Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Yazan kişi çok açık ve net anlatmış,yöntemini de çok beğendim,keşke kitap adını da paylaşsaymış belki de bizim duymadığımız bi kitaptır.
Senin evlilikle ilgili "uydurma olumsuzluğuna" gelirsek;mesela kocanın koltuk kenarlarına çoraplarını sıkıştırdığını,banyodan sonra ıslak havlusunu yatağın üzerine bıraktığını,etrafa dökülen kıllarını düşünerek sinir olabilirsin

Çok hoş bir yazı bu arada
Uzun zamandır topik sessizdi böyle güzel tavsiyeler içeren bir yazı gelmemişti
Alıntı da olsa paylaştığın için çok teşekkür hayatım,daha sık gel buralara böyle paylaşımlar yap emi

Kitabın ismi: The Circle
(Tek Bir Dilek Hayatınızı Değiştirebilir...)
Orjinal isim: The Circle
Yazarı:Laura Day

Kitap buymus canım gözünden kaçtı zannerdersem

Kitabın adını paylaştım canım, Nefs de paylaştı tekrar
Bu arada güzel fikrin, tavsiyen için teşekkürler
Kocaman öpücükler yolluyorum sana sağol..

Enerjiniz bol olsun millet... Yazdıklarınızı ilk sayfadan itibaren aşağı yukarı okudum.. Bakalım bende bu akşam bir olumlamaya başlıyorum... zaman çok değerli... Gidişatı yazarım inşallah..

Selamlar kizlarcimmm bebegimi pirtlattim yanimda uyuyor simdi ben de size yazayim pozitif enerjimle :) Rabbime binlerce kez sukurler olsun bir kez daha annelik duygusunu tattirdi.Şükürlerimi bebegkm üzerinden Rabbimin o muhtesem eserinden sürdürüyorum :)Dogumdan once cok karisik duygular icindeydim hormonlarim beni eline gecirmisti.Simdi cok sukur bomba gibiyim,bebegimle yeniden dogdum sanki;daha guclu,daha inancliyim.Imajinasyonlara,olumlamalara tabiki de devam.Her an her dakika mucizeler oluyor;dusuncelerimiz araciligi ile,reelde yani gercek hayatimizda gormek icin de ilahi zamani bekliyor.Icimizde zerre suphe olmasin yeter :) Bu arada paylasimlar icin cok cok sagolun,insanin icini rahatlatiyir,Allah da sizi rahatlatsin valla

Yok mu yeni baslayacaklar? Birbirmize umut isigi olalim. Gecen sefer ne guzel topluca baslamistik.. :) @rise_rainbow birlikte olunan zamani 3e katladim da yanginim sonmedi, Allahtan umit kesilmez diyorum sadece
Canım benim Rabbim hayırlı bir kısmet çıkarsın ki karşına. Cuma süresini araştırıp okuyabilirsin.
Hayırlı olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Bol bol süt olsun kuzuya. İsteyene dileyene de nasip olsun.
Merhaba hanimlar,
Olumlama yapmanin faydasini gördüm, daha huzurlu hissediyorum kendimi. Ses kaydi yaptim, çalışırken dinliyorum: )
Bu video bana ilginç geldi, paylasmak istedim. Öptüm sizi, sevgiler
Her şeyden bilinçaltı sorumluymuş. Peki nasıl terbiye edecez bu bilinçaltını? Videonun devamı var mı?

Gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. İnşallah bize de nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda.

Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım!

Sayfayı sırayla okuyorum, şuan 61. sayfadayım, dayanamadım artık bir de buradan takip edeyim istedim.

Bana mutlu bir evlilik için hangi esma'yı öneriyorsunuz? İlk sayfalarda epey esma bilgileri verilmiş ama kafam karıştı biraz, çok fazla esma ve sayısı ve gezegen bilgileri var, kayıp oldum bir.

Bu arada ben 21 gün olumlamasına yeni ay döneminde, yani önümüzdeki Ptesi başlayacağım kısmetse.

Yeni ay; yeni dilekler, yeni niyetler, yeni güzellikler demek. Madem öyle, biz de böyle başlayalım.

