ooo hoş geldin..yeni bir üyenin hemen aramızda olması çok güzel bişey :)Merhaba,
Buraya yeni üye oldum. Bilincalti telkinleriyle ilgili bilgi ararken siz çıktınız karşıma: ) Topikteki yazismalarin 160 sayfasini okudum ve devam ediyorum ama bu arada 2 satir yazmak istedim.) Kendime olan yolculuğum yaklaşık 2 yıl önce başladı ve hala sürüyor:) Seda Diker'in 4 kitabini okudum, bebek isteyen anne adaylari icin onun hayatinda yasadiklari ilginc, kitabindan bir bölümü daha sonra paylasacagim:) Genellikle teslimiyet ve egoyu yenme konusunda pek cok sey ogrendim o kitaplardan. Nilgun cdlerini alip dinlemistim, gizel etkileri oldu ancak son dönemde bilincaltiyla ilgili konularda takilmistim ve siz karsima çıktınız, iyi ki bulusmusum sizlerle:) Kalbi guzel insanlarin bulunduğu ortamları cok seviyorum:) Bilincaltinin gucu adli kitabi alip hemen basladim, yasadiklarimi sizlerle paylasacagim:) Ruyalar konusunda da sorularim olacak. Kendinize cici bakin, sevgiler❤
Kızlaar, az önce imgeleme yaparken hissettim nasıl oldu anlamıyorum ama kalbim küt küt atmaya başladı, bir de sıcak bir bardak tutarken sıcaklığını hissettim, güzel şeyler oluyor kızlar :)
Alıştırma yaptıkça gelişiyor yetenek, bir de bilinçaltını kandırmaktan bahsediyordu okuduğum kitap, ben de bilinçaltıma çok mutlu olduğumu kalbimin pır pır ettiğini fısıldadım ve ondan sonra bunlar oldu bilinçaltı gerçekten sen ona ne iletirsen ona göre şekil alıyorNe güzel ya.. Maşallah sana.. Bir gün ben de böyle yazarım inşallah
ooooo daha neler neler hissedeceksin :)Kızlaar, az önce imgeleme yaparken hissettim nasıl oldu anlamıyorum ama kalbim küt küt atmaya başladı, bir de sıcak bir bardak tutarken sıcaklığını hissettim, güzel şeyler oluyor kızlar :)
ona tşk et ve seni umursamıyorum de :) bence en basiti bu olsa gerek :)Selamlar kızlar, yine yardımlarınıza ve güzel enerjiyle beni aydınlatmanıza ihtiyacım olan bi gün :) Aslında iç dünyamda aşk konusunda uzun süredir hissettiğim o yara kapandı gibi Allah'a bin şükür, çok daha huzurluyum. Ancak sanki bi yeri ihmal edince diğer bi yer beni de olumla diye bağırmaya başladı :) İş ilişkileri konusunda büyük bir haksızlığa uğradım, içimden Allah'ım Hakem adınla lütfen haksızlığa uğramama izin verme vs. gibi konuştum. Konunun muhattabıyla konuyu çözmeye girdiğimde karşıma başka şeyler falan da çıkardı ama özetle evet çözdük. Ancak yine de içim söylediklerini unutamıyor ve bir şeylere sinirliyim, yani şunu kabullenmem lazım. Benim dediklerimi ben ifade etsem dahi, bu adamların bakış açısı daha farklı ve ben ne yaparsam yapayım karşımdakini değiştiremem. Sadece kabullenebilirim. Ama biliyorsunuz bazen kabullenmek çok kolay olmuyor. Bunu sindirebilmek ve sadece ama sadece işime odaklanabilmek için,geride bırakıp hırslanmamak,kafaya takmamak için bişeyler yapmak istiyorum.Siz olsanız nasıl bir imajinasyon üzerinden giderdiniz? Nasıl bir olumlama yöntemi izlerdiniz? Baş ağrıttım, öpücükler :)
Öyleyse acıktığımızda imgeleme yaparak yemek yiyelim ve bu şekilde kilo verelim hahahooooo daha neler neler hissedeceksin :)
ben çekirdek bile yemiştim haha
Öyleyse acıktığımızda imgeleme yaparak yemek yiyelim ve bu şekilde kilo verelim hahah
merhaba canım hoş geldin :)pofu mirabaa, ben de gezinirken gördüm , tesadüf değilmiş demek ki, Secret falan okumuştum, evren temalı çokça kitap, duyfusal zeka falan filan, 2 gündür çakra müzikleri ile rahatlıyorum.. bir de ne kadar güvenilir bilmem 2 çakrada problem görünüyor, birini deneyim dedim konsantre olamadım.. yeşil ışığı kalbimde hissedip , geniş daire ile saat yönünde hızla dönerek büyümesini imgeleyemedim , ay bi de Venüs yağı nerden bulcam onu sürmek gerekmiş seans öncesi.. konsantrasyonunu nasıl sağlıyorsun sen
İyi topikler, vakit buldukça baştan sona okuyacağım
merhaba canım hoş geldin :)
ben genelde gece yatmadan önce sakin oluyorum
herşeyi kapatıyorum
düşünmüyorum hiç bişey
sonra hopppp :) o duyguların içine atıyorum kendimi :)
başka türlü yapamıyorum
ama canım sıkkınken yada başka bi negatiflik varken yapamıyorum
bu arada venüs yağını duymamıştım :)
NLP uzmanı adam doğru konuşuyor.hıım yok cnm hiç hatırlamıyorum öyle birini ..bulursan bi ara paylaşır mısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?