Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ayyy tammmda ben sana yazacaktım
bu sıra tekrar imajinasyona başlıycam..kafam çok yoğun pek bişey yapamıyorum ama bunu yapmam lazım bişey beni oraya çekiyor..bunda bişey var muhakkak..aaynı anda aynı konu :)
canlar bunun adı uzaduyum, birlikte çok zaman geçiren veya gönülbağı kuran insanlar arasında olabiliyor

canlar bunun adı uzaduyum, birlikte çok zaman geçiren veya gönülbağı kuran insanlar arasında olabiliyor
bu durumu yaşadığım 2 kişi daha var hayatımda
bi anda aynı cümleleri kurup aynı şeyleri düşünüp yapabiliyoruz
onun dışında kimseyle olmadı pek :)
bir de telepati özelliğim ile aynı ortamda olduğum biri varsa hemen algılıyorum ve ona yoğunlaşıyorum
bunu da bizzat bi kaç defa yaşadım
meğer aynı yerde aramızda sadece bi bina varmış

canım benim aramızda olmandan çok mutluyuz , zaten biliyorsun bu esmaların insana katacağı değeri ,şükür dualarımızı da birlikte yapmak nasip olur inşallah

canım benim aramızda olmandan çok mutluyuz , zaten biliyorsun bu esmaların insana katacağı değeri ,şükür dualarımızı da birlikte yapmak nasip olur inşallah
tşk ederim tatlım
Ya Vedud bitti bile
şimdi biraz ara vermem lazım malum çalışmam gereken bişeyler var..akşama kadar biter zaten :)

bunların çeşitleri var tabi canım durugörü,sezgi,telepati .... genelde soyut konulara çok yoğunlaşanlarla ,manevi konulara yoğunlaşanlarda olabiliyor bende de bazen olur ama ben daha çok insanların kişiliklerini çözümleyebiliyorum

tşk ederim tatlım
Ya Vedud bitti bile
şimdi biraz ara vermem lazım malum çalışmam gereken bişeyler var..akşama kadar biter zaten :)
tamam canım Allah kabul etsin, işlerini hallet yetiştiremezsen bizim ekip fırtına gibi maşallah

özel yetenekler insana veriliyor
kullanmasına bilene
ben seviyorum bu yeteneğimi..bazen kötü oluyor ama idare ediyoruz kendileri ile
duru görü ve telepati :)

tamam canım Allah kabul etsin, işlerini hallet yetiştiremezsen bizim ekip fırtına gibi maşallah
Merhabalar
Ne ekibi ne grubu...Benim de coook ihtiyacim var coskusu bol,enerjik bir gruba.Beni de alın.En azindan disaridan bakarim :) Bisquits bana cok fena güzel enerjiler firlattin gelir gelmez bak,hosgeldinnnn
pofu cum senin yazidan alintilayamadim,evet gercekten seninle cok güzel bir iletisimimiz var ruhen :) Sen daha once taniyor gibi hissediyorum valla

:) etiketledim seni

aynen cnm bizim enerjimiz uyumlu fazlasıyla :)

Geçmişinizi gittiğiniz her yere beraberinizde taşımak sizi yordu, Sevgili. Bu yükü sırtınızdan atma zamanı geldi. Yanınıza sadece dersleri ve sevgiyi alın, diğer her şeyi arkanızda bırakın. O şeyleri ne istiyorsunuz, ne de ihtiyacınız var ve şimdi artık gittiler

MOR ALEV
ALINTIDIR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…