• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

ayyy tammmda ben sana yazacaktım
bu sıra tekrar imajinasyona başlıycam..kafam çok yoğun pek bişey yapamıyorum ama bunu yapmam lazım bişey beni oraya çekiyor..bunda bişey var muhakkak..aaynı anda aynı konu :)
canlar bunun adı uzaduyum, birlikte çok zaman geçiren veya gönülbağı kuran insanlar arasında olabiliyor:KK19:

canlar bunun adı uzaduyum, birlikte çok zaman geçiren veya gönülbağı kuran insanlar arasında olabiliyor:KK19:
bu durumu yaşadığım 2 kişi daha var hayatımda
bi anda aynı cümleleri kurup aynı şeyleri düşünüp yapabiliyoruz :D
onun dışında kimseyle olmadı pek :)
bir de telepati özelliğim ile aynı ortamda olduğum biri varsa hemen algılıyorum ve ona yoğunlaşıyorum
bunu da bizzat bi kaç defa yaşadım
meğer aynı yerde aramızda sadece bi bina varmış :D

herkese koskocamannn günayddıınnnn:KK200::KK200::KK200::KK200::KK15::KK15::KK15:
bugün erkenden kalkabildimmm sonundaa
olumlamamı yaptım
şimdi esmalarımı çekiyorum Ya Vedud Ya Rafi Bisquits Bisquits arkadaşım beni de gruba almış saolsun iyi de oldu :) ardından da kendi esmalarımı çekicem Ya Semi, Ya Vahid ve Ya Cebbar :KK68::KK68::KK68:
canım benim aramızda olmandan çok mutluyuz , zaten biliyorsun bu esmaların insana katacağı değeri ,şükür dualarımızı da birlikte yapmak nasip olur inşallah:KK19::KK200:

canım benim aramızda olmandan çok mutluyuz , zaten biliyorsun bu esmaların insana katacağı değeri ,şükür dualarımızı da birlikte yapmak nasip olur inşallah:KK19::KK200:
tşk ederim tatlım ;)
Ya Vedud bitti bile
şimdi biraz ara vermem lazım malum çalışmam gereken bişeyler var..akşama kadar biter zaten :)

bu durumu yaşadığım 2 kişi daha var hayatımda
bi anda aynı cümleleri kurup aynı şeyleri düşünüp yapabiliyoruz :KK70:
onun dışında kimseyle olmadı pek :)
bir de telepati özelliğim ile aynı ortamda olduğum biri varsa hemen algılıyorum ve ona yoğunlaşıyorum
bunu da bizzat bi kaç defa yaşadım
meğer aynı yerde aramızda sadece bi bina varmış :KK70:
bunların çeşitleri var tabi canım durugörü,sezgi,telepati .... genelde soyut konulara çok yoğunlaşanlarla ,manevi konulara yoğunlaşanlarda olabiliyor :kahve: bende de bazen olur ama ben daha çok insanların kişiliklerini çözümleyebiliyorum:sus:

tşk ederim tatlım :KK66:
Ya Vedud bitti bile
şimdi biraz ara vermem lazım malum çalışmam gereken bişeyler var..akşama kadar biter zaten :)
tamam canım Allah kabul etsin, işlerini hallet yetiştiremezsen bizim ekip fırtına gibi maşallah:KK9:

bunların çeşitleri var tabi canım durugörü,sezgi,telepati .... genelde soyut konulara çok yoğunlaşanlarla ,manevi konulara yoğunlaşanlarda olabiliyor :kahve: bende de bazen olur ama ben daha çok insanların kişiliklerini çözümleyebiliyorum:sus:
özel yetenekler insana veriliyor
kullanmasına bilene ;)
ben seviyorum bu yeteneğimi..bazen kötü oluyor ama :D idare ediyoruz kendileri ile
duru görü ve telepati :)

tamam canım Allah kabul etsin, işlerini hallet yetiştiremezsen bizim ekip fırtına gibi maşallah:KK9:
Merhabalar
Ne ekibi ne grubu...Benim de coook ihtiyacim var coskusu bol,enerjik bir gruba.Beni de alın.En azindan disaridan bakarim :) Bisquits Bisquits bana cok fena güzel enerjiler firlattin gelir gelmez bak,hosgeldinnnn
pofu pofu cum senin yazidan alintilayamadim,evet gercekten seninle cok güzel bir iletisimimiz var ruhen :) Sen daha once taniyor gibi hissediyorum valla

Merhabalar
Ne ekibi ne grubu...Benim de coook ihtiyacim var coskusu bol,enerjik bir gruba.Beni de alın.En azindan disaridan bakarim :) Bisquits Bisquits bana cok fena güzel enerjiler firlattin gelir gelmez bak,hosgeldinnnn
pofu pofu cum senin yazidan alintilayamadim,evet gercekten seninle cok güzel bir iletisimimiz var ruhen :) Sen daha once taniyor gibi hissediyorum valla
:) etiketledim seni

aynen cnm bizim enerjimiz uyumlu fazlasıyla :)

Geçmişinizi gittiğiniz her yere beraberinizde taşımak sizi yordu, Sevgili. Bu yükü sırtınızdan atma zamanı geldi. Yanınıza sadece dersleri ve sevgiyi alın, diğer her şeyi arkanızda bırakın. O şeyleri ne istiyorsunuz, ne de ihtiyacınız var ve şimdi artık gittiler

MOR ALEV
ALINTIDIR

Daha denemedim
Screenshot_2016-08-10-21-57-49.webp

Back
X