Ayyy canım gözün aydın. Rabbim sağlıklı huzurlu bir ömür versin.
Normal oldu yani

biliyordum zaten sorunsuz olacağını çok şükür :) kendimmiş gibi sevindim.

taze ve cici anne duygularıyla çok güzel enerjilerine kendimi açıyorum buttrfly'cım, aman eksik etme! :)

Ayyy canım gözün aydın. Rabbim sağlıklı huzurlu bir ömür versin.
Normal oldu yani
Cok sagol canim.Sizlere de duamdan gonderdim dogumda topiktekilere dedim :)
Dogum sekli dogum zamani başka bir bireyin kaderi canim herhalde ondan bazen ne kadar cok istesek de olmuyor,tabi nasil istedigimize de bagli : ) Sezeryan oldum yani.Normal istememin nedeni en cok bebegimin zamanina mudahale etmek istememekti.Ama hastaneye girer girmez benden kan geldi,yani artik bebegim dogmaya hazirdi zaten ama kafasi yukarida oldugu icin dogum sekli de belliydi.Rabbim isareti gonderdi ve en hayirlisi buymus dedim.Zaten su anda da coook rahatiz coook sukur.Amerikali dr bile-bile diyorum adamlarin herseyin cabuk- bugun bana siz daha dun sezeryan olmadiniz mi,perfect dedi, cunku ayakta fildir fildir geziyordum;hayalim de buydu zaten normalle:Carcabuk toparlanmak ve bebegimin her seyini ustlenmek :) Yaniii her konuda Rabbim en iyisini biliyor biz sadece hedefe odaklanalim.

biliyordum zaten sorunsuz olacağını çok şükür :) kendimmiş gibi sevindim.

taze ve cici anne duygularıyla çok güzel enerjilerine kendimi açıyorum buttrfly'cım, aman eksik etme! :)
Cok sagol tatlim,pozitif enerjilerim sizinle :) Hele senden boyle seyler duymak supet ya masallah,bayada zaman gecti hani ilk gunlrr hevestennolur ya;sen icsellestirmede emin adimlarla ilerliyorsun canim pozitifligi.Yaaa hicbir sey olmasa mutlu oluyoruz bea onemli olan o degil mi : ))) Iyiki varsinizzz

buttrfly normal doğum mu yaptın? Çok istiyordun. :)
Gözün aydın.
Işık olsun hayatınıza , yenilik tazelik getirsin. Sağlıklı bir ömür diliyorum :)

Kızlar paylaşım yapamasam da takip ediyorum sizleri.
Hayatımda gözlemlediğim bir kaç değişikliği yazmak istiyorum.

İş yerimle ilgili bazı sıkıntılarım vardı buttrfly ve pofu ya özel mesajla belirtmiştim. İnsan ilişkilerime güvenmeme rağmen iş yerimde sebepsiz nedenini bilmediğim gerginlikler yaşıyordum insanlarla.

Bu beni çok etkiliyordu.

Esmalara yoğunlaştım. Rabb'ime sonsuz inanıyorum , bana yardım edeceğinin bilinciyle okudum hep o esmaları ve zamanını bekledim.

Dün eşim; işlerin nasıl gidiyor x kişiden y kişiden hiç bahsetmiyorsun dedi.

Farkına bile varamadım kızlar. Bu durumun düzeldiğinin farkına bile varmamışım. O kadar kendi içime dönmüşüm ki sorunlara odaklanmaktan uzaklaşmışım.

Bakış açım mı değişti, yoksa onlar mı bilemiyorum.

Ama daha huzurluyum.

21 gün kuralına uymadım. Çeşitli esmalarımı hep aynı niyetle sürekli okudum. Hala okuyorum. Kendimi şımartıyorum. Pozitif olmayı öğreniyorum.
Pozitifim, mutluyum , gülümsüyorum.
Ben kendimi iyi hissedince iyiyi çekiyorum yaşamıma.

Daha da güzel olacak inanıyorum.

Hepinize kocaman sevgiler gönderiyorum.

Evettt canım demek ki böylesi hsyirliymis önemli olan senin ve bebişin sağlıklı olması.
Bakk hemen de toparlanmissin ne güzel eminim ki bunda inancın ve olumlu düşünmenin etkisi varr.

Ahhh Esmalar Rabbimim isimleri her derde deva.

Öyle biliyorum kii bu durumu yıllardır çektiğim sıkıntılı gunlerimi duâ ve esmalar sayesinde atlattim.
Durumum değişmedi ama benim duygularım değişti icimde ki hüzün gitti içimi huzur kapladı.

Sadece inanç sabır ve teslimiyet aslında herşeyin çaresi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…