Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Nasıl yani imajine ettiğiniz şeyi hissediyor musunuz ben sadece hafif baş ağrısı hissediyorum şuanda

Tabiki hissetmemiz lazim sanki olmus gibi yani,isin sirri orda yani.Duyguyu,coskuyu hissetmeden yaparsak bir ise yaramaz.Kuru kuru hayal etmekle olmaz.Zaten o hissi yasadiktan sonra bir sukur olmali.Hatta isin daha da ileri boyutu hayali bile guzel ya olmasa da olur diyebilecek kadar coskuyu hissedebilirsen artik olmus bil :)

bana da bir bayan hoca ya selam cek ki sana selametle alah bir eş gondersin demisti. tabi ben sabit fikirli oldugum icin ya selama ne gerek var yaaa gidip ya vedud cekeyim iyi olur dedim cunku erkek arkadasımdan ayrılmıstım, ya vedudu cektikce ben de bir melankolilik bi hüzün anamm enerjisi meger oyle yapıyormus. kendi kendime kasvete girdim kişiyi daha da ozlemeye duygusal olarak sarsılmaya basladım. sonra baktım olmayacak biraktım ben de.. simdi ya selam ceksem mi diye dusunuyorum ama esmaların enerjileri var bu cok belli birsey. o yuzden hazır oldugumda cekecegim. sayı kısmını bilmiyorum acıkcası bazıları sayısı olmaz diyor bazıları saati ve günü var diyorlar.

Etkili ve güzel bir imajinasyonun verdigi mutluluk gibisi yok gercekten.O duyguyu,coskuyu iliklerine kadar hissetmek :) Iste cekim orda basliyorrrr
kesinlikleee çok güzeldi gerçekten nasıl heycan yapmışsam artık gerisini sen düşün bi elim kolum uyuştu heycandan :)

Ya cami ya vedud esmasini iliskiler icin onerirler aslinda,bende bu blogta gormustum ; http://esmaulhusnafaziletleri.blogs...-cami-ya-vedud-esmasinin-sirlarindan.html?m=1 , ben icimden geldigi zaman okuyorum saat sayiya bazen dikkat ediyorum ama oyle olmasina sasirdim bende cok okudum bu esmayi bide ya fettah esmasini

Benim soyledigim soyleydi "ya vedudul kaviyyul cami" yani bende direk vedud esmasini okudugumda dedigim gbi oldu. Sonra biraktim. Saatine ve gunune dikkat ettim . Uygulamasi bile var. Ama smdi yapmiyorum pek

kesinlikleee çok güzeldi gerçekten nasıl heycan yapmışsam artık gerisini sen düşün bi elim kolum uyuştu heycandan :)
Ama başlangıçta siz de benim gibiydiniz değil mi, zorlanıyor görürken etraf bulanık oluyordu sonra zamanla gelişti?

Yaa öyleyse sizin gibi olamam ben zira kolay olmuyor işler benim için
Canım şöyle ki,şimdi ben de yeni başladım sayılır,eylülden beri olumlama ve imajınasyon yapıyorum,dışarıda çok bişey değişmese de iç dünyamda çooookkk şey değişti güzelleşti(içerde ne yaşarsanız dışarıda onu yaşarsınız diyor üstad murphy:))) neyse ne diyordum,ben de bazen kuru kuru hayal kuruyorum,özellikle stres altındayken ya da enerjim düşükse de yine bırakmamak için hayallere devam ediyorum,zihnime hala buradayım mesajı veriyorum. Bazen de kalbim kabararak,coşkuyla,heyecanla hayalime dalıyorum,o müjdeli haberi alınca üzerimde ne olacak,eşinle kutlama yemeğine nereye gitsek,havada birbirimize çakkk yapışınız falan yanı bir sürü saçma sapan ayrıntıyı bile düşünüyorum,sonra da yüzümde bir gülümseme oluyor,ya ben bunları yaşıyorum ya,kalbim pır pır oluyor ya,olmasa da olur,ben zaten çok Mutlu,çok güzel,çok sağlıklıyım istediğim herşeye de sahibim çok şükür diyorum...

