Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

tamam ozaman ilac kullanmıyosan bol bol dınlen dedıgın gıbı ıhlamur bal karıstır karıstır iç..ınsallah hayırlısı olur canım...

tamam ozaman ilac kullanmıyosan bol bol dınlen dedıgın gıbı ıhlamur bal karıstır karıstır iç..ınsallah hayırlısı olur canım...

inş. canım teşekkür ederim senin bebeişin nasıl bu arada canım hareketlerini hissediyo musun hiç?amanın öpesim geldi bebişi opuyorumnanaktan

bende alttan bakar diye düşündüm ama üstten bakmasına rağmen gördük keseyi.. ufacık, sordum kesenin yapısında bi bozukluk varmı diye çünkü benim öncesinde öyleydi, gayet iyi dedi.. off dr çok iyi konuştu rahatlattı beni ama yinede korkuyorum biraz.. bende gitmeden önce dr a aklımdan neler geçiyodu bi bilsen ya dış gebelikse falan :) ama dile getirmeye korktum hep :çok üzgünüm:

kız kardesim afrikada, erkek kardesim fransada ikisinide cok ozledim Turkiye de bir kardesim yok , Allaha sukur annem babam var sadece ama ben kardeslerimi ozledim

bu ay kırmızıları gormek istemiyorum kızlar simdiden çalışmaya başladım henuz daha 6. gunu reglimin :) hehe saglam olsun

kız kardesim afrikada, erkek kardesim fransada ikisinide cok ozledim Turkiye de bir kardesim yok , Allaha sukur annem babam var sadece ama ben kardeslerimi ozledim

amanda kendini yanlız hissetmiş.. ara kardeşlerini bi izin ayarlayıp gelsinler olabilirmiki öyle bişey, yada sen gidebilsen keşke ne güzel olur..

ufff karnım ağrıyo kırmızılar geliyo galibaaa

dur bakalım canım daha görmeden kırmızıyı öyle demek yooooookk

senağlama özlemler bitmiyo canım hiç( bende çok özledim ailemi yiğenlerimi ....:çok üzgünüm:

bu ay kırmızıları gormek istemiyorum kızlar simdiden çalışmaya başladım henuz daha 6. gunu reglimin :) hehe saglam olsun
esteryam ben kesin görücem zaten bu ay umutlu değilim canım.

canım bu ay umutlu değilim zaten ilk ay daha çalışmalara bu ay başladık görcem ben kırmızılarııı .:gitme:

günaydın canım iyilik ne olsun bi de şu gribi atlatsam kaç gün sürcek yaa...herkese hayırlı sabahlar opuyorumnanaktan
geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktora görün mutlaka geçmezse

ohhh içim rahatladı bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecek inşallah hiiiiiiiç merak etme sen bol bol dua et bebiş için dua eden o kadar çok teyzesi varki merak etme sırtı yere gelmez bebişin inşallah haftaya kalp atışlarınıda duyarsın yine burda seviniriz canım ama şimdi sakin ol pozitif düşün bebeği üzme olurmu

10 sene ugramasam su topige kimse beni hatırlamayacak.... duygusalim uleynnn bugun
bu kalp seniii unuturmuuuu bu kalp seniii unuturmu kalbim seniiiiiii unuturmuuuuuu

ufff karnım ağrıyo kırmızılar geliyo galibaaa
hayırlısı olsun canım hemen öle kırmızılardan bahsetme dur bakalım gelsin hele belkide gelmicek ne biliyorsun sen müneccimmisin bakim hadi umutlu ol devam devam:)))

azmine hayranım arkadaşım bravo hep böle olacaksın eferiiiinzemuszemus

bu arada yasemin birperi eceyas kobra sizler nasılsınız bakim kaydirigubbakcemile5

inş. canım teşekkür ederim senin bebeişin nasıl bu arada canım hareketlerini hissediyo musun hiç?amanın öpesim geldi bebişi opuyorumnanaktan
öp teyzesı sen kuzumu ...valla arada bişeyler oluyo ama hareketmıdır nedır anlayamadım..doktorlar 20.haftadan önce hıssedemezsın dıyor çünkü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…