Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ya kızlar geliyoruz bakıyoruz kimse yok diye çıkıyoruz galiba ben gitmiyorum artık işte gelen de hemen gitmesin yawwwwwwww kaydirigubbakcemile

kızlar şimdi biz bu ay sadece bir kere yaptık:kedi:bi türlü denk gelemedik hani diyom benim hamile kalma ihtimalim nedir yüzde kaç kaydirigubbakcemile3ayy ne soru ama:roflol:bence yüzde bir ama niye böle düşündüm bilmem laelaelaelaelae

canım neden çalışmadınız yaa..şansın düşük ama belli olmaz beloşum...bu ay çok çalış ona göreee...opuyorumnanaktan

hosbuldum yasemınımmm nasılsın canım bugün baya yogun fırsat bulamadım gelmeye bı bakayım dedım kım napıyo...

yasemıncım adet olmussun gülüm şimdi doktor zamanını bekleyeceksın dimi...gitmeden bişey istemıyosun korunmaya devamdı sanırım..inşallah hersey yolunda gıdecek ama artık içime öle doguyo

hosbuldum yasemınımmm nasılsın canım bugün baya yogun fırsat bulamadım gelmeye bı bakayım dedım kım napıyo...

yasemıncım adet olmussun gülüm şimdi doktor zamanını bekleyeceksın dimi...gitmeden bişey istemıyosun korunmaya devamdı sanırım..inşallah hersey yolunda gıdecek ama artık içime öle doguyo

güzel perim benim iyi olmana sevindim...aralığın ilk haftası gideceğim canım galiba 3 aralık olur...bencede bu sefer herşey çok güzel olacak...evet korunuyorum canım...ankaradaki dr ok diyene kadar devam korunmaya.....

esterya canım naptın gittinm,i doktoraa

kızzzz verdımı gün doktorrrr ay hadi bakalım anam anama gebe dolacak topıc..
ececim gülüm sen nasılsın nası gidiyo..bulantılarla aran nasıl tatlım...gülüm valla ben bu sabah ölüyorum sandım bi bulandımki anlatamam...(anlatmıyım :))

belenayım sen nasılsın şekercım...bak varya tamam takıntı yapmıyoruz da koca birayda kıs bı kere olurmu kıssssss hey yarabbımmm...şaka şakaaa herseyın hayırlısı...

ay-she senınde kırmızılar gelmıs kıslar bu ay daha sıkı calısma..boş yokkk...

kobracım kıs gelıyomusss hayırlısı olsun ınsallah... kıs talıbbı olsamm ne...bak bı düşünün söle ablana...rahat ettırır benım pasa oglum kısımızı...şaka bi yana allahım tamamına erdırsın ınsallah..saglıkla kucagına almak nasıp eylesın..nerde varsa rabbım...darısı başına kuşum...
fantastıkam zatı artık yok.hotmaıllede gıremedım bugün gülüm aksama bakarım artıkın... carsamba aksama bişey kalmadı artık şurda ..allahım hayırlısıyla pıtır pıtır duyucaz miniğimizin kalbını ...çok heyecanlıyım....

güzel perim benim iyi olmana sevindim...aralığın ilk haftası gideceğim canım galiba 3 aralık olur...bencede bu sefer herşey çok güzel olacak...evet korunuyorum canım...ankaradaki dr ok diyene kadar devam korunmaya.....

için gönlün böle rahat edecekse yasemınım tabı korunmaya devam...sonra zatı hersey yolunda gidecek tatlım benım..:1hug:

belenay ,belli olmuyor. 1 defa 10 defa denk gelirse 1 keree ile de oluyor. benim ki öyle olmuştu. eşim mersindeydi yumurtlama dönemi. 1 kere denk geldik. bende umutsuzdum olmayacak sadece 1 kere çalışabildik diye. hiç beklemiyordum günüm geçti test bile yapmak aklıma gelmedi. belirtimde hiç olmadı 3 günüm geçince bir test yap dediler baktım ki hamileymişim. süpriz olmuştu bana.

için gönlün böle rahat edecekse yasemınım tabı korunmaya devam...sonra zatı hersey yolunda gidecek tatlım benım..:1hug:

evet periciğim öyle daha rahat olacağım inan...yüregim ferahlamış olacak ve daha az stresli olacağım inşallah :)))geç olsunda güç olmasın canım ve tekrar canımız yanmasın....

belenay ,belli olmuyor. 1 defa 10 defa denk gelirse 1 keree ile de oluyor. benim ki öyle olmuştu. eşim mersindeydi yumurtlama dönemi. 1 kere denk geldik. bende umutsuzdum olmayacak sadece 1 kere çalışabildik diye. hiç beklemiyordum günüm geçti test bile yapmak aklıma gelmedi. belirtimde hiç olmadı 3 günüm geçince bir test yap dediler baktım ki hamileymişim. süpriz olmuştu bana.

beklemediğimiz aylarda geliyor zaten meleklerimiz.....:ecrin_bebek::emir_bebek:

canlarım ben kactım yıne gelmeye calısırım bugün böle kaçak göcekk öpüldünüzzzz

birperim elini karnına koy bana dua et guzelim ya meleginin yuz suyu hurmetine kabul olurda bende hamile kalırım

nasılsınız kızlar? pek gelemiyorum buraya.. bu arada korunma süremin 12 ayından 5 ayı geçti 7 ayı kaldı :)

X