Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

kuuzzuum hoş gelddiinnn

seni burda görmek ne güzelll

kuuzzuum hoş gelddiinnn

seni burda görmek ne güzelll

Pofucum hosbuldum canım cok tesekkur ederim.Icim,ruhum cok hareketli bugun cok şükür.Hissediyorum cok güzel degisim,yenilik,aydinlik enerjileri var.Bu enerjilere kendimi,ruhumu bırakıyorum.Bol bol imajinasyon yapiyorum,daha dogrusu yaparken buluyorum bazen : ))).O anlardan birindeyim su an,hemen yazayim dedim hislerimi.Belki ilham olur birilerine diye.Rabbimmmm o güzel mucizelerini her an var ediyor, en güzellerine yakalanmak dilegiyle hepimiz icin

ayyy tammmda ben sana yazacaktım
bu sıra tekrar imajinasyona başlıycam..kafam çok yoğun pek bişey yapamıyorum ama bunu yapmam lazım bişey beni oraya çekiyor..bunda bişey var muhakkak..aaynı anda aynı konu :)

inşallah hepimize hayallerimizi yaşamak nasip olsun canım.
hayal panosu yaptınız mı kendinize? ben bilgisayarda hazırladım, kendim-eşim ve kızlarım için, bir ara da gidip çıkartmak istiyorum, evime de asmak istiyorum.

benim var :) kafamı her çevirdiğimde onunla göz göze geliyoruz

kızlar bir de bişey sormak istiyorum, şimdi benim 2 tane dileğim var, ama ya biri, ya da diğeri olmalı, yani nasıl olumlama yapmalıyım bu durumda. yani şöyleki yaşım 40'ı buldu, bu saatten sonra çalışmak istemiyorum aslında, ama çalışırsam da iyi bir iş olsun istiyorum. ama eşimin iş düzeni olsa, kesinlikle evde olmak isterdim, bu durumda sizce nasıl bir olumlama yapabilirim, kararsız kaldım.

buttrfly yazıyı kopyaladım :)

Güneş Tutulması: Bugün artık dün değil! – Mor Alev Gökyüzü ile Yükseliş Raporu

Her ay güneş ve ay bir araya geldiğinde yeni ay oluşur. Dünya da bu iki varlıkla hizalandığında ise tutulmalar gerçekleşir. Tutulmaların bir diğer özelliği ise ayın düğümlerine yakınlıklarıdır, en basit haliyle karma ve kader ya da geçmiş ve gelecek olarak tanımlayabileceğimiz noktalar yeniden aktive olur. Geçmişin geride bırakılması ve en yüksek hedefimize yönlendirilmek söz konusudur.

Ben tutulma dönemine resetlenme olarak bakıyorum. Özellikle son iki yılda bu döneme ekinokslar da eklenince, tutulmaların her şeyi durdurup tekrar başlatma ve yepyeni programlamayla bize sunma özelliği katlanarak büyüdü.

Güneş tutulması, süper güçlü bir yeni aydır. Bilincimize yepyeni tohumların ekildiği ve etkilerini de çok çabuk dış dünyamızda gördüğümüz bir enerjidir. Mucizevi bir başlangıç enerjisi vardır. Oldukça özgürleştirici bir özelliğe sahiptir, örneğin, aylardır ayrılmayı düşündüğünüz işiniz bir anda sona erebilir, artık gönlünüzdeki gibi bir işte çalışmak üzere özgürsünüzdür, kalbinizi açtığınızda yeni fırsatların derhal gelmeye başladığını görebilirsiniz. Bu dönem bitiş ve yeni başlangıçlar zamanıdır. Bu 9 senesi de aynı enerjiyi içerdiği için daha da güçlü bir enerjisi olduğunu söyleyebiliriz. Önerim, özellikle yeni başlangıçlara odaklanmanızdır.

Bu güneş tutulması, kuzey düğümüyle yarattığı yakınlık doyasıyla bizi hızla geleceğimize doğru yönlendiriyor, hatta arkadan doğru ittiriliyoruz. Önümüzdeki altı ayın genel temaları da bu tutulma dönemi sayesinde ortaya çıkıyor.

Sizin içinizdeki yeni başlangıç, yeni tohumlar ve fikirler ne olursa olsun, bu tutulma Başak’ta gerçekleştiği için şu genel konular öne çıkacaktır:

• Sağlık ve beslenme ihtiyaçlarımız
  • İşimiz ve topluma hizmetimiz
  • Muhakeme ve analiz yeteneğimiz
  • Gelişme arzumuz
  • Yeryüzü ve onun üzerindeki tüm hayatın koruyucusu ve bakıcısı olma yeteneğimiz
Arkadaşlar, Zodyak’ta adım adım ilerlediğimizde Başak burcunun kişisel gelişimin tamamlandığı ve toplum ile yaşadığımız dünyaya döndüğümüz eşik noktasında bulunduğunu görürüz. Bundan sonraki burçlar ve evler çok daha fazla dış yaşamımızla ve evrene katkımızla ilgilidir. Başak’ın en yüksek ifadesi, bu dünyaya ait olmak, onun günlük ihtiyaçlarına en pratik şekilde cevap verebilmek ama aynı zamanda gerçeği Yüksek Benliğimizin gözleriyle görebilmektir. Başak’ın beşinci boyut hali artık mükemmellik peşinde değildir, var olanın zaten eksiksiz, bütün ve görkemli olduğunu görür. Doğal halimizle bütünleşmiştir, ilerlemeye zorlamak yerine, doğal döngülerin akışını takdir eder ve onunla gelişirken geliştirir.

Mor Alev
ALINTIDIR...

Evet halihazirda bir hayal panom var; uzun zamanfir bakmiyorum ama görüntü tamamen aklimda.2014 yilinda hazirlamistim,2015 yilinda cercevesi dedigim kisim gerceklesti cok sukur.Su an ici doluyor,hatta cooktan gerceklesti bile Rabbimin izniyle sadece ilahi zamanlamasini bekliyor cok şükür.Ben hazirim yasamaya. Es Sekur,Ya Latif ,El Vehhab,Ya Berr adiyla en kolay en guzel en hizli ve butunun hayrina olacak sekilde Rabbim hayallerimiz nasip etsin tatlim

ne desem bilemedim cnm
sen kararsız kalmışsın besbelli..ama ikisinin içinden birini seçmen lazım
ikisi zıt çünkü
ya biri ya diğeri
biri olursa diğeri olmuyor

,

canım buttrflycım bu esmalar hızlandırmak amaçlı mıdır?

Yine benim gibi arada kalan arkadaslar icn. Benim kalbimde biri vardi ayrilmistik geri de istiyordum ama olumlamami kimse uzerine kurmak istemedigm icn su sekilde yapiyorum 'gonlume ve yoluma ferahlik verecek kisinin hayatima girmesi icn niyet ediyorum, allahim senin izninle mutlulugu ve huzuru seciyorum. Hayatimin aski hizlica hayatima cekiliyor'. Yani 'x kisisiyle cok uyumluyuz birrbimizi seviyoruz' yerine eger benim icn hayirli bi insansa o ayrildigim kisi ve dogrusuysa allah'a birakip onun yuce kollariyla bana getirmesini dua ediyorum. Eger degilse de vakit kaybina gerek yok, ben ruh esimi hayatimin askini ariyorum nasilsa.

Tutulmalara
tutulmalari herkes kotu adleder ama bence dus almak gibi, hayatimizdaki kotulukleri ve pislikleri arindiriyor allahin izniyle :):)

hah işte bu süpersinnn birine bağlı kalmadan olması gerektiği gibi..

Tutulmalara

tutulmalari herkes kotu adleder ama bence dus almak gibi, hayatimizdaki kotulukleri ve pislikleri arindiriyor allahin izniyle :):)
tutulmalar tamamen enerji yoğunluğu..ben kötü olarak görmüyorum
onları kötü kılan biz insanlarız..enerji yoğunluğu fazla olduğu için felaketlere neden olabiliyor evet ama sonuçta bizim felaket dediğimiz şeyler dünya üzerinde olması gereken doğal şeyler..sadece insaoğluna zarar verdiği için adı felaket olmuş

Sabah
Sabah uyandim erkenden,icim kipir kipirdi.Dedim kendime artik cok yakinim hayallerime hissediyorum.Elimi uzatsam degecek kadar.Büyük resme odaklanmaliyim,odağimda kalmaliyim dedim.Büyük resim de varoluş amacimiz gibidir benim hayal panom mesela.Sonra bu yaziyla karsilastim,onayimi alir gibi

Dualarimi ederken ki genelde imajinasyonlarimin sonunda şükür olarak Allahin bu muazzam isimlerini hissederek anarim.El Vehhab bagislayan,hibe eden lutfeden demek,Ya Latif lutuflarin,iyiliklerin sahibi demek, Es Sekur Sukurlerin sahibi,şukredenlere fazlasiyla veren demek.Ya Berr ise yine iyiliklerin,güzelliklerin,merhametin sahibi demek;ben bu ismi andigim zaman zihnimden ışıl ışıl görkemli bir hayat geciyor mesela.Kalbimden ışıklar çıkıyor sanki,cok seviyorum.
Içte hissetmeden,yasamadan,şükretmeden dışarida yaşayamayiz hayali...Sır burada :)

aminnnn canım, amin inşallah cümlemize Rabbim nasip eylesin.

ne desem bilemedim cnm
sen kararsız kalmışsın besbelli..ama ikisinin içinden birini seçmen lazım
ikisi zıt çünkü
ya biri ya diğeri
biri olursa diğeri olmuyor
canım çok haklısın ama işte hangisi benim için hayırlı olacak ona bir türlü karar veremedim, neyse bakalım ben biraz daha düşüneyim bu konuda. Allah hepimize hayırlı hayatlar nasip etsin inşallah.

herkese koskocamannn günayddıınnnn
bugün erkenden kalkabildimmm sonundaa
olumlamamı yaptım
şimdi esmalarımı çekiyorum Ya Vedud Ya Rafi Bisquits arkadaşım beni de gruba almış saolsun iyi de oldu :) ardından da kendi esmalarımı çekicem Ya Semi, Ya Vahid ve Ya Cebbar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…