- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.841
yok canım ben normalde de ilaç kullanmamaya çalışıyorum zaten şimdi de hiç bişi almadım.ıhlamur,bal,pekmez, limon ,sarımssak aklıma ne gelse yiyorum iyi olayım diye. bu arada dün gece en sonunda ben başardım tabi yani ben bişi yaşamadım da aslında :kedi: spermleri aldım zemuszemus inş. işe yarar diyorum ben yine de :Saruboceq:
tamam ozaman ilac kullanmıyosan bol bol dınlen dedıgın gıbı ıhlamur bal karıstır karıstır iç..ınsallah hayırlısı olur canım...
canım evet hatta ilk gittiğimde minicikti yenı olusmaktaydı doktora test yaptım pozıtıf cıktı demıstım oda bakalım eger göremezsek kandan tahlıl ısterımdemıstı sonra alttan muayene ettı ve görmustu.daha cok yenı dedı... 10 -15 gun sonra gel demıstı..ozaman kalp atımını da görmustuk tatlım...keseyı görunce ben rahatlamıstım..çünkü agrım falan vardı kasıklarımda korkup duruyodum hatırlıyomusun dış gebelıkse öleyse böleyse falan dıye...az panık olmamıstım burda...siz rahatlatıyodunuz benı hep..keseyı gördun tamam artık rahat ol..
10 sene ugramasam su topige kimse beni hatırlamayacak....duygusalim uleynnn bugun
nankör kedi niye sormayalım uleeeenn...hatırlanmayacak kadınmısın sen :))) hayırdır canım neden duygusalsın....
kız kardesim afrikada, erkek kardesim fransada ikisinide cok ozledim Turkiye de bir kardesim yok , Allaha sukur annem babam var sadece ama ben kardeslerimi ozledim
ufff karnım ağrıyo kırmızılar geliyo galibaaa
kız kardesim afrikada, erkek kardesim fransada ikisinide cok ozledim Turkiye de bir kardesim yok , Allaha sukur annem babam var sadece ama ben kardeslerimi ozledim
esteryam ben kesin görücem zaten bu ay umutlu değilim canım.bu ay kırmızıları gormek istemiyorum kızlar simdiden çalışmaya başladım henuz daha 6. gunu reglimin :) hehe saglam olsun
amanda kendini yanlız hissetmiş.. ara kardeşlerini bi izin ayarlayıp gelsinler olabilirmiki öyle bişey, yada sen gidebilsen keşke ne güzel olur..
dur bakalım canım daha görmeden kırmızıyı öyle demek yooooookk
geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktora görün mutlaka geçmezsegünaydın canım iyilik ne olsun bi de şu gribi atlatsam kaç gün sürcek yaa...herkese hayırlı sabahlar opuyorumnanaktan
ohhh içim rahatladı bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallah hiiiiiiiç merak etme sen bol bol dua et bebiş için dua eden o kadar çok teyzesi varki merak etme sırtı yere gelmez bebişin inşallah haftaya kalp atışlarınıda duyarsın yine burda seviniriz canım ama şimdi sakin ol pozitif düşün bebeği üzme olurmugünaydın kızlarrr..
dün gittik dr a keseyi gördük çok şükür.. son adetimle uyumluymuş kese kalp atımı için erken dedi dr haftaya salı gidicem bazı kan tahlilleri için, işte kan sayımı toksoplazma başka bişeyler daha saydı ama unuttum :)) belki kalbinide duyarız ogün..
bu kalp seniii unuturmuuuu bu kalp seniii unuturmu kalbim seniiiiiii unuturmuuuuuu10 sene ugramasam su topige kimse beni hatırlamayacak....duygusalim uleynnn bugun
hayırlısı olsun canım hemen öle kırmızılardan bahsetme dur bakalım gelsin hele belkide gelmicek ne biliyorsun sen müneccimmisin bakim hadi umutlu ol devam devam:)))ufff karnım ağrıyo kırmızılar geliyo galibaaa
azmine hayranım arkadaşım bravo hep böle olacaksın eferiiiinzemuszemusbu ay kırmızıları gormek istemiyorum kızlar simdiden çalışmaya başladım henuz daha 6. gunu reglimin :) hehe saglam olsun
öp teyzesı sen kuzumu ...valla arada bişeyler oluyo ama hareketmıdır nedır anlayamadım..doktorlar 20.haftadan önce hıssedemezsın dıyor çünkü...inş. canım teşekkür ederim senin bebeişin nasıl bu arada canım hareketlerini hissediyo musun hiç?amanın öpesim geldi bebişi opuyorumnanaktan