[QUOT, post: 44568174, member: 191350"]günayddıınn kızlarrrr :))
bugün olumlamamdaki 10. günüm :)
bişeyler de işe yarıyor gibi ama bakalım :)
[/QUOTE]
pofu Canm gubaydin ozel deglse sen hanginkonuda olumlama yapiyrsun ve kendine ne soyluyrsun gunde ne kadar ve hangi saatlerde syluyrsun bana biraz bahseder misin

gizemli_1105 cnm merhaba
konumu söylemek istemiyorum ama diğer sordukların geçmiş sayfalarda yazıyor yani ne yaptığımız neler söylediğimiz ne kadar sayıda nasıl ne zaman hepsini çok kez paylaştım :)

Tsk ederm cnm anladm telefondan grdgm Icin sayfalata bakman zor oluyr onun icin istenstm iyi gunler

herkese merhabalar...bu topik benim çok hoşuma gitti çünkü yıllardır ilgi alanıma giriyor..ayrıca bu şekilde çoğu istediğimi gerçekleştirdim...burdan beni bilenler bunuda bilir..Size nacizane tavsiyem şudur kızlar
mutlaka ama mutlaka hayalinizde canlandırın yani imgeleyin..çünkü sadece olumlama yapmak tek başına bir işe yaramaz..
öpüyorum hepinizi
sevgiler

ne guzel boyle yazıldıkca heycanım artıyor :)
bızımle bılgılerını paylaşman lazım bence kelebek :) anlat yaptıklarını,olumlamalarını nasıl ımgeleme yaptıgını hepımızın öğrenicek çok seyi var

canım öncelikle istediğin şey ,yani başarmak istediğin şey her ne ise buna odaklanıcaksın..enerjini dağıtmıcaksın..sabah kalktığında akşam yatarken bu olacak kafanda..ve kendine inanıcaksın.bilinçaltın hernekadar seni engellemeye çalışsada sen başaracağına değil başardığına inanacaksın..kendine inanacaksın..hayatta hiçbirşey mucize değildir..bunu bilmek gerekiyor önce..Biz insanlar öyle özel ve üstün yetenekli varlıklarızki istersek herşeyi başarabiliriz..

HA BİRDE ŞU VAR...OLUMLAMA İLE..YANİ SADECE OLUMLAMA YAPARAK HİÇBİRYERE VARAMAYIZ..PAPAĞAN GİBİ TEKRARLAMAK HİÇBİR İŞE YARAMAZ...OLUMLAMA YAPARKEN MAKSAT ŞUDUR İNANARAK TÜMBENLİĞİNİ VEREREK..HAYALİNDE CANLANDIRARAK GERÇEKMİŞ GİBİ KABUL EDEREK OLUMLAMA YAPMAK...MIŞ GİBİ..OLMUŞ GİBİ...BU KENDİNİ KANDIRMAK DEĞİLDİR..TAM AKSİNE GERÇEK VE HAYALİ AYIRT EDEMEYEN BİLİNÇALTINI KANDIRMAKTIR...BİLİNÇ ALTINI İKNA ETTİKTEN SONRA HERŞEY SIRASIYLA GELİR..

geçmişte ne yaşadığım herşeyi iyiki yaşamışım..hepsi benim için tecrübe oldu...hayatıma giren ve hayatımdan çıkan bütün insanlara teşekkürediyorum..onlar benim tecrübelerim oldu..ve hepsini affediyorum tabi kendimide..ben bugünüme geleceğime bakıyorum..bütün insanları seviyorum ve herkes tarafından seviliyorum..Çünkü ben sevilecek bir insanım...Benim düşüncelerim önemli ..benim hissettiklerim önemli..MUTLUYUM NEDEN ? ÇÜNKÜ MUTLULUĞU HAKEDİYORUM AYRICA NEDEN HAKETMİYİMKİ ?
NEŞELİYİM HARİKAYIM kendimle bir bütünüm..istediğim herşey oldu ve olmaya devam ediyor şükürler olsun rabbime..nekadarda güzelim harikayım beeeee :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…