- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.861
Belenaycım sagol yavrukusum,,
busem canım regline kac gun var senin hayatım
bu ay kırmızıları gormek istemiyorum kızlar simdiden çalışmaya başladım henuz daha 6. gunu reglimin :) hehe saglam olsun
kızlar bebişlerin şerefine bir şarkı şettirecem ıhım ıhım (akort yaptım)
aman bebiiiiiş canım cicim bebiiiiiş derdime biiiiiiir çaaaareeee yumurtasız günlereeeeeeeee düştüüüm aman bebiş bir çareeee bebişmiiiiiiiin keeeseeesiiiii aman amman ben duyamadım kalbiiiiniii duyur bu anneneee canım bebbbiş göreyim kalp atııışınıııııııı
:kedi:Şenizben iyiyim belenaycığım vefalı arkadaşım benim....:))
:kedi:ŞenizBelenaycım sagol yavrukusum,,
busem canım regline kac gun var senin hayatım
rejim iyi gidiyor kaydirigubbakcemile2hihoyyytama duraklma dönemimdeyim yakında vermeye davam ederim yılmadn devamsositosositoiyiyim belanaycım sen nasılsın tatlım rejim nasıl gidiyorr?
gelmez gelmez inşallahhhh:Saruboceq:esteryam normalda cuma olmam lazım ama ağrılar başlar benim 2 gün önceden hissettirir yani
belenayım müneccim değilim tabi amahislerim işteee inşallah gelmezz belki :Çok üzgünüm çoook
bravooo bravoooo alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aynen belenaycım bravo alkisalkisalkis kızlar ya sordum ama kaynadı arada akıntı bööle saydam ve uzuyo ya hani o yumurtanın çatladığına mı işaret ediyodu :uhm:
canım yumurta oluşuyor diye biliyorum ben ama seni yanıltmk istemem kızlar bilen cevap versin bakim bende merak ediyorum doğru mu biliyorum yoksam yanlışmıkaydirigubbakcemile5
bir tanede benden üçüz olsunkaydirigubbakcemile3sizin verdiginiz bu gazlarla ben yine ikiz hamile kalıyormusum :) :)
kızlar bebişlerin şerefine bir şarkı şettirecem ıhım ıhım (akort yaptım)
aman bebiiiiiş canım cicim bebiiiiiş derdime biiiiiiir çaaaareeee yumurtasız günlereeeeeeeee düştüüüm aman bebiş bir çareeee bebişmiiiiiiiin keeeseeesiiiii aman amman ben duyamadım kalbiiiiniii duyur bu anneneee canım bebbbiş göreyim kalp atııışınıııııııı
esteryam normalda cuma olmam lazım ama ağrılar başlar benim 2 gün önceden hissettirir yani
belenayım müneccim değilim tabi amahislerim işteee inşallah gelmezz belki :Çok üzgünüm çoook
öp teyzesı sen kuzumu ...valla arada bişeyler oluyo ama hareketmıdır nedır anlayamadım..doktorlar 20.haftadan önce hıssedemezsın dıyor çünkü...
yumurtanın çatladığı dönem garanti diye biliyorum ama sperm 2-3 gün yaşayabildiğine göre çalışmaya başla canım o günlerde mesela benim adetim 10 gün sürüyor 11, gün o akıntıyı görüyorum cumartesi doktora gittim 13,gündü doktor iki tane yumurtan oluşmuş çarşamba perşembe çatlar dedi yani ben o akıntıyı gördüğümde yumurtam oluşuyormuş demekki burdan bu sonuç çıkıyor bid ne zaman yumurtladığım öğrenmiş oldumkaydirigubbakcemile3bende öle biliyorum canım yani o akıntıyı görür görmez çalışma yapıyoruz doru dimi yani yumutlamanın en yoğun olduğu zamanlar oluyo galiba.
sizin verdiginiz bu gazlarla ben yine ikiz hamile kalıyormusum :) :)
sizin verdiginiz bu gazlarla ben yine ikiz hamile kalıyormusum :) :)
aynen belenaycım bravo alkisalkisalkis kızlar ya sordum ama kaynadı arada akıntı bööle saydam ve uzuyo ya hani o yumurtanın çatladığına mı işaret ediyodu :uhm: