- 11 Ocak 2016
- 1.892
- 1.250
- 83
- 35
Cok zamanim olsa emin olun ozel olarak yardimci olmak isterdim.Ama onceki sayfalarda faydalanacaginiz cok bilgi var.Ayni tarz seyleri onerirdim sanirim.Su an cok zihnimi toparlayamiyorum da.Ama sunu bilin sifa Allahin o muhtesem yaratimiyla sizin icinizde.Ya Safi adiyla sifa diliyorum,en guzel ilhamlarlaCiddimidinğz:) çok şaşırdım hastalığımın nedenine:) gerçekten hayatım gerçekleşmesi münkün olan ama hep bir pürüz çıkıp ertelenen istekler ve hayallerle dolu inanın çok şaşırdım:)
Ben tesadüflere inanmam zaten, her yaşananın bir sebebi vardır mutlaka.. Benimde şifa kaynağım bu sayfaladır belki:)
Peki ben şimdi ne yapmalıyım nasıl bir yol izlemeliyim? Sıfırım bu konuda.. Tavsiye ettiğiniz kitap felan varmı?
Secret kitabinda ve belgeselini tavsiye ederim.Orada is arkadaslari ile ilgili bir kisim var.Coook faydasini goreceksiniz.Ben bu sayede cooook sayida insandan kurtuldum.Hatta esimi bile kurtardim,oyle insanlardan.Pozitif dusunun,enerjinizini o insana gecirip beslenmeyin oyleleriniMerhaba.. Patronumun enerji vampiri olduğunu düşünüyorum, işyerinde modum hep düşük, adamın her hareketine sinir oluyorum.. Sizce ne yapmalıyım enerjimi düşürmemesi için.. Ya da gerçekten enerjimi düşüren o mu acaba.. Ne öneririrsiniz bana
Secret kitabinda ve belgeselini tavsiye ederim.Orada is arkadaslari ile ilgili bir kisim var.Coook faydasini goreceksiniz.Ben bu sayede cooook sayida insandan kurtuldum.Hatta esimi bile kurtardim,oyle insanlardan.Pozitif dusunun,enerjinizini o insana gecirip beslenmeyin oylelerini
Çok teşekkür ederim çok sevinirdim grçekten.. Şüphesiz herşey Allahtan.. Geçmişi okumaya başlıyorum hemen:)Cok zamanim olsa emin olun ozel olarak yardimci olmak isterdim.Ama onceki sayfalarda faydalanacaginiz cok bilgi var.Ayni tarz seyleri onerirdim sanirim.Su an cok zihnimi toparlayamiyorum da.Ama sunu bilin sifa Allahin o muhtesem yaratimiyla sizin icinizde.Ya Safi adiyla sifa diliyorum,en guzel ilhamlarla
ay nasıl yapılıyor ki, kitabın kaçıncı sayfalarındaydı, belgeselin hangi dakikasındaydı, bilgi vermen mümkün mü canım? benim de etrafımda öyle insanlar var.Secret kitabinda ve belgeselini tavsiye ederim.Orada is arkadaslari ile ilgili bir kisim var.Coook faydasini goreceksiniz.Ben bu sayede cooook sayida insandan kurtuldum.Hatta esimi bile kurtardim,oyle insanlardan.Pozitif dusunun,enerjinizini o insana gecirip beslenmeyin oylelerini
canım sorun hep olumsuz düşünmenle alakalı olabilir, hani sahip olduklarına değil de, olamadıklarına odaklanmışsın. sürekli onu yapamadım, bunu alamadım, yani beyinde negatif dalgalar yayılır.Merhaba arkadaslar. Borsey danismak istiyorum 30 yillik yasantimda gittikce artarak dikkatimi ceken birsey var. Bu konida acaba bilgilendirici olabilirmisiniz?
Öncelikle hayatim boyunca ben üniversite okuyacam güzel maasim olacak dedim. Bir kuzenim vardi ben tip okuyacam dedi. Neyse birkac yil gecti aradan. Kuzenim tipi kazanamadi memur oldu ve fahis bir maasi var. Ben ise üniversiteyi kazandim ama maas berbat. Kuzenim sürekli markali seyler alan. Ikinci el giymeyen hani tabiiri caozse gözü yükseklerde olan biri. Ben ise hep mütevazi ve azla yerinmeyi bilen biri. Ben gidip doyasiya zara mango vs biryerlerden aloaveris yaptigimi hic hatirlamam. Acaba istemeden ben layik degilim mesaji mi gönderiyorum evrene? Ikinci el giymekte bile sakinca duymam halbuki. Ama birtürlü doyasiya alisveris olsun vs hayatimda yapamadim. Hep baskalarinin eskisi kullanmadigi seylerle gecistirdim. Zoruma gitmiyor. Ama öyle bir mesaj mi yolluyorum? :/
Herneyse gelelim baska bir konuya. Hayalim egede tatil yapmakti. 30 yasindayim bir kere tatil yapmisligim yok. Balayim bile olmadi. Ancak cevremdeki insanlar nasil calismadan her yil iki üc kere tatile gidiyor? Aklim almiyor. Acaba kendi kendime zayiflayinca taril yapacagim bilincaltina mi yerlestirdim? Ondan mi olmuyor?
Egede evim olsun istedim ve bunun icin hep cabaladim. Ama araya hep baska seyler girdi birikenlerde uctu. Ancak ben degil kuzenim.aldi egede evi. Arabasi var cocugu var. Tanidigim cevremdeki herkesin arabasi var. Cocugu var. Herseyi yeni aliyorlar. Hatta sadece tek maasla gecinenler bile bunu yapabiliyor. Arsa aliyorlar ev aliyorlar vs vs.
Ben neden bir adim ileriye adim atamiyorum? Tek hayalim güzel bir dügünüm olmasiydi cenaze girdi araya olmadi. Yani uzatmayayim. Neden istediklerim tam gerceklesecekken bir sekteye ugruyor? Bunun sebebi ne olabilir? Ben bunlara layik degilim mantigi mi acaba?
Ya da nerede yanlis var. Kafam almiyor birtürlü. Aklimdan birsey geciririm. Yapmak icin o an imkanim ol.az. bir bakarim yakin cevremdeki kisi aynisini yapmis bile. Yani sürekli geride kaliyorum ve ulasamiyorum da. Kendimi hep eksik hissediyorum.
Sebebi ne olabilir sizce?
Merhaba arkadaslar. Borsey danismak istiyorum 30 yillik yasantimda gittikce artarak dikkatimi ceken birsey var. Bu konida acaba bilgilendirici olabilirmisiniz?
Öncelikle hayatim boyunca ben üniversite okuyacam güzel maasim olacak dedim. Bir kuzenim vardi ben tip okuyacam dedi. Neyse birkac yil gecti aradan. Kuzenim tipi kazanamadi memur oldu ve fahis bir maasi var. Ben ise üniversiteyi kazandim ama maas berbat. Kuzenim sürekli markali seyler alan. Ikinci el giymeyen hani tabiiri caozse gözü yükseklerde olan biri. Ben ise hep mütevazi ve azla yerinmeyi bilen biri. Ben gidip doyasiya zara mango vs biryerlerden aloaveris yaptigimi hic hatirlamam. Acaba istemeden ben layik degilim mesaji mi gönderiyorum evrene? Ikinci el giymekte bile sakinca duymam halbuki. Ama birtürlü doyasiya alisveris olsun vs hayatimda yapamadim. Hep baskalarinin eskisi kullanmadigi seylerle gecistirdim. Zoruma gitmiyor. Ama öyle bir mesaj mi yolluyorum? :/
Herneyse gelelim baska bir konuya. Hayalim egede tatil yapmakti. 30 yasindayim bir kere tatil yapmisligim yok. Balayim bile olmadi. Ancak cevremdeki insanlar nasil calismadan her yil iki üc kere tatile gidiyor? Aklim almiyor. Acaba kendi kendime zayiflayinca taril yapacagim bilincaltina mi yerlestirdim? Ondan mi olmuyor?
Egede evim olsun istedim ve bunun icin hep cabaladim. Ama araya hep baska seyler girdi birikenlerde uctu. Ancak ben degil kuzenim.aldi egede evi. Arabasi var cocugu var. Tanidigim cevremdeki herkesin arabasi var. Cocugu var. Herseyi yeni aliyorlar. Hatta sadece tek maasla gecinenler bile bunu yapabiliyor. Arsa aliyorlar ev aliyorlar vs vs.
Ben neden bir adim ileriye adim atamiyorum? Tek hayalim güzel bir dügünüm olmasiydi cenaze girdi araya olmadi. Yani uzatmayayim. Neden istediklerim tam gerceklesecekken bir sekteye ugruyor? Bunun sebebi ne olabilir? Ben bunlara layik degilim mantigi mi acaba?
Ya da nerede yanlis var. Kafam almiyor birtürlü. Aklimdan birsey geciririm. Yapmak icin o an imkanim ol.az. bir bakarim yakin cevremdeki kisi aynisini yapmis bile. Yani sürekli geride kaliyorum ve ulasamiyorum da. Kendimi hep eksik hissediyorum.
Sebebi ne olabilir sizce?
bayram sonrasını da aslında ben istedim kızlar..normalde bugün denildi ama yoğunum zamanım yoık diye bayram sonrasına attımkızlar merhaba
size hemen olumlamam ile ilgili bi gelişmeyi aksetmeye geldim
aslında tam netlik kazanmadan yazmak istemiyordum ama gördüğüm üzre çok negatiflik içinde kalmış kişiler var..bi nebze yol göstersin istedimm
ayın 23 ünde (23 ağustos) ters giden bi durumu düzeltmek babında olumlama yapmaya karar verdim ve daha önce bu sayfada paylaştığım bi esma ile yola koyuldum
ilk bi kaç gün odaklanamadım-yapmayı unuttum-imajine edemedim gibi sorunlarım oldu..bi yerde inanmayan bi ses vardı içimde..
neyse ki atlattım-ara sıra yapmayı unutsam da aklıma gelir gelmez hemen yaptım :)
bugün 13. günüm yani 8 gün kaldı,bişeyler değişmeye başladı,öncelikle rüyalarımda mesajları almaya başlamıştım,sonra birden bire bir telefon geldi ve bayram sonrasında görüşülmek üzre kapatıldı :)
şimdilik olaylar bunlarla sınırlı,çok detay yazmıyorum,netlik kazandığında ne üzerine yaptığımı anlatıcam sizlere..
her zaman dediğim gibi ''içten inanmak'' bu işin baş şartı kızlar
Neden böyle bir yorum yapma geregi duydunuz? Sizinde düsüncelerinizi almak isterim acikcasi :)
Sarjim bitiyor uğraşmayin benimle. Ben gerçekleri söyledim.
A AklinYolu1 ile aramızdaki bişey cnmNeden böyle bir yorum yapma geregi duydunuz? Sizinde düsüncelerinizi almak isterim acikcasi :)
ıı ıh çok beklersin onuSarjim bitiyor uğraşmayin benimle. Ben gerçekleri söyledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?