Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

teşekkür ederim ececimm inaşallah duyucam kalbinide :Saruboceq: allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsinn.. ama bişey dicem siz bana bu dönemde neler yaşamıştınız anlatırmısınız hangi hafta ne gibi değişiklikler oldu sizde

inşallah canım.benim ilk haftalarda pek bulantım olmadı ama 7 haftaya grdikten sonra ki hala şimdi daha şiddetli olarak daha çok midem bulanıyor,kazınıyor,baş dönmeleri oluyor.
çok erken olmasına rağmen benim göbişim çıktı sanki :)) herkes öyle diyor.
doktor sana iğne falan vermiş bana vermemişti.birde kan tahlili falan bişi yapmadı bakalım şimdi yapcak hepsini galiba !

Yani kızlar bu ay nezaman regl olucam bilmiyorum ve de ondan sonraki ay ancak çalışmalara başlayabiliriz.Yani Aralık ayı,geçen hamileliğimdede Aralık ayında hamile kalmıştım,kötü bir anı bende ve Aralıkda hamile kalmakdan korkuyorum :KK43:((((((

Kızlar çeneniz düşmüş,geçmişi okudum geldiiimmmm..
Dün dr.çok şekerdi,iki ultrasonla baktı.Bu ay yumurtam çatlamamış,regl olmam normalmiş ve korkulacak birşey yok dedi.Bu ay ki yumurta kistleşmiş ama önemli değil dedi,geçmezse doğum kontrol hapı verecek 1 ay.Dahası çok konuşkan bir bayandı.Bana kendi hikayesini anlattı.Geçen sene 5,5 aylık hamile iken çocuğunu kaybetmiş,sebepsiz dedi.8 ay hamile kalmak için uğraşmış olmamış,kocam tüp bebek uzmanı,artık peşinde dolaşmaya başlamıştım parasını veriyim bana tüp bebek yap diye,tabi yapmamış,şuan 7-8 aylık hamile,doğum iznine ayrılacak.Sen çok geçsin ve şuan istediğin için olmuyor.Kafandan bebek olayını sil,unut dedi.Beyinden gelen bir hormon var eğer kafana takarsan o hormon salgılanmıyor ve yumurtan çatlamıyor vede yumurtan çatlamamış dedi.Çocuk için değil haftada 3 kez seks yapın ama seks için yapın dedi...

kobracım gözün aydın canım önemli birşey olmamasına çok sevindim.artık kısmet bebişimize.son söylediğinide sık sık yaparsın artık :kedi:

evet fantastıkamm bendede baş dönmelerı olmustu bak..4.5.haftalarda..sonrada zaten progestandan dolayı epey bi baş dönmesı cekmıstım vücut alışana kadar.

Yani kızlar bu ay nezaman regl olucam bilmiyorum ve de ondan sonraki ay ancak çalışmalara başlayabiliriz.Yani Aralık ayı,geçen hamileliğimdede Aralık ayında hamile kalmıştım,kötü bir anı bende ve Aralıkda hamile kalmakdan korkuyorum :KK43:((((((

bence korkma herşey Allahtan o yüzden hayırlısı .bakarsın aralığı beklemeden bir süpriz yapar.

düşünmeee öleeeee bak aklına bile getırme...eğer çokda istemezsen bu psikolojık bısey tabı ocakta hamıle kalırsın..ama derımkı takıntı yapma sakın...hersey allahtan...rahat ol sen guzel arkadasım

yasemin hangi filme gittiniz? biz nefese gitmek istiyoruz ama ben kararsızım ara ara çok duygusal sahneleri varmış.şimdi zaten ota boka herşeye alınıyorum ağlıyorum diye bilmiyorum napıcamı çokta merak ediyorum.

Kızlar teşekkür ederim hepinizee.
Zaten bu ay yumurtam çatlamamış ve çatlamazmışda ,buay benden şimdiden pas yani.. (Allah'dan mucize olmaz ise tabi)

Nefes güzel bir filmmiş ama ben artık Türk filmine gitmek istemiyorum,ne yazıkki değmiyor,yabancı tercihim....

kobracım sevindim önemli bişi olmamasına hadi hayırlısı bakalım sağlıkla gelsin de bi iki ay sona gelsin ne fark eder dimi.benimde sağdaya bu ay yumurtam büyük ihtimalle olmuycak bu ay ama olsun hayırlısı tabi allah isterse her an olabilir opuyorumnanaktan

yasemin hangi filme gittiniz? biz nefese gitmek istiyoruz ama ben kararsızım ara ara çok duygusal sahneleri varmış.şimdi zaten ota boka herşeye alınıyorum ağlıyorum diye bilmiyorum napıcamı çokta merak ediyorum.

eceeeee öle üzülücek ağlanacak etkılenılecek filmlere gitmiyosun canımmmmmm...

yasakkkkk.....:eek:lmaz:

pericim bişi sorucam bugün benim sol kasığıma ara ara ağrı giriyor normalmidir.bugün biraz ayaklarım üşüdü ondan mı acaba.çok korkuyorum ya :çok üzgünüm:

pericim bişi sorucam bugün benim sol kasığıma ara ara ağrı giriyor normalmidir.bugün biraz ayaklarım üşüdü ondan mı acaba.çok korkuyorum ya :çok üzgünüm:

ecem gülüm bülbülümm ayakları üşütmekde yasakkkkkk :eek:lmaz:

üşüttüğüm anda hemen bellı edıyor bendede kasıklarıma ağrı gırıyor evde çift çorap ve terlıksız dolasma aslaaaaa...

ha bide ayaklarım üşüdü dedın dıye kasıklarına agrı gırmıstır kastettım ama rahımde büyüyyo guzelım yavas yavas ondanda ağrır

ama ayaklarımı üşütmek yasakkkkkk kesınlıklee:eek:lmaz:

ecem gülüm bülbülümm ayakları üşütmekde yasakkkkkk :eek:lmaz:

üşüttüğüm anda hemen bellı edıyor bendede kasıklarıma ağrı gırıyor evde çift çorap ve terlıksız dolasma aslaaaaa...

ha bide ayaklarım üşüdü dedın dıye kasıklarına agrı gırmıstır kastettım ama rahımde büyüyyo guzelım yavas yavas ondanda ağrır

ama ayaklarımı üşütmek yasakkkkkk kesınlıklee:eek:lmaz:

canım çok dikkat ediyorum evde teyzem ördü böyle nerdeyse dizime kadar çetikle dolaşıyorum :)) terlik asla ihmal etmiyorum.

bugünde aslında bot var ayağımda burda kaloriferler yanmıyor sadece klima çalışıyor ondan üşüdüm tabi kasıklara ağrı girince panik yaptım.benim düşüktede aynı olmuştu ondan çok moralim bozuldu.dua edin benim için bişi olmasın.inşallah rahim büyüdüğü içindir.

canım çok dikkat ediyorum evde teyzem ördü böyle nerdeyse dizime kadar çetikle dolaşıyorum :)) terlik asla ihmal etmiyorum.

bugünde aslında bot var ayağımda burda kaloriferler yanmıyor sadece klima çalışıyor ondan üşüdüm tabi kasıklara ağrı girince panik yaptım.benim düşüktede aynı olmuştu ondan çok moralim bozuldu.dua edin benim için bişi olmasın.inşallah rahim büyüdüğü içindir.

tatlişkom korkmaaa düşüğün belırtısı kanama canımın içi..... büyük bı ıhtımalle üşüttünnn

izin alabılıyosan git evde yat dinlen uzannn...eceee arada bıde neyap bılıyomusun ayaklarını yukarı kaldır..duvara falan dayayabılırsın yada 3 yastık falan koy üst üstte öle daha rahat olur öle uzan...bebek yukarı alsın kendını canımın içi..benım düşük tehlıkesınde öle demıstı bizim büyük ulemalarrrr

izin alabılıyosan git evde yat dinlen uzannn...eceee arada bıde neyap bılıyomusun ayaklarını yukarı kaldır..duvara falan dayayabılırsın yada 3 yastık falan koy üst üstte öle daha rahat olur öle uzan...bebek yukarı alsın kendını canımın içi..benım düşük tehlıkesınde öle demıstı bizim büyük ulemalarrrr

bugün izin almam biraz zor canım.eve gidince yapıcam ama.saolasın ilgilendiğin için.

Kızlar çeneniz düşmüş,geçmişi okudum geldiiimmmm..
Dün dr.çok şekerdi,iki ultrasonla baktı.Bu ay yumurtam çatlamamış,regl olmam normalmiş ve korkulacak birşey yok dedi.Bu ay ki yumurta kistleşmiş ama önemli değil dedi,geçmezse doğum kontrol hapı verecek 1 ay.Dahası çok konuşkan bir bayandı.Bana kendi hikayesini anlattı.Geçen sene 5,5 aylık hamile iken çocuğunu kaybetmiş,sebepsiz dedi.8 ay hamile kalmak için uğraşmış olmamış,kocam tüp bebek uzmanı,artık peşinde dolaşmaya başlamıştım parasını veriyim bana tüp bebek yap diye,tabi yapmamış,şuan 7-8 aylık hamile,doğum iznine ayrılacak.Sen çok geçsin ve şuan istediğin için olmuyor.Kafandan bebek olayını sil,unut dedi.Beyinden gelen bir hormon var eğer kafana takarsan o hormon salgılanmıyor ve yumurtan çatlamıyor vede yumurtan çatlamamış dedi.Çocuk için değil haftada 3 kez seks yapın ama seks için yapın dedi...

kobram maşallah arkadaşıma çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. o kistide hiiç kafana takma herkeste oluyo farketmeden geçiveriyo.. dr unda çok güzel söylemiş aklından çıkar diye ama nasıl olcağını söylememiş :sm_confused: kolay değilki o ahh hükmedebilsek beynimize,en iyisi farklı şeylerle uğraşmak oyalanmak sanırım.. ama sana şunu söyliyim sakın bunuda kafana takma hani düşünmicektim diye, çünkü hep diyorum ya yakın arkadaşım acayiiip pimpiriktir ve çok korkuyodu çocuğu olmucak diye 5-6 ay uğraştı ve olduuuuuuuuuu.. sen yumurtalarını çoğaltmaya ve onları yakalamaya bak bence hayatım..

Bu arada geçmişi okurken güzel dualarınızıda okudum AMİİİİİNNNNNNNNNNNNNN diyorum.
Allah dualarımızı kabul etsin.
Fantastikam senin adınada dua ettim,çok mutlu oldum,Allah tamamına erdirsin canım.
Yasemincim hikayeyi okudum,ben böyle mucizeleri çok duydum,Allah çok büyük,dilediği zaman dilediğini yaratıyor...Bizede nasib etsin İnş.
Belenaycım nasılsın şekerim.

teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşım benim amiiin allahım hepimize göstersin göbeğimizde bebeklerimizi sonrada kucağımıza almayı nasip etsin

inşallah canım.benim ilk haftalarda pek bulantım olmadı ama 7 haftaya grdikten sonra ki hala şimdi daha şiddetli olarak daha çok midem bulanıyor,kazınıyor,baş dönmeleri oluyor.
çok erken olmasına rağmen benim göbişim çıktı sanki :)) herkes öyle diyor.
doktor sana iğne falan vermiş bana vermemişti.birde kan tahlili falan bişi yapmadı bakalım şimdi yapcak hepsini galiba !

evet ececim biraz riskliyim sanırım düşükten korusun diye önlemimizi alalım dedi ilki bozulmuş gebelikti kürtaj oldum diyince iyice özen gösterdi.. kan tahlilleride rutin hamilelik tetkikleriymiş tokso, troid, kan sayımı falan.. benimde biraz baş dönmem oluyor ama çook değil tansiyonum düşüktür benim dahada düşüyo heralde.. off rahatlatıyor o belirtiler insanı.. o yüzden ben çok aceleciyim sanırım

evet fantastıkamm bendede baş dönmelerı olmustu bak..4.5.haftalarda..sonrada zaten progestandan dolayı epey bi baş dönmesı cekmıstım vücut alışana kadar.

perim ya bide benim çok göğüslerim acıyor geceleri uykudan uyanıorum hareket edince nasıl acıyor.. gündüzleri iyi ama sütyeni çıkarınca akşam acıyo çok, varmı sende hala göğüs ağrısı

X