Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hersey yolunda çok şükür doktorum güzel seyler söledı... ama bızım bızdıgı görecektınız dönmüş arkasını ellerıylede yuzunu kapatmıs... uyuyoo hıcbısey umurunda degıldı...hadı uyan yavrum bıraz kımıldıa yavrum dıye dıye doktorum hareket ettırmeyı basardık.vee sonundaa gördukkk...benım için sağlıklı demesı yeterlıydı ama eşimi görecektınız...bastan oglana benzıyo demıstı ya doktorum..degısebılıyo diyince bizimkının kafasından neler gecmıs nelerrr sonradan söluyo tabı bana bunu..daha oglana benzıyo deyınce doktor herkese yaymıstı çünkü..:))) şimdi demıs herkesı bastan ara düzelt..çok güldüm ama çookkk :))

allahıma binlerce kez şükür olsun...rabbım dileyen herkese bu duyguyu yasatsın...canım arkadaslarım en kısa zamanda ınsallah..

canım çok güzel bir haber buuu...maşallah ...sağsağlim kucağına al periciğim...demir konusunda ısrarlımısın .....

evet canım hamile oldugumu ögrendıgım gece bırden aklımdan gecmıstı..demıstımkı kız olursa deren erkek olursa demır olsun demır gıbı saglam guclu kuvvetlı gelsın dıye...öylede kaldı ilk ismimiz ama mehmet oluyor dedemizin ismi mehmet demir

hersey yolunda çok şükür doktorum güzel seyler söledı... ama bızım bızdıgı görecektınız dönmüş arkasını ellerıylede yuzunu kapatmıs... uyuyoo hıcbısey umurunda degıldı...hadı uyan yavrum bıraz kımıldıa yavrum dıye dıye doktorum hareket ettırmeyı basardık.vee sonundaa gördukkk...benım için sağlıklı demesı yeterlıydı ama eşimi görecektınız...bastan oglana benzıyo demıstı ya doktorum..degısebılıyo diyince bizimkının kafasından neler gecmıs nelerrr sonradan söluyo tabı bana bunu..daha oglana benzıyo deyınce doktor herkese yaymıstı çünkü..:))) şimdi demıs herkesı bastan ara düzelt..çok güldüm ama çookkk :))

allahıma binlerce kez şükür olsun...rabbım dileyen herkese bu duyguyu yasatsın...canım arkadaslarım en kısa zamanda ınsallah..

Ayy çok sewindim canımm yaa sağlıklı hiçbir sorunu yokmuş ya önemli olan o tabikiiii inş. canım bizde yaşarız o duyguyu..:ecrin_bebek:

perim çok duygulandım canım ya anlattıklarına tabiki cinsiyetinden çok sağlığı önemli olan...güzel dileğin içinde amin diyorum arkadaşım :)))

Birperim canım Allah bebisinin yazısını guzel yazsın saglık sıhhat huzur mutlulukla gelir insallahhhh...

yasmincim evet folik asit kullanıyorum hic bırakmadım :) hatta coraspirin içemeye basladım 2 gundur doktor tavsiye etti..

bu arada her sabah ve aksam bala karıstırmıs oldugum çakşır otu ve tarçın karışımını yiyorum kızlar..

Birperim canım Allah bebisinin yazısını guzel yazsın saglık sıhhat huzur mutlulukla gelir insallahhhh...

aminn canımm insallah rabbime bende hep öle dua edıyorum herzaman... allahım saglıkla tamamına erdırsın..

en kısa zamandada sizlerini güzel haberlerını alacagım ınsallah

yasmincim evet folik asit kullanıyorum hic bırakmadım :) hatta coraspirin içemeye basladım 2 gundur doktor tavsiye etti..

bu arada her sabah ve aksam bala karıstırmıs oldugum çakşır otu ve tarçın karışımını yiyorum kızlar..

çalışmaya dewam ozaman canım:):) :dance: maydanoz ve kabak çekirdeği yememeye çalış canım ve sonrasında hemen yataktan kalkma bi yarımm saat falan..

günaydın kızlar

pericim oğluşumuza çok sevindim analı babalı sağlıklı ve adı gibi güçlü sağlam bir hayatı olur inşallah.

X