• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Düşünce Gücü/Pozitif Düşünce/Olumlamalar

Merhaba,
Buraya yeni üye oldum. Bilincalti telkinleriyle ilgili bilgi ararken siz çıktınız karşıma: ) Topikteki yazismalarin 160 sayfasini okudum ve devam ediyorum ama bu arada 2 satir yazmak istedim.) Kendime olan yolculuğum yaklaşık 2 yıl önce başladı ve hala sürüyor:) Seda Diker'in 4 kitabini okudum, bebek isteyen anne adaylari icin onun hayatinda yasadiklari ilginc, kitabindan bir bölümü daha sonra paylasacagim:) Genellikle teslimiyet ve egoyu yenme konusunda pek cok sey ogrendim o kitaplardan. Nilgun cdlerini alip dinlemistim, gizel etkileri oldu ancak son dönemde bilincaltiyla ilgili konularda takilmistim ve siz karsima çıktınız, iyi ki bulusmusum sizlerle:) Kalbi guzel insanlarin bulunduğu ortamları cok seviyorum:) Bilincaltinin gucu adli kitabi alip hemen basladim, yasadiklarimi sizlerle paylasacagim:) Ruyalar konusunda da sorularim olacak. Kendinize cici bakin, sevgiler❤

Merhaba,
Buraya yeni üye oldum. Bilincalti telkinleriyle ilgili bilgi ararken siz çıktınız karşıma: ) Topikteki yazismalarin 160 sayfasini okudum ve devam ediyorum ama bu arada 2 satir yazmak istedim.) Kendime olan yolculuğum yaklaşık 2 yıl önce başladı ve hala sürüyor:) Seda Diker'in 4 kitabini okudum, bebek isteyen anne adaylari icin onun hayatinda yasadiklari ilginc, kitabindan bir bölümü daha sonra paylasacagim:) Genellikle teslimiyet ve egoyu yenme konusunda pek cok sey ogrendim o kitaplardan. Nilgun cdlerini alip dinlemistim, gizel etkileri oldu ancak son dönemde bilincaltiyla ilgili konularda takilmistim ve siz karsima çıktınız, iyi ki bulusmusum sizlerle:) Kalbi guzel insanlarin bulunduğu ortamları cok seviyorum:) Bilincaltinin gucu adli kitabi alip hemen basladim, yasadiklarimi sizlerle paylasacagim:) Ruyalar konusunda da sorularim olacak. Kendinize cici bakin, sevgiler❤
ooo hoş geldin..yeni bir üyenin hemen aramızda olması çok güzel bişey :)
her zaman bekleriz :)

Selamlar kızlar, yine yardımlarınıza ve güzel enerjiyle beni aydınlatmanıza ihtiyacım olan bi gün :) Aslında iç dünyamda aşk konusunda uzun süredir hissettiğim o yara kapandı gibi Allah'a bin şükür, çok daha huzurluyum. Ancak sanki bi yeri ihmal edince diğer bi yer beni de olumla diye bağırmaya başladı :) İş ilişkileri konusunda büyük bir haksızlığa uğradım, içimden Allah'ım Hakem adınla lütfen haksızlığa uğramama izin verme vs. gibi konuştum. Konunun muhattabıyla konuyu çözmeye girdiğimde karşıma başka şeyler falan da çıkardı ama özetle evet çözdük. Ancak yine de içim söylediklerini unutamıyor ve bir şeylere sinirliyim, yani şunu kabullenmem lazım. Benim dediklerimi ben ifade etsem dahi, bu adamların bakış açısı daha farklı ve ben ne yaparsam yapayım karşımdakini değiştiremem. Sadece kabullenebilirim. Ama biliyorsunuz bazen kabullenmek çok kolay olmuyor. Bunu sindirebilmek ve sadece ama sadece işime odaklanabilmek için,geride bırakıp hırslanmamak,kafaya takmamak için bişeyler yapmak istiyorum.Siz olsanız nasıl bir imajinasyon üzerinden giderdiniz? Nasıl bir olumlama yöntemi izlerdiniz? Baş ağrıttım, öpücükler :)

Kızlaar, az önce imgeleme yaparken hissettim nasıl oldu anlamıyorum ama kalbim küt küt atmaya başladı, bir de sıcak bir bardak tutarken sıcaklığını hissettim, güzel şeyler oluyor kızlar :)

Ne güzel ya.. Maşallah sana.. Bir gün ben de böyle yazarım inşallah :KK200:

Ne güzel ya.. Maşallah sana.. Bir gün ben de böyle yazarım inşallah :KK200:
Alıştırma yaptıkça gelişiyor yetenek, bir de bilinçaltını kandırmaktan bahsediyordu okuduğum kitap, ben de bilinçaltıma çok mutlu olduğumu kalbimin pır pır ettiğini fısıldadım ve ondan sonra bunlar oldu bilinçaltı gerçekten sen ona ne iletirsen ona göre şekil alıyor :D

Selamlar kızlar, yine yardımlarınıza ve güzel enerjiyle beni aydınlatmanıza ihtiyacım olan bi gün :) Aslında iç dünyamda aşk konusunda uzun süredir hissettiğim o yara kapandı gibi Allah'a bin şükür, çok daha huzurluyum. Ancak sanki bi yeri ihmal edince diğer bi yer beni de olumla diye bağırmaya başladı :) İş ilişkileri konusunda büyük bir haksızlığa uğradım, içimden Allah'ım Hakem adınla lütfen haksızlığa uğramama izin verme vs. gibi konuştum. Konunun muhattabıyla konuyu çözmeye girdiğimde karşıma başka şeyler falan da çıkardı ama özetle evet çözdük. Ancak yine de içim söylediklerini unutamıyor ve bir şeylere sinirliyim, yani şunu kabullenmem lazım. Benim dediklerimi ben ifade etsem dahi, bu adamların bakış açısı daha farklı ve ben ne yaparsam yapayım karşımdakini değiştiremem. Sadece kabullenebilirim. Ama biliyorsunuz bazen kabullenmek çok kolay olmuyor. Bunu sindirebilmek ve sadece ama sadece işime odaklanabilmek için,geride bırakıp hırslanmamak,kafaya takmamak için bişeyler yapmak istiyorum.Siz olsanız nasıl bir imajinasyon üzerinden giderdiniz? Nasıl bir olumlama yöntemi izlerdiniz? Baş ağrıttım, öpücükler :)
ona tşk et ve seni umursamıyorum de :) bence en basiti bu olsa gerek :)

pofu pofu mirabaa, ben de gezinirken gördüm , tesadüf değilmiş demek ki, Secret falan okumuştum, evren temalı çokça kitap, duyfusal zeka falan filan, 2 gündür çakra müzikleri ile rahatlıyorum.. bir de ne kadar güvenilir bilmem 2 çakrada problem görünüyor, birini deneyim dedim konsantre olamadım.. yeşil ışığı kalbimde hissedip , geniş daire ile saat yönünde hızla dönerek büyümesini imgeleyemedim , ay bi de Venüs yağı nerden bulcam onu sürmek gerekmiş seans öncesi.. konsantrasyonunu nasıl sağlıyorsun sen

İyi topikler, vakit buldukça baştan sona okuyacağım:KK200:

pofu pofu mirabaa, ben de gezinirken gördüm , tesadüf değilmiş demek ki, Secret falan okumuştum, evren temalı çokça kitap, duyfusal zeka falan filan, 2 gündür çakra müzikleri ile rahatlıyorum.. bir de ne kadar güvenilir bilmem 2 çakrada problem görünüyor, birini deneyim dedim konsantre olamadım.. yeşil ışığı kalbimde hissedip , geniş daire ile saat yönünde hızla dönerek büyümesini imgeleyemedim , ay bi de Venüs yağı nerden bulcam onu sürmek gerekmiş seans öncesi.. konsantrasyonunu nasıl sağlıyorsun sen

