- 18 Ekim 2015
- 468
- 422
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok sevindim tatlim gelismeler icin.Aynen oyle sen pozititif oldugun,hatta onlara umrumda degilsiniz deyip guzel enerji yollarsan onlarin kotu enerjileri-varsa tabi- kendilerini dibe gomecek;yoksa onemli degil.Bedduanin geri donmesi kesin bu yolladir :) Pozitiflik,olumlu düşunce her derde davaKızlar paylaşım yapamasam da takip ediyorum sizleri.
Hayatımda gözlemlediğim bir kaç değişikliği yazmak istiyorum.
İş yerimle ilgili bazı sıkıntılarım vardıbuttrfly ve
pofu ya özel mesajla belirtmiştim. İnsan ilişkilerime güvenmeme rağmen iş yerimde sebepsiz nedenini bilmediğim gerginlikler yaşıyordum insanlarla.
Bu beni çok etkiliyordu.
Esmalara yoğunlaştım. Rabb'ime sonsuz inanıyorum , bana yardım edeceğinin bilinciyle okudum hep o esmaları ve zamanını bekledim.
Dün eşim; işlerin nasıl gidiyor x kişiden y kişiden hiç bahsetmiyorsun dedi.
Farkına bile varamadım kızlar. Bu durumun düzeldiğinin farkına bile varmamışım. O kadar kendi içime dönmüşüm ki sorunlara odaklanmaktan uzaklaşmışım.
Bakış açım mı değişti, yoksa onlar mı bilemiyorum.
Ama daha huzurluyum.
21 gün kuralına uymadım. Çeşitli esmalarımı hep aynı niyetle sürekli okudum. Hala okuyorum. Kendimi şımartıyorum. Pozitif olmayı öğreniyorum.
Pozitifim, mutluyum , gülümsüyorum.
Ben kendimi iyi hissedince iyiyi çekiyorum yaşamıma.
Daha da güzel olacak inanıyorum.
Hepinize kocaman sevgiler gönderiyorum.
Cok sagol canim Allah razi olsunHayırlı olsunbuttrfly geçmiş olsun güle güle buyutun inşallah çok sevindim
Canım benim Rabbim hayırlı bir kısmet çıkarsın ki karşına. Cuma süresini araştırıp okuyabilirsin.
Hayırlı olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Bol bol süt olsun kuzuya. İsteyene dileyene de nasip olsun.
Her şeyden bilinçaltı sorumluymuş. Peki nasıl terbiye edecez bu bilinçaltını? Videonun devamı var mı?
Gözün aydın Rabbim sağlıkla büyütmek nasip etsin inşallah. İnşallah bize de nasip etsin Rabbim hayırlı zamanda.
Cok sagolun Allah razi olsun guzel dilekleriniz icin,Rabbim hepimize gönullerimizdekileri nasip etmesini diljyorum pozitif guzel olumlu enerjimlebuttrfly normal doğum mu yaptın? Çok istiyordun. :)
Gözün aydın.
Işık olsun hayatınıza , yenilik tazelik getirsin. Sağlıklı bir ömür diliyorum :)
Merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım!
Sayfayı sırayla okuyorum, şuan 61. sayfadayım, dayanamadım artık bir de buradan takip edeyim istedim.
Bana mutlu bir evlilik için hangi esma'yı öneriyorsunuz? İlk sayfalarda epey esma bilgileri verilmiş ama kafam karıştı biraz, çok fazla esma ve sayısı ve gezegen bilgileri var, kayıp oldum bir.
Bu arada ben 21 gün olumlamasına yeni ay döneminde, yani önümüzdeki Ptesi başlayacağım kısmetse.
Yeni ay; yeni dilekler, yeni niyetler, yeni güzellikler demek. Madem öyle, biz de böyle başlayalım.![]()
Ben düzenli olrak Cuma süresi okumuştum. kısmetlerim artmıştı. Esma yı tek tek dikkatlice, her birini incele. Eş Şekür El Latif bunları mutlaka çek.Kimse yok muuuuu?![]()
Enerjine bayılıyorum.Cok sagolun Allah razi olsun guzel dilekleriniz icin,Rabbim hepimize gönullerimizdekileri nasip etmesini diljyorum pozitif guzel olumlu enerjimle![]()
Canim selam,Canım benim Rabbim hayırlı bir kısmet çıkarsın ki karşına. Cuma süresini araştırıp okuyabilirsin.
Hayırlı olsun. Rabbim analı babalı büyütsün. Bol bol süt olsun kuzuya. İsteyene dileyene de nasip olsun.
Her şeyden bilinçaltı sorumluymuş. Peki nasıl terbiye edecez bu bilinçaltını? Videonun devamı var mı?
Geçmiş olsun, saglikli oldugunuzu duymak cok guzel canim:) Anali, babali büyüsün:)Cok sagol canim Allah razi olsun
Ahhh sorma canim eve gelince hemen katiya yapistim,gece cok fena sisirdi.Nasil boyle bir hataya dustum anlamadim.Halbuki ikinci ama iste insan unutuyor.Cok sisim ben de bu sefer, bol su iciyorum habire gitsin diye.Tavsiyelerin icin cok sagol tatlimEnerjine bayılıyorum.
Naçizane bir hatırlatma yapayım. Bende 8 ay doğum önce yaptım. ilk günlerde katı gıda yeme. İlk günden enerjik ortada dolanınca tatlıydı, börekti yedirdiler annem, eşim. 3. günü davul gibi şiştim valla.
Öncesinde kayınpeder "ne güzel ayaktasın, iyisin" demişti. Gerçi benim hamileliğin son aylarında ayaklarım bayağı şişmişti. Doğumdan sonra daha çok oldu. Anestezinin etkisini 6. günde attım. Anaaam onda bir üşüme, titreme. Bundan sonra normale döndüm. İlk doğumumda böyle olmamıştı.
Bol sıvı gıda, kayısı hoşafı...
Bak burada çeşitli yöntemler var.Aslında ben zaten bu sene evliyorum kısmetse. Amacım mutlu bir evlilik için bir topraklama ve esma zikirleri.
Ancak...
Sanıyorum öncesinde bilinçaltındaki korkuları temizlemek gerekiyor. Etrafımda maalesef olumlu olmayan evlilik yapan çok. İster istemez bilinçaltıma yerleşiyor bunlar. Bilinçaltımın korkulardan temizlenmesi için bir olumlama çalışması yapmak istiyorum. Bu konuda önerileriniz var mı? Ya da deneyimleriniz?
Canim selam,
Bilinçaltı konusunu henuz ben de cozumleyemedim kendi açimdan, olumlama yapmak biraz iyi geldi, sonuclarini zaman icinde aldikca paylasacagim:) Videonun devamina bakarken şifa konusunda 5 bölümlük baska bir seriyi izledim, kafam azicik karisti:))
Çok güzelmiş. Yalnız imajinasyonlarda kimseye bahsetmeyin hayalinizi diyor. Dua almak içinde " direkt bana bunun için dua et" demek yerine, iyilikler yapıp, hani diyorlar ya "ne muradın varsa Allah versin "diye. O şekil dua almak mı lazım acaba? Diğer türlü karşıya emri vaki oluyor "bana dua et" demek. Zaten canı gönülden kimse kimsenin iyiliğini pek istemiyor çünkü herkesin farklı sıkıntıları var.Merhaba kızlar, öncelikle sevgilibuttrfly gözün aydın canım, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. İnşallah her zaman böyle güzel haberler alırız.
Uzun süredir üzerimde bir huzursuzluk vardı. Yavaş yavaş atmaya çalışıyorum bunu, sürekli pozitif düşünmeye çalışıyorum, bununla ilgili yazılar okuyorum, videolar izliyorum. Sonra düşünüyorum kendimle hesaplaşıyorum işte ev istiyorum, araba istiyorum, istediğim heryere gitmek istiyorum, daha iyi bir iş istiyorum sonra bu mudur diyorum yani bu kadar maddi beklenti, sanki kötü birşeymiş gibi geliyor. Sanırım bunda da yetiştiriliş tarzımız etkili, aslında niye olmasın, helal yolla olduktan sonra, ama bazı kalıpları aşmakta zorlanıyorum. Sizlerde de oluyor mu kızlar, özelliklebuttrfly o muhteşem enerjinden istiyorum:))
Bu arada bir yazının linkini koyuyorum, ilk okumaya başladığımda bu ne diyor böyle oldum ama okudukça çok beğendim, aslında bizi en çok zorlayan şeyden yani inanmaktan bahsediyor.
http://blog.milliyet.com.tr/allah-a...l-ettirmek-ister-misiniz-/Blog/?BlogNo=395644
İlaç etkileri de giderse şişlikler iniyor. Senin doğum serin havalara geldi. Doktora danışıp korse kullanabilirsin. Benim sıcak havalara geldi. Şu an pek de hoş durmayan can simidi şeklinde göbeğim var.Ahhh sorma canim eve gelince hemen katiya yapistim,gece cok fena sisirdi.Nasil boyle bir hataya dustum anlamadim.Halbuki ikinci ama iste insan unutuyor. Cok sisim ben de bu sefer, bol su iciyorum habire gitsin diye.Tavsiyelerin icin cok sagol tatlim
Çok teşekkür ederim rise_rainbow, başlayacağım okumaya.
Bu arada bugün yeni ay arkadaşlar, 16:39'da.
Yeni ayda, yeni bereketler, yeni umutlar, yeni hayaller, yeni mucizeler, yeni olumlamalar.
Ben kısmetse bugün olumlamalarıma esmalar ile başlıyorum. Hepimizin hayalleri hayırlısıyla gerçek olsun, Allah tüm kapılarımızı açsın, üzerimize mucizeler yağsın.
Yeni bir güne, yeni bir haftaya, yeni bir aya, yeni umutlara! Dualarımızda birbirimizi de unutmayalım.![]()