- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
- 313
Merhabalar, ne güzel bir topikmiş bu
2-3 gündür okuyorum, tam olarak bitiremedim ama baya bir okudum
Ben de yaşamımda resmen olumsuzluğu çağıran biriymişim aslında, geçmişime bakıyorum şükürler olsun ki istediğim şeyler oldu; ama bir sürü uğraştan sabır sınavından geçerek oldu...Belki böyle davranmasam istediklerime daha erken kavuşurdum kim bilir...Şimdi de içimde şöyle bir his var, şunu şunu istiyorum ve hemen olmayacak, ben acı çektikten sonra olacak, bu histen kendimi kurtarmak istiyorum...
Şuan hayatımda hiç olmadığım kadar mutsuzum, içimde bir ses var ve sürekli konuşuyor, iç sesimden ve bu halimden biran evvel kurtulmak isterken burayı keşfettim...Nasıl başarırım nasıl olumlu düşünebilirim hiç bilmiyorum; ama başarmayı çok istiyorum...Aksi halde kendimden nefret edicem gerçekten, dünyamı kendi ellerimle zehir etmek istemiyorum
Konuyu takipteyim, esmaları ve olumlamaları yapmayı düşünüyorum, ah şu olumsuz düşüncelerimden de bir kurtulabilsem süper olacak herşey:))
Bir de başak burcuyum, burçlarda etkiliyormuş galiba
Merhaba olumlama yapmaya başladınız mi pekiBende galiba hayatımda olumsuzluğu çağırıyorum hayatıma. Ama hayatımda hiç olumlu oldu diyebileceğim birşey yok. Çok mutsuzum. Üzerimde ağırlık var. Zaten depresyon ilaçları kullanıyorum.
Merhaba olumlama yapmaya başladınız mi peki
Sayfanin başlarında hersey yazıyor aslında ama ben kendimce farklı yaptım kısmen.
21 gun yapılıyor bir hafta ara veriliyor. Oncelikle ne için yapmak istediğinize karar veriyor ve bir olumlama olusturuyorsunuz.
Once niyet ediliyor sonra istediğiniz şeyle ilgili olmasi gerekiyor sanirim.bir esma seçip belli sayılarda sabah akşam okuyorsunuz (ben 100 kere ve aklıma geldikçe yada vaktim oldukça okudum)
Sonra olumlama cümlenizi okuyup sukrediyorsunuz.
Gun icinde hem kendime olumlu telkinlerde bulundum ve gerçekten mutlu hissettim kendimi sizde yapabilirsiniz o 21 gun var ya göz açıp kapatan a dek bi cirpida bitti
Tabiki inanç olmasa sadece okumuş olmak için okunacaksa bence hic başlanmasa da olur.Teşekkürler:) Ben de henüz başlamadım, ne güzel size faydası olmuş ki 21 gün çabucak bitmiş gibi olmuş..
Okuduğum kadarıyla en önemlisi 'inanmak'...Siz bunu nasıl aştınız acaba yani genel olarak pozitif bir insan mıydınız merak ettim
Tabiki inanç olmasa sadece okumuş olmak için okunacaksa bence hic başlanmasa da olur.
Sevgi muhabbet ask için okudum ben bol bol sukrettim. Aşkla ilgili henüz bisey olmadi ama umudum Baki:)
Hemen olsun diye acele etmek de yanlış. Sabretmek gerek. Bol bol sukretmek bir de hastalık da sağlık da..
Normalde evet pozitifim ama olumsuz birşey olunca hemen düşer enerjim. Olumlama yaparken icimi dinledim.Negatif insanlardan enerjmi calanlardan mümkün olduğu kadar uzaklaştım o kadar isabetli bi karardı ki bana çok iyi geldi.
İnşallah olacak hayırlısı ile:)Anladım, sağolun...Ben de aşk istiyorum, yaşadığım kötü şeyleri, insanları unutmak istiyorum...Artık gerçek aşk, doğru insan nerdeyse bizi de bulsun inşallah:)
İnşallah olacak hayırlısı ile:)
Merhaba,Merhabalar, ne güzel bir topikmiş bu
2-3 gündür okuyorum, tam olarak bitiremedim ama baya bir okudum
Ben de yaşamımda resmen olumsuzluğu çağıran biriymişim aslında, geçmişime bakıyorum şükürler olsun ki istediğim şeyler oldu; ama bir sürü uğraştan sabır sınavından geçerek oldu...Belki böyle davranmasam istediklerime daha erken kavuşurdum kim bilir...Şimdi de içimde şöyle bir his var, şunu şunu istiyorum ve hemen olmayacak, ben acı çektikten sonra olacak, bu histen kendimi kurtarmak istiyorum...
Şuan hayatımda hiç olmadığım kadar mutsuzum, içimde bir ses var ve sürekli konuşuyor, iç sesimden ve bu halimden biran evvel kurtulmak isterken burayı keşfettim...Nasıl başarırım nasıl olumlu düşünebilirim hiç bilmiyorum; ama başarmayı çok istiyorum...Aksi halde kendimden nefret edicem gerçekten, dünyamı kendi ellerimle zehir etmek istemiyorum
Konuyu takipteyim, esmaları ve olumlamaları yapmayı düşünüyorum, ah şu olumsuz düşüncelerimden de bir kurtulabilsem süper olacak herşey:))
Bir de başak burcuyum, burçlarda etkiliyormuş galiba
Merhaba,
Size acizane tavsiyem, bol bol dua etmenizdir.Hani ille de karşılığını beklemeyin.Düzenli dua yaparsanız bu size pozitif enerji yükleyip negatif enerjiyi ruhunuzdan atacaktır. Egzersiz gibi düşünün, nasıl spor yapınca vücudumuz güzelleşip şekle giriyorsa ruhumuzda duayla güzelleşip şekle girer.
Hatırlıyorum da, bundan bir on sene öncesine kadar çok dua eden bir insandım. Çok fazla dua edişim Allah'a tevekküllümü de çok kuvvetlendirmişti.İstediğim her şey de oluyordu.Hatta isteklerimin olması için ben talep etmediğim halde resmen başkaları benim için çalışıyordu.Tabi kabul olan dualarımın etkisiyle pozitif enerjiyle doluydum. Ama sonra, sözlerine çok itimat ettiğim fakat negatif yanı ağır basan bir yakınım yüzünden eskisi gibi dua etmeyi bıraktım ve haliyle negatif enerjiyle doldum.İsteklerimin olmayacağına inanmaya başladım.Ben "istemeyi" bıraktım.Sevgilibuttrfly 'nin de deyimiyle isteklerimi iptal ettim.Bazen beni yeni tanıyan bazı insanlardan çok negatif olduğuma dair yorumlar alıyorum.Şimdi ise tekrar pozitif olmaya çalışıyorum.
Duanın pozitif enerjisini sonuna kadar tatmış biri olarak size, dua etmeyi ısrarla tavsiye ediyorum.Tabi olumlamalarla ve esmalarla da desteklerseniz ve negatif insanlardan uzak durabilirseniz kısa sürede ruh haliniz değişecektir.Hatta emin olun rüyalarınız bile pozitif yönde değişecektir.
İnşallah yardımcı olabilmişimdir:)
Teşekkür ederim, elbette yardımcı oldunuz:) Evet dua etmeyi seviyorum, eskiden ben de daha çok dua ederdim, hem de çok içten olurdu, insan büyüdükçe bazı şeylerin masumiyeti kayboluyor galiba, istekler büyüyor, küçük şeyler mutlu etmeye yetmiyor
Haklısınız, daha çok dua etmem şükretmem lazım, ibadetin hiç bir karşılık beklemeden yapılanı makbüldür elbette, bu konuda son zamanlarda eksiğim, elimden geldiğince bişeyler yapmaya çalışıyorum yine de tam anlamıyla başarabilmiş değilim..
yukarıda da yazmıştım üzerimde bir ağırlık, tembellik, mutsuzluk hali var, bedenim başka aklım başka yerde sanki, kendimi çok değersiz hissediyorumDediklerinizi dikkate alıcam kesinlikle, şeytanın vesvesesi aslında bunlar öyle düşünüyorum, inşallah başarabilirim...
Tembellik, ağırlık, değersizlik hissi ara ara pek çoğumuzu yoklayan hislerdir. Mühim olan bu hislerin akıntısına kapılmamak.Bir kapılırsak ve kendimizi bırakırsak tekrar toparlanmak uzun zaman alabiliyor.Bu yüzden sirkelenip kendimize gelmeliyiz.İnsan kendine hangi gözle bakarsa, başkaları da ona aynı o gözle bakar.Siz kendinizi değersiz görürseniz başkaları sizi değerli bulmayacaktır bundan emin olun.En başta kendinize olan zannınızı değiştirin. (Burada olumlamaları devreye sokabilirsiniz)Hepimizin yaradılışı aynı, hepimiz tek bir hücreden meydana geldik.Her şekilde diğer insanlarla eşitiz ve hepimiz Allah'ın katında çok değerliyiz, çünkü yaradılmışların en güzeliyiz.
Bir de şunu anladım ki, insanın inançları kaderi oluyor.Eğer siz, hayatınızın hep zor geçtiğine inanırsanız ve bilinçaltınız da bu inancı kabul ederse bu artık sizin kaderinize dönüşüyor. Biz farkında değiliz ama inançlarımız dualarımız oluyor.Bu yüzden inançlarımızı olumlu yönde değiştirebilirsek hayatımız muhtemelen daha kolay olacaktır.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nce-olumlamalar.825895/page-266#post-46297575
Şu yazıyı da bir gözden geçirirseniz belki size bir yardımı dokunurbasakadin
Adamın söyledikleri kelimesi kelimesine doğru.Teşekkürler pofu...merhabalar kızlar :)
sanırım tam da konuştuğunuz konu üzerine size bi video paylaşmak istiyorum :)
iyi seyirler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?