- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.701
Fantastikacım hakkında hayırlısı hayatım,İnş.en güzeli en hayırlısı ne ise o olur senin için canımmmm
kızlar o kadar hastayım ki mafoldumben bugün ilk evlilik yıl dönümümüz ama kutlamayı erteledik bütün kemiklerim ağrıyo nedir bu yaaa. bi de dr muayenesinden sonra acyip bi bel ağrısı ölcem galiba:sinifsinif: allahım şifa ver lütfen bi de yumurtamı sola al noluuuuuuuuuuuuur :çok üzgünüm:
günaydın pericim yasemincim..
perim ya canım hiçbişey yemek istemiyor hiç iştahım yok şuan belk bi elma yerim birazdan
yaseminim dün bizim merkezden aradılar farklı bi bölüm için düşünmüşler beni bugün 4 te görüşmem var hayırlısı bakalım heyecanlıyım biraz, akşamda dr a gidicem ona dahada heyecanlıyım.. off yani bugün biraz tuhafım.. sen neden uyuyamadın dün gece canım dr işinimi düşündün
günaydın pericim yasemincim..
perim ya canım hiçbişey yemek istemiyor hiç iştahım yok şuan belk bi elma yerim birazdan
yaseminim dün bizim merkezden aradılar farklı bi bölüm için düşünmüşler beni bugün 4 te görüşmem var hayırlısı bakalım heyecanlıyım biraz, akşamda dr a gidicem ona dahada heyecanlıyım.. off yani bugün biraz tuhafım.. sen neden uyuyamadın dün gece canım dr işinimi düşündün
sıkma canını bişeye yasemıncım işte bazen insanın elınde olmuyo gercekten yasanılan olaylar bıseyler göturuyo ınsandan sonra da tahammulsüzlesmeye baslıyoruz böyle...hayattt allah hiçbirimize içinden çıkamayacagımız çözumsuz sıkıntılar problemlerle karsılastırmasın...yoksa diğerleri artık yasamın kuralı..
yasemincim haklısın güzelim ama sen lütfen öncelikli olarak kendini ve eşini düşün, boşver canını sıkanları.. ve ayrıcada yaşadıklarının mutlaka bi ödülü olucak canım hep böyle gidecek değil.. güzel yürekli arkadaşım benim varya hep güzellikleri hakkediyosun ve onlara sahip olucaksın.. çok seviyorum ben seni
iş konusunda tabiki çok haklısın hamileliğimdede hayatım aynen sürücek ama 6 - 7 aya izine çıkarım e yakında izzne çıkıcak bi elemanı almak için bi kere daha düşünürler sanırım :) ama olsun ben allaha bıraktım kendimi olsada olur olmasada, inan önemli olan tek şey benim için bebekkkk