Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Canım benim ya çok teşekkürler emek veriyorsunuz
Ne kadar güzel yazmışsınız.çok ama çok beğeniyorum yazılarınızı.
Benim de hatalarım oldu
Ben öyle şeyler yaşadım evet bir ara isyan bile etmiştim.İtiraf ediyorum.
Ederken de haklıyım diyordum.Daha ne olacak diyordum bile.
Dedikçe daha da ....oluyordu.
Yaşadıklarım Bisquits arkadaşımızın 46 .sayfasında var .birazını yazdım.
Sonra bir gün düşündüm derdin sonu sınırı yok ki.
Amannnnnnn Ben ne yapıyorum dedim.Ve bence bu bir uyanıştı.
Ellerimi açtım ve şükretmeye başladım.
Eskisi gibi ve Halen de öyle
Öncelikle şunu da belirteyim her şeyin başı ÇOK ŞÜKÜR
Sonra Dualar en çok ama en çok işe yarar anahtardır dualar.
Sonra olumlamayı yanlış yapanlar da var.
Evet hayatımızdan negatif enerjili insanları çıkaralım.
Ama öyle bağıra çağıra yok enerjimi çalıyorsun git vs demeden.
Kibarca yapalım.Bunu yapanları çok gördüm de ondan yazıyorum.
ASLA İSYAN ETMEYELİM.
Hayatımızdan nefreti kesinlikle çıkaralım .
Çünkü nefret duygusu HATA YAPTIRIYOR.
Sevaplar yapmaya bakalım.
Sevap yapmak ta herkese nasip olmaz.
Bizi pozitif yapacak her şeye açık olalım.
Hep güzel cümleler kuralım.
Dendiği gibi ne dersek o oluruz.
Ne düşünürsek onu getiririz.
Devamlı tekrar edelim.
VE KESİNLİKLE DE İNANALIM.
ÇOK ŞÜKÜR
ÇOK SAĞLIKLIYIM
ÇOK MUTLUYUM...

Olumlamada 5. günümdeyim kızlar. Henüz gözle görülür bir değişiklik yok ama artık daha iyi hissediyorum kendimi. Bir de benim sigarayla ilgili ciddi problemim var. Ablam sigara içiyor ve geceleri kalkıp tuvalette içiyor. Haliyle o illet öyle bir şey ki anında eve yayılıyor kokusu. Ben sigaranın kokusunu alınca dünyanın en pozitif insanı olsam bile o anda canavarlaşabiliyorum. Tahammül edemiyorum sigaraya ve çook sinirleniyorum. Ne yapabilirim sizce?

kendini iyi hissediyor olmanda güzel ..elle tutulur bişeylerin olması bazen zaman alır cnm..
sigara konusuna gelince;görmezden gelmekten başka çaren yok maalesef
yada o sigara içerken ordan uzaklaş
yanında durma
ve görme
aksi takdirde aynı evde olduğunuz sürece bunu yaşamaya devam edeceksin
yada evde sigara içmek yerine,balkona falan çıksa bu durumda sende rahatsız olmazsın neden wc de sigara içiyor onu da anlamadım ama neyse

Evimiz balkonlu değil o yüzden gece çareyi orada içmekte buluyor. Zaten yanında durmuyorum sigaraya karşı aşırı hassasım. Sokakta biri içerken bile uzaklaşırım.

Olumlamalara gelince bazı şeyleri kabullenebiliyorum artık. Sürekli pozitif değilim ama imgelemek beni mutlu ediyor :)

o zaman kesin çözüm ablanın sigarayı bırakması :)
imgeleme yapmak çok güzel oluyor
5 duyu organını normal dünyada değil de istediğin dünyada yaşıyorsun
ilk deneyimim çekirdek yemek olmuştu :) çok tuhaf ama bi o kadar zevkli gelmişti
sonra ki deneyimim de nasıl hissettiysem irkilmiş yarıda bırakmıştım
çok güzel bişey bu

Ben kendini affetme meditasyonu ve olumlumasi yapmayi dusunuyorum Pofucum . Ancak bazi sorularim olacakti:

1. Esmalari nasil ve kac kere soylemeliyiz?

2. Ayrica bu olumlamalar icin belli bir sayi yoktu di mi ?

3. Bu da olumlumam son olarak bir yerde buldum : Ben kendimi yüreğimde affediyorum. Oldugum gibi oldugum icin kendimi seviyorum . Ben her halimle muhtesemim.

Not : Belki cevaplarini vermissindir önceden ama kusura bakma çok inceleme firsatim olmadi

Kizlar hemen size de muthis bi pazar motivasyonu olsun diye yasadiklarimi anlaticam dun. Gevsedim, yataga uzandim ve cok sevdigim ozledigim biriyle kavusma animizi once hayal ederek sonra o sahnenin icne girerek imajine ederek yasadim. Resmen elimi tuttugunda kalbim hizla atmaya basladi, sarildik mutluluktan pir pir ettim. Sonra imajinasyonum bitti. Oturdm kagida ona bi mektup yazdim soyle oldu boyle oldu boyle baristik diye. Sonra biraktm kagidi kalemi bi aglama tuttu beni saatlerce agladim. Uyumusum sonra. Sabah bir uyandim gece 5.30da mesajlar atmis bir suru! 2 aydir ses gelmeyen insan! Engelimi acmis bir suru sey yazmis ve kapatmis. Meger ruyasinda gormus beni. Oyle seviyorum ozluyorum pismanim dememis ama iletisim icn insani anlamda guzel seyler soylemis. En onemlisi iletisim kuracak kadar uzuldugunu, benim kadar ona da bu ayriligin koydugunu yuce allahim gostermis oldu. En azindan dedim tek basima yasamamisim, bi bagimiz varmis. Iste boyle. Simdi icm kipir kipir. Kibarca bi cevap yazdim bende. Neler olur bilmem, belki cok guzel bir yere baglanir belki oyle unutulur gider bu mevzu ama bunu bugunu yasatti ya bana allahim. Cok sukur, buttrflyn dedigi gibi, ya latif es sekur el vehhab ya berr i dilimden dusurmuyorum cunku mucizevi!

Merhaba hanımlar...

Ruh hali olarak hep depresifimdir... Bilmiyorum belki troid hastası olduğum için böyledir belkide yapım budur.. Yada yaşamak istediklerime henüz ulaşamadığım içindir
Mutlu olurum ama hayatımdaki en ufak pürüzde dibe vururum.. Sorunsuz bi hayat olmadığına görede ben hep dipte sayılırım
Tesadüfen olumlamalarla karşılaştım , açıkçası ne olduğunu tam anlamış değilim ama bana iyi geleceğini hissediyorum.
Sayfanızı takibe aldım baştan okumaya çalışıcam bu arada vakti olan arkadaşlarımda kısa kısa tanıtırsa bana olumlamayı çok sevinirim

Merhaba..
Esmaül hüsna mucizelerle şifalarla doludur gerçekten.. Ya mucib... Harika bi esmadır.. Bol bol çekin bunuda inşallah..
Çok kötü bi anımda ağlayarak dua ediyordum birden içimden mucib dedim. Mucib in esmaül hüsnadan olduğunu bilmiyordum internete Mucib yazdım bi baktım Rabbimin isimlerinden.. Hemde anlamı dualara icabet eden demek... O an yasadığım duyguyu tarif edemem... Aslında anlatmamak lazım böyle şeyleri ama dayanamadım:)
Bu arada telepati kurmadada baya iyiymişsiniz:)
Mutluluklar...

Diyorum ya bilimcaltindan bilincaltina her zaman yol vardır.Yeter ki egolarindan ,korkularindan uzaklasarak bir beklentin olmadan yap.Sadece o huzuru yasamis olmak icin yap imajinasyonunu.Sonra birak bosver hic denetleme.Sonra da seyrine bak : ))) Cok sevindim senin adina.Cunku bi senin icin guzel deneyim ileriki icin

Duzenleme yapamadim : ) Son kısim da cunku den sonra "bi" yok : )))

Merhabalar,
Her hastalagin bir bilincaltindan kaynakli sorundan oldugu dusunuluyor.Ve benim gözlemlerim bunu hep onayliyor.Siz de ar daha once biliyor gibi yazmissiniz :) Troid hastaliginin nedeni: gerceklesmesi mümkün olan ama gerceklesmeyen istekler,dileklerin ice dert olmasidir.
Ilk once bunun farkina vararak,elinizdekilerle mutlu olup "an" ı yasarak troid hastaligini yenebilirsiniz.Once isteklerinizle ilgili yeni bir bilincalti kaliplari olusturmalisiniz oncelikle.Daha sonra istekleriniz gerceklesecek,cunku vücut tepki bile vermis artik, bak yanlis sinyaller gönderip duruyorsun kendini düzelt diye :)

Bu arada ben tesadufen burda olmadiginiza eminim, bu zamanlar bilincalti kaliplarinin temizlenmesi icin mukemmel zamanlar.Lütfen degerlendirin.Cok sey paylastik daha onceki sayfalarda.Isinize yarayacak cok guzel tecrubeler var

Ciddimidinğz:) çok şaşırdım hastalığımın nedenine:) gerçekten hayatım gerçekleşmesi münkün olan ama hep bir pürüz çıkıp ertelenen istekler ve hayallerle dolu inanın çok şaşırdım:)
Ben tesadüflere inanmam zaten, her yaşananın bir sebebi vardır mutlaka.. Benimde şifa kaynağım bu sayfaladır belki:)
Peki ben şimdi ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Sıfırım bu konuda.. Tavsiye ettiğiniz kitap felan varmı?

Bende takip ediyorum ama yazmamıştım okuyunca şok oldum troid bende de var ve bende yapı olarak yesilinci gibiyim inşallah şifamı bulurum takipteyim

Merhaba.. Patronumun enerji vampiri olduğunu düşünüyorum, işyerinde modum hep düşük, adamın her hareketine sinir oluyorum.. Sizce ne yapmalıyım enerjimi düşürmemesi için.. Ya da gerçekten enerjimi düşüren o mu acaba.. Ne öneririrsiniz bana

merhaba cnm hoş geldin
esma sayları sana kalmış içinden ne geçiyorsa..kendi duyabileceğin sesde söylemen yeterli
21 gün akşam ve sabah uygulaman yeterli..gün içinde de istersen tekrar edebilirsin
şimdiden kolay gelsin :)

wwaaaoowww süperr canım harikaaaaa devamı da istediğin gibi olsun

merhaba
aklıma gelen tek şey,öyle olduğuna inanıyorsan kendine esmalarla veya pozitif düşüncelerle koruma kalkanı yapman..o kişinin senin enerjini çalmasını engelleyebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…