Canım benim seni etiketledim gibi hatırlıyorum, ama gelişip değişip ben burdayım diyelim 'diye gurubumuz var katıl bize her telden konuşup dertleşip dua edip zayıflayıp bakım yapıyoruzzMerhabalar
Ne ekibi ne grubu...Benim de coook ihtiyacim var coskusu bol,enerjik bir gruba.Beni de alın.En azindan disaridan bakarim :)Bisquits bana cok fena güzel enerjiler firlattin gelir gelmez bak,hosgeldinnnn
pofu cum senin yazidan alintilayamadim,evet gercekten seninle cok güzel bir iletisimimiz var ruhen :) Sen daha once taniyor gibi hissediyorum valla
esma çekmenin kimseye zararı olduğunu düşünmüyorumÇoğu kişi sağlam bir alt yapın yoksa agır gelir diyor da
Bugun olumlamamin 11.gunu, yarisi bitti :)) kendimi daha iyi hissediyorum yalan degil! Olumlama yaptigim konuda bir gelisme olmadi en azindan henuz gozlemleyebilecegim olmadi ama arkaplanda evren calisiyor olabilir. Amaaaa size bahsetmistm is yerinde enerjisnden hoslanmadigim insanlar var diye. O kisi isi birakmaya karar vermis! Ben tabi kmsenin kotulugunuistemedigim icn kovulsun vs gbi biseyde asla bulunmadm ama kendi istegiyle cikmasina sevinmedim diyemem. Bu guzel bi gelisme isteee :) paylasmak istedim hemen. Boyle kucuk seyler oldukca inancim artiyor olacaklara dair hadi insallahhh:)
Ay inşallah canım benim, hayatımız çok güzel, sağlık-neşe-mutluluk bizimle.kucak dolusu günaydınnn herkese
dileklerinizi,dualarınızı,enerjinizi bol bol yayın etrafa kızlar..herşey çok güzel olacakk
onu ben bilmiyorum canımAy inşallah canım benim, hayatımız çok güzel, sağlık-neşe-mutluluk bizimle.
zaman esnemesi ile ilgili biraz açıklama yapar mısın? nasıl yapılıyordu?
Günaydınlar herkese,
Muhtesem enerjiler eşliginde her an her dakika mucizeler gerceklesiyor.Gece yarisi su an uyumaya hazirlaniyorum, biraz once muhtesem dualarimi okudum(kenzulars,vaka suresi,esmalarim).Meditasyon niyetine şükürlerimi de yazdim muazzam sandal agacı tütsüsü esliginde.Cok huzurlu,cok mutluyum;kendimi sonsuz enerji kaynagina bagladim,akistayim,almaya,en güzellerini deneyimlemeye açığım.Yasadigim tümmmm iyi kötü her sey bugunkü beni olusturdu ve ben bugunkü ben'den cok memnunum.O yüzden hepsi icin binlerce kere şükürler olsun.
@pofucum nacizane : ) her sey cok guzel olacal degil,her sey zaten cooook coook güzel.Her sey önce icimizde gerceklesecek ki sonra dışarida can bulsun
Evet canım bizleri daha olumlu yapacak şeylere ihtiyacımız var.ahhh pardon çok haklısın balım yaağız alışkanlığı
evet herşey çokkk güzeell
bakkk şimdiii nerde hata yaptığımı anlamış oldum sayende şekerim:) ben bu ara farkında olmadan fazla acak ecek kullanıyorum hooppp yakaladım tuttu ve bitttiçok çok saol kuzum
ayy çok sevindim gerçekten
demekki sayfayı boş bırakmamak gerekiyor :)
yeni yeni bişeyler bulma zamanı gelmiş bile..bu ara esmaların yarattığı enerji halkalarına takıldım
büyük ihtimal onlarla ilgili bişeyler paylaşıcam sizlere
Oncelikle güzel düşüncelerin icin cok sagol tatlim,güzellikleri cekersin her zaman insaallh hayatina.Evet canım bizleri daha olumlu yapacak şeylere ihtiyacımız var.
Duaların gücünü de katalım listemize.(İsteklerim Mutlaka olacak biliyorum)
Bu arada herkese tavsiyem önce ÇOK ŞÜKÜR DİYELİM
ve sonra da sanki olmuş gibi olumlu cümleler kuralım.
İSTEKLERİM GERÇEK OLDU .
ÇOK MUTLUYUM
ÇOK ŞANSLIYIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?