendiniz
dışında olana ihtiyaç hissetmeyeceksiniz;ama siz tefekkür etmiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?