İyi topikler, vakit buldukça baştan sona okuyacağım:KK200:
merhaba canım hoş geldin :)

ben genelde gece yatmadan önce sakin oluyorum
herşeyi kapatıyorum
düşünmüyorum hiç bişey
sonra hopppp :) o duyguların içine atıyorum kendimi :)
başka türlü yapamıyorum
ama canım sıkkınken yada başka bi negatiflik varken yapamıyorum

bu arada venüs yağını duymamıştım :)

merhaba canım hoş geldin :)

ben genelde gece yatmadan önce sakin oluyorum
herşeyi kapatıyorum
düşünmüyorum hiç bişey
sonra hopppp :) o duyguların içine atıyorum kendimi :)
başka türlü yapamıyorum
ama canım sıkkınken yada başka bi negatiflik varken yapamıyorum

bu arada venüs yağını duymamıştım :)

Canım nette kalp çakra açma seansı var, öncesinde venüs yağını göbeğine sğreceksiniz diyor :D, evde sadece zeytinyağı vardı napiyim, Gezegenim Venüs de yağısı yok :P

Y a evet kesinlikle ya karanlık ya loş bi ortam olmalı bi de dediğin gibi seni meşgul eden herhangi bir fiziksel/zihinsel uyarıcı olmamalı bu da çok zor :/

Bu arada burçların da esması varmış ben de buraya kopyalıyım da , belki denemek isteyen olur...

• Koç burcunun kısaca baskın özellikleri; cesaretli, girişimci, tutkulu, insiyatifini kolay kullanabilir olmasıdır. Öne çıkan isimler El Fettah, El Cebbar, El Muktedir, El Mubdi, E Kahhar

• Boğa burcunda kararlılık, dayanıklılık, maddiyat, tutuculuk, inatcılık başlıca özellikler. Öne çıkan isimler El Metin, El Ganiy, El Hak, El Kaadir, Es Sabur

• İkizler burcu; zeki, iletişimde yetenekli, kolay adapte olabilen, meraklı, zaman zaman da kararsızdırlar. Öne çıkan isimler El Mukaddim, Es Şehid, El Habir, El Basir, Es Semi' El Muhsi

• Yengeç burcu; anaç, duygusal, nazik, çekingen ve merhametlidir. Öne çıkan isimler El Habir, Er Rahim, El Veli, Er Rauf

• Aslan burcu; canlı, etkileyici, güvenli, neşeli, idare etmeyi seven insanlar diyebiliriz. Öne çıkan isimler El Azim, El Muhyi, En Nur, El Muktedir

• Başak burcu; çalışkan, yardımsever, titiz ve eleştireldir. Öne çıkan isimler El Muhsi, El Rakib, El Kayyum, El Hakim

• Terazi burcu, nazik, uyumlu, diplomatik, sanat ve estetiği seven bir burçtur. Öne çıkan isimler ise El Latif, El Vedud, El Adl, El Halim

• Akrep burcu; azimli, sezgileri kuvvetli, sabırlı, ihtiyatlı,ve tutkuludur. Öne çıkan isimler El Bais, El Varis, El Muid

• Yay burcu; entellektüel, açık sözlü ve fikirli, hoş görülü, arkadaş canlısıdır. Öne çıkan isimler El Gani, El Kerim, El Mugni, El Basit,El Alim

• Oğlak burcu; çalışkan, pratik, gerçekci, hesabını kitabını bilen, dayanıklı ve kararlıdır. Öne çıkan isimler El Mani, El Kabid, El Metin, El Mukaddim, Ed Dar

• Kova burcu; özgür, arkadaş canlısı, ilerici, orjinal, zeki ve adaletlidir. Öne çıkan isimler El Alim, El Mukaddim, El Muhsi, Ed Darr

