- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.881
yumurtanın çatladığı dönem garanti diye biliyorum ama sperm 2-3 gün yaşayabildiğine göre çalışmaya başla canım o günlerde mesela benim adetim 10 gün sürüyor 11, gün o akıntıyı görüyorum cumartesi doktora gittim 13,gündü doktor iki tane yumurtan oluşmuş çarşamba perşembe çatlar dedi yani ben o akıntıyı gördüğümde yumurtam oluşuyormuş demekki burdan bu sonuç çıkıyor bid ne zaman yumurtladığım öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile3
fantastikacım canım çok sevindim gözün aydın.haftayada kalp atışlarını duydunmu tamamdır.
çok yazamıyorum bende site kitleniyor.
valla güzelim 4 +2 falandı ilk keseyı gördugumde ben hemen testı yapar yapmaz gıttıgım ıcın doktoraa..sonra 15 gun sonra gıtmıstım...ebatını falan söylememıstı bızım doktor malum konusmazdı ya adam gıbı..(neden degıstırdımben onu) eger uyumlu dedıyse aynen normal sekılde büyüdüğünü gösterır canımcım..kalp atımından öncede bulantı hıssı baslamıstı canım...6 haftalık gıttıgımde görmustum kalp atımını
kızlar başım ağrıyo( yemek yeyimde ilaç alacağım...uykusuzluktan galiba...
yasemincim her gece uykusuzsun yaw... uyu be guzelim bazen :) :)
kötü kalpli kadın :)) dün sinemaya gittik 10 da geldik sonra maç vardı koçiş onu izledi oldu 12 sabahta 6 da kalktım duş falan aldım akşam yapmaya erinmiştim ...bünye alışkın 8 saatten az uyumamaya :)))
hıı tamamm sebebi iyiymiş uykusuzluğunun
opuyorumnanaktan:hulya:bu senin bebeişine :))