Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

fantasika hiç mi giremeyecek kızlar ya bende bugün google den giremedim mozilladan giriş yaptım yoksa açılmıyordu sayfalar

slm kızlarrr
yaseminim geçmişi okudum geldim...
canım çok sıkkın, şirket yasakladı siteye girişi.. sonra başka kadın sitelerine baktım orrdan devam ederiz dye. sonra bi baktım aaa oralarda kapanmış.. valla işe dair bana güzel gelen tek şey sizlerdiniz artık sizde yoksunuz.. akşamarı girince okurum artık neler olmuş bi slm verir çıkarım ((
şirket outlookumuz sürekli açık ordan yazışabiliriz ama
şimdi ben sizin msn adreslerinizi alıyım yarın hepnize yazarım o adresten sizde böylece öğrenmiş olursunuz.. gün içinde ordan yazarsanız bana hemen dönerim size

esteryammmmm canım arkadaşım benim ben sabah sinirden unuttum yoksa hemen sana mail atardım,
hepiniz merak etmişsiniz beni valla bende sizi okadar merak ettim ve özledimki.. çok seviyorum epinizi nasıl alışmışız bisürü kız kardeş olduk resmen :))

belenayyyy dr sana hrşey yolunda dememişmiydi.. içtiin ilaçların etkisiyle bu ay böyle bişey yaşamış olablrsin hemen bunu dr una anlatıyosun ve ıda sana durumu özeteip bi yol haritası çiziyo.. yani kullandığın ilaçlardan dolayı neerle karşılaşacağın konusunda seni bilgilendirsin hayatım.. lütfen aklına başka şeyler getirme.. hem sağlığım gidiyo ne demekmiş.. senin artık gayet iyi bir dr un var güvenmiyomusun ona

perimm çok merak ettim seni dr dan eminimki çok güzel haberlerle döndün ama benim asıl merak ettiğim bebeğimiz kızmı yoksa erkekmi.. canım arkadaşım benim bi ara başka bi siteden ulaştım sana ama sonradan orasıda kapandı.. ayyy boğuyolar benii

yaseminimm ececimm kobram napçam ben ya off valla artık göremicem sizi gündüzleri (

yasmincim dış gebelik çok ağrı yaparmış ve kanama başlarmış pek gecikmeden e sende allaha çok şükü hiçbiri yok maşallah.. ve değer 1000 in üzerine çıkınca görünürmüş kese diye biliorum bende.. yani kızlara tamamen katılıyorum dilerim değerin 2 ye katlanır ve hepimiz bi ohhh çekeriz canım.. allahım hepimize nasip etsin bebeklerimizi kucağıza almayı..

evet kızlar son olarak kendimden bahsedeyim biraz size :)) bende durumlar aynı heyecanla salıyı bekliyorum.. maşallah ciddi bi şikayetim yok sadece akıntım arttı iyice ve benim her seferinde heyecananla vc e gitmeme neden oluor :)) alışıcam inşallahhh.. uykum geldi kaçıyorum ben.. hepinizi çoook seviyorum.. keşke bi sürpriz olsada yarın açılıverse siteeee

heerkese günaydın kızlar fantastikam senide bir an önce beklioruz ama bu seferde ben giidiyorum galiba kızlar bugün işi bırakıyorum size hemen alışmıştım zor gelcek:a015::a015::a015:

yasmincim sen nasılsın kendini nasıl hissediyorsun? doktora gitmeyecekmisin

iyiyim canım saol sen asılsın? kendimi ii hissediyorum canımm akıntı dışında şikayetim yok o da normalmi bilmiyorum randevu aldım salı günü gitcem doktora hem iice belirginleşmiş olur we sürekli ardarda girersem ultrasona bebğe zarar werirmiş o yüzden bekliorum canım. sen neler yapıosun cnm nasıl gidioo

kızlar listeyi bulamıyorum yardım edermisiniz....belenay yetiş bacım en son sen bulmuştun bana :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…