canlar bunun adı uzaduyum, birlikte çok zaman geçiren veya gönülbağı kuran insanlar arasında olabiliyorayyy tammmda ben sana yazacaktım
bu sıra tekrar imajinasyona başlıycam..kafam çok yoğun pek bişey yapamıyorum ama bunu yapmam lazım bişey beni oraya çekiyor..bunda bişey var muhakkak..aaynı anda aynı konu :)
bu durumu yaşadığım 2 kişi daha var hayatımdacanlar bunun adı uzaduyum, birlikte çok zaman geçiren veya gönülbağı kuran insanlar arasında olabiliyor
canım benim aramızda olmandan çok mutluyuz , zaten biliyorsun bu esmaların insana katacağı değeri ,şükür dualarımızı da birlikte yapmak nasip olur inşallahherkese koskocamannn günayddıınnnn
bugün erkenden kalkabildimmm sonundaa
olumlamamı yaptım
şimdi esmalarımı çekiyorum Ya Vedud Ya RafiBisquits arkadaşım beni de gruba almış saolsun iyi de oldu :) ardından da kendi esmalarımı çekicem Ya Semi, Ya Vahid ve Ya Cebbar
tşk ederim tatlımcanım benim aramızda olmandan çok mutluyuz , zaten biliyorsun bu esmaların insana katacağı değeri ,şükür dualarımızı da birlikte yapmak nasip olur inşallah
bunların çeşitleri var tabi canım durugörü,sezgi,telepati .... genelde soyut konulara çok yoğunlaşanlarla ,manevi konulara yoğunlaşanlarda olabiliyorbu durumu yaşadığım 2 kişi daha var hayatımda
bi anda aynı cümleleri kurup aynı şeyleri düşünüp yapabiliyoruz
onun dışında kimseyle olmadı pek :)
bir de telepati özelliğim ile aynı ortamda olduğum biri varsa hemen algılıyorum ve ona yoğunlaşıyorum
bunu da bizzat bi kaç defa yaşadım
meğer aynı yerde aramızda sadece bi bina varmış
tamam canım Allah kabul etsin, işlerini hallet yetiştiremezsen bizim ekip fırtına gibi maşallahtşk ederim tatlım
Ya Vedud bitti bile
şimdi biraz ara vermem lazım malum çalışmam gereken bişeyler var..akşama kadar biter zaten :)
özel yetenekler insana veriliyorbunların çeşitleri var tabi canım durugörü,sezgi,telepati .... genelde soyut konulara çok yoğunlaşanlarla ,manevi konulara yoğunlaşanlarda olabiliyorbende de bazen olur ama ben daha çok insanların kişiliklerini çözümleyebiliyorum
saol tatlım,bitiririm bentamam canım Allah kabul etsin, işlerini hallet yetiştiremezsen bizim ekip fırtına gibi maşallah
Allahı hatırlamamıza vesile olan her halimize şükürözel yetenekler insana veriliyor
kullanmasına bilene
ben seviyorum bu yeteneğimi..bazen kötü oluyor amaidare ediyoruz kendileri ile
duru görü ve telepati :)
Merhabalartamam canım Allah kabul etsin, işlerini hallet yetiştiremezsen bizim ekip fırtına gibi maşallah
:) etiketledim seniMerhabalar
Ne ekibi ne grubu...Benim de coook ihtiyacim var coskusu bol,enerjik bir gruba.Beni de alın.En azindan disaridan bakarim :)Bisquits bana cok fena güzel enerjiler firlattin gelir gelmez bak,hosgeldinnnn
pofu cum senin yazidan alintilayamadim,evet gercekten seninle cok güzel bir iletisimimiz var ruhen :) Sen daha once taniyor gibi hissediyorum valla
olumlama tekniği cnm bu :) denemeni tavsiye ederim..her zaman işe yararDaha denemedimEki Görüntüle 1879707
Pofu hiç namaz kılmayan biri esma çekerse ağır mı gelirolumlama tekniği cnm bu :) denemeni tavsiye ederim..her zaman işe yarar
hayır cnm ne alakası varPofu hiç namaz kılmayan biri esma çekerse ağır mı gelir
Çoğu kişi sağlam bir alt yapın yoksa agır gelir diyor dahayır cnm ne alakası var
tamamen enerji işi bunlar
bunun namazla falan alakası yok sakın aklınızı karıştırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?