Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

amin esteryacım herşey olacağına varır gerçekten yarın gitçem görüşmeye bakalım nolcak..

yasmincim hadi hayırlısı olsun bakalım bekliyoruz seni

kızlar neden biz öğretmen olmadık ya yarım gün çalışıcaktık bütün yaz tatil yapıcaktık.. yok grip tatili yok sel tatili kar tatili yok zart tatili zurt tatlili çok süper ya.. bide kışın 2 hafta tatil şaka gibi valla en büyük pişmanlığım bu desem geçmişe dair hatta tek pişmanlığım bu..

hoş buldum hayatım.bugün biraz yoğunum sadece geçmişi okuyabiliyorum.
yeni iş sence daha mı iyi olucak yoksa seni yorcak sterse sokçak bir iş mi?maaşta herhangi bir değişme yoksa bence olduğun yerden ayrılma.yinede herşeyin hayırlısını dilerim.
naparız biz sensiz eğer çok yoğun olursan :)))

ah ah şu öğretmenlik konusunu açmışsın .nasıl bir pişmanlıktır o kelimelerle tarif edilmez herhalde :))) gelsin tatiller gitsin tatiller :)))

ececim çok belirsiz şimdilik yarın görüşücem bakalım.. aslında benim için iyi bi değişiklik olucak ama orda beni bekleyen stresmi yoksa huzurmu bilemiyorum.. maaşım farkeder diye düşünüyorum çünkü bu kadar rahat olmucağım kesin.. off hayırlısı olsun canım ya ne diyim.. zaten hamile olduğumu duyunca geri adım atabilirler. yada bu onlara hoşta gelebilir.. çok dua ediyorum hakkımda hayırlısı olsun hamileliğimi bana zindan edicek yoğun stresli bi işse nolur olmasın diye

ececim bana şu hamilelikten olan mide bulantıolarını tarif edermisin:)). benim yemeklerden sonra midemde yanma başlıyor ve derinlerden bulantı hissediyorum ama ayırt edemiyorum yani belki başkası olsa hıh midem bulanıyo işte der ama ben diyemiyorum acaba nasıl bi bulantı sizinki

hakket ya neden öğretmen olmadık bizzz..ulen kafamaaaa... napalım kıslar ya halımize şükür edelım be yaw.

ayy şükür on dakıka kaldı çıkıyorum kıslarrrr yuppii

ececim bana şu hamilelikten olan mide bulantıolarını tarif edermisin:)). benim yemeklerden sonra midemde yanma başlıyor ve derinlerden bulantı hissediyorum ama ayırt edemiyorum yani belki başkası olsa hıh midem bulanıyo işte der ama ben diyemiyorum acaba nasıl bi bulantı sizinki

gülümmm yakın demekkı öle baslıyo zatii böle bulantı hissiii bulanıcakmıs gibide bulanmayacakmıs gıbıde ıkısının arası..bisabah kalkmısın bakmısınnn heh...tuvalete zor atarsın kendını vallahiii ...düşünme sen şimdi bunları başına gelınce görucem senii..laelaelaelaelae

X