• Balık burcu ; hassas, merhametli, yaratıcı, mistikdir. Öne çıkan isimler; El Batın, El Nafi, Er Rauf, Ez Zahir

Selammm kizlarcim yeni gelenler olmus cok guzel.Ilgili,bilgili uygulayicilarindan tecrubelerini okumak cok keyifli gercekten.Hepimizin birbirimizden ogrenecegi seyler var kesinlikle.Hicbir sey tesaduf degil biliyoruz.
Her an her dakika degisim icerisindeyiz, her an yaratimlar oluyor;düsüncelerimiz bile dua.Yer gok de dua üzerine diyoruz zaten.Dun baya bir negatif hava icerisindeydim,boyle bir tembellik;hicbir sey yapmama istegi...onceden de cok defa yasadim.Arkadan birileri yine sanki itiyor beni zorluyor hadi hadi kaldir poponu diyor.Ve bu hadi hadilerin hepsini daha onceki bol pozitif,bol duali gunlerime borcluyum.Onlar olmasaydi ben su gunlerimi olmasi gerektigi gibi bos bos gecircem aynen hic hayalleri,hevesi,tutkusu olmayan sasirdigim insanlar gibi.su an zorlaniyorum ama hepsi benim iyiligim icin,seviyorum bu durumu.Cunku beni benden daha cok dusunen bir Rabbim var.Vee artik evren el ele vermis benim icin cabaliyor hissediyorum. Bugun kizimi okuluna biraktiktan sonra, tek basima yine amerika sokaklarinda gezerken defalarca şükürlerimi sundum Allahima,gecen sene bu zamanlar sadece hayallerdeydi..Iki gundur de cakra acici kokular,yaglar cikiyor karsima marketlerde :) Tester larini suruyorum,devam ediyorum onlari koklayarak yola; gecen sene yaptigim imajinasyonlarin aynilarini yasayarak hem de .Sanki her sey amacima hizmet eder,enerjimi, beni besler gibi.Gelmis gelecek her sey "an" lar da."An" in tadini cikartalim her daim isin özü :KK200::KK49::KK68:

merhaba ben de takip ediyorum burayı. size içsel değişim için bir kitap önermek istiyorum adı; varoluş süreci Michael Brown. cok acıklayıcı bir kitap altını çize çize okudum. hafta hafta içsel gelişim için size teknikler veriyor. uygulamalı ve anlatımlı.
nereden başlayacağım diyenler, kaynak bulamayanlar bu kitabı okuyabilir. buna benzer kitaplar da var. ilgilenenlere yazabilirim.

Kızlar ımajınasyonlarda kendımı gelıstırmeye başladım o kadar sevındım kı dun gece :)
İlerlemelerı gordukce daha da mutlu oluyorum :KK71::KK71:
V vaselin canım kıtap orneklerınden bıldıklerının hepsını yazabılırsın hepımıze yardımcı olucağını düşünüyorum .:KK60:
bende bilinçaltının güçünü bitirdim, power'a başladım onun içindede ornekler ve uygulamalar var

hıım yok cnm hiç hatırlamıyorum öyle birini ..bulursan bi ara paylaşır mısın?
NLP uzmanı adam doğru konuşuyor.:KK9:

Özellikle ikinci röportajı vaktiniz olunca dinleyelim.
"Negatif insan ve düşünce diyeti.
Geçmiş şimdinin paralelinde giden bir gelecektir. Anı yaşama.
Eşit olduğumuz olan yanımız herkesin 24 saati var. Hayatta her şeyi yapmaya vaktimizin olmaması durumu.
Ertelemeyi nasıl yaptığımız önemli. Zamanın değerlendirme formülü.."
Birinci röportajda negatif imajinasyondan bahsediyor. "Olumlu motivasyon ve rahatsızlık vererek yaptırılan motivasyon."

Back
X