- 29 Eylül 2009
- 809
- 0
- 36
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.301
yasemennnnnnnnn agzından bal damlıyor kızzz, insallah canım ya.. peki dr cmtes ve pazar mı ilişli verdi?
kızlar şimdi biz bu ay sadece bir kere yaptık:kedi:bi türlü denk gelemedik hani diyom benim hamile kalma ihtimalim nedir yüzde kaç kaydirigubbakcemile3ayy ne soru ama:roflol:bence yüzde bir ama niye böle düşündüm bilmem laelaelaelaelae
a.scanım neden çalışmadınız yaa..şansın düşük ama belli olmaz beloşum...bu ay çok çalış ona göreee...opuyorumnanaktan
:kedi::kedi:kız belenay koca bir ay sadece bir defa mı :) :) :)
hosbuldum yasemınımmm nasılsın canım bugün baya yogun fırsat bulamadım gelmeye bı bakayım dedım kım napıyo...
yasemıncım adet olmussun gülüm şimdi doktor zamanını bekleyeceksın dimi...gitmeden bişey istemıyosun korunmaya devamdı sanırım..inşallah hersey yolunda gıdecek ama artık içime öle doguyo
güzel perim benim iyi olmana sevindim...aralığın ilk haftası gideceğim canım galiba 3 aralık olur...bencede bu sefer herşey çok güzel olacak...evet korunuyorum canım...ankaradaki dr ok diyene kadar devam korunmaya.....
belnaycım bu hareketli şeyler yasaklanmadı mı öyle yazıyordu bu sabah
ceveller yasaktı bu imza kızlar yani sadece pro üye olanlar kullanabiliyor kart alanlar kırmızı nickli olanlar imza kullanabiliyorcetveller artık serbest ama hareketli gif ler yasak diye okumustum bende bugün
için gönlün böle rahat edecekse yasemınım tabı korunmaya devam...sonra zatı hersey yolunda gidecek tatlım benım..:1hug:
belenay ,belli olmuyor. 1 defa 10 defa denk gelirse 1 keree ile de oluyor. benim ki öyle olmuştu. eşim mersindeydi yumurtlama dönemi. 1 kere denk geldik. bende umutsuzdum olmayacak sadece 1 kere çalışabildik diye. hiç beklemiyordum günüm geçti test bile yapmak aklıma gelmedi. belirtimde hiç olmadı 3 günüm geçince bir test yap dediler baktım ki hamileymişim. süpriz olmuştu bana.