Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

ececim saglık ocagına kayıt yaptırmamız gerekıyormus ..tetenoz asınıda vurdur dedı doktorum...gerektıgınde oradan ılaclarını falanda yazdırabılıyomusun...

ececim saglık ocagına kayıt yaptırmamız gerekıyormus ..tetenoz asınıda vurdur dedı doktorum...gerektıgınde oradan ılaclarını falanda yazdırabılıyomusun...

saol canım bende 2 hafta şu tetleri yaptırdıktan sonra kaydımı yaptırayım.tetanos 6 ayda vuruluyo dimi?

topigimizin hamisleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... taktiklerinizi bekliyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrr.... tecrubelerinizi paylasin bakayim benimle...

topigimizin hamisleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... taktiklerinizi bekliyorum kızlarrrrrrrrrrrrrrr.... tecrubelerinizi paylasin bakayim benimle...

:)) canım benim pek bir taktiğim olmadı ki :)) yaptık yataktan hemen kalkmadım o kadar birde aman şimdi bebek olsun fikrini aklımdan çıkardım olursa olur dedim.onun dışında herhangi kür bişi uygulamadım.şükürler olsun ki hemen oldu.

esteryam canım öncesinde incir yedım sabah aksam...ama herseyden önemlısı ne bılıyomusun...çokta olsun dıye zorlamadım...oluruna bıraktım kafaya takmıyodum ben öle düşündüm öncekı bebegımı kaybettıkten sonra gecen herayı kaybedılen zaman olarak degılde yenı bebegıme bır adım daha yaklasıyorum dıye algıladım .garıp ama bu böle...gecen heray hep dedımkı bu ay rahım bıraz daha toparladı ohh...inan bana bu çok ama cok önemlı guzelım kafaya takmamak takıntı yapmamak bebek yapalım dıye bıseyler yapmamak yanı..

birperim haklısın cnm kafa rahatlıgı cok onemli.. stres hersey gibi hamilelgide cok etkiliyor , her aksam yatmadan 3 tane folik plus alıyorum cnm zaten kurtajdan sonra da bırakmadım devam ettim nerdeyse 6 aydır folik asit kullanıyorum

merhaba canlar hepinize hayırlı cumalar nasılsınız bakalım doktordan geliyorum hormon tahlili yaptı doktor kan verip geldim adetim bitince smear yapılacak bu arada adet görüyormuşum tam 15 gün önce ama olsun bugün daha iyim bide geçmişi okudum fantastikam uğramış çok sevindim canım arkadaşım inşallah en kısa zamanda açılırda kavuşuruz sana
birperi canım benim çok sevindim önce sağlıklı olması önemli tabiki ayy oğlan geliyor he Allhım hayırla ve sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah
esterya bu ay tamam bu kadar azim ve çalışma bu iş bu ay tamamdır çakşırı eşine içir spermlere faydalıymış bide ikiz olma ihtimali yüksek oluyormuş bide 35 yaş üstü hamileliklerde ikiz olma şansı yüksekmiş bana sen ikiz doğuracaksın gibi geliyor ama tabi rabbim hayırlısını nasip etsin sağlıklı hayırlı olsunda ikiz üçüz tek hiç farketmez
yasmin canım üzüldüm ya neden çıkıyorsun işten evde net yokmu bizi ihmal etme bak
ececim senin cinsiyeti ne olacak bakalım valla sanki kendi bebeğim gibi heyecanlanıyorum sizler için sağlıklı hayırlı olsunda kız oğlan farkettmez demi canım
kobraaaa süslü nerelerdesin sen bakim
kızlar iyiki varsınız doktordan geldim hemen nete koştum sizlerle buluşmak için:)))

kesınlıkle canım gecende arkadaslarda demıstı eğer kafaya takarsan bı hormon varmıs beyınde o salgılanıyomus ve hamılelegı engelleyebılıyomus...o yüzden zaten olacak degılmı bu olacak eninde sonunda...sonucta hamıle kalabılmıs dogum yapmıs bırısın ..o yüzden guzel arkadasım hiççç stress yapmaaa benım gıbı dusun heray daha cok yaklasıyosun bebişine...

kızzzzzzzzz belenayyyyyyyy senin agzını yerim bennnnnnnnn ... ayy beni nasıl heveslendirdin bir bilsen :) :) :) kızlar ne olur bugun cuma dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim cok isterim ikiz olmasını.. Ama yuce rabbim ne uygun gorurse o olsun hicc farketmez, hayırlısı saglıklısı olsunda... sizi cok seviyorum kızlar ya...

yasemin canım sana bişey azmamışım hatrını sormamışım aaaa ne ayıp nazlı kelebek kusura bakma emi patron gelmeden ecele acele yzayım dedim

belenaycım hosgeldın canım sanada hayırlı cumalar guzel dıleklerın ıcın sagol ...

moralının duzelmesıne sevındım guzelım dun neydı öleeee sanada gelıyodu bi sopaa daaa devam etseydın...hersey yolunda gıdecek sen merak etme...zatı bu hormonların ettıgını kımse etmıyo bıze...

haa bıde rejımfalan yapıyosun ya şimdi o aklıma geldı...bana gore erken adet olman normal..vücudun dengesı degısıyooo tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…