Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar dr den cvp geldiiiiMerhabalar...21 ile 35 gün arası adet dönemi normal sınırlar içindedir, embriyonun rahime tutunmaması gibi bir durum söz konusu değildir...biraz içim rahatlı valla.​

gözün aydın canım umarım kısa zamanda ii haberlerini alırız..

Son düzenleme:
selam kızlar nihayet siteyi yeniden kullanabiliyorum bi sorun vardı galiba gerçi hala yavaş ama yine de iyi açılıyo bari.kızlar ya dr dn az önce geldim benim bu ay yumurtam sağda gelişiyomuş :sinifsinif: sola geçebiliyo bazen dedi ama sağ tarafım kapalı dua edin yaa:Saruboceq:

selam canım ben aranıza yeni katıldım.. anladığım kadarıyla bebek istiyosun senin için dua edicem canım umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız...

selam canım ben aranıza yeni katıldım.. anladığım kadarıyla bebek istiyosun senin için dua edicem canım umarım en kısa zamanda güzel haberlerini alırız...

saol canım hepimiz birbirimize dua edelim.allah isteyen herkesin kucağını bebişlerle doldursun:Saruboceq:

buseciğim sevindim içinin rahatlamasına canım...sen bıraktın mı korunmayı

busemcim çok sevindim rahatlamana güzelim.. şimdi rahat rahat gelsin bebişşş annesinee

gözün aydın canım umarım kısa zamanda ii haberlerini alırız..

sağolun kızlar valla rahatlasım hee ama kendi dr mede sorucam fantastikam ne güzel demişsin yaa inşallah inşallah kızlarrrrrrrrrr herşey gönlümüzce olur.

kızlarr ya şimdi müdürümüz aradı beni, çok büyük bi yer çalıştığım yer ama ben şirketlerinden birindeyim ve çok sakin bi çalışma ortamım var işler çok durgun çünkü.. işte müdür dediki bana merkez binada bi iş varmış onu aramışlar beni tanıyolarmış ve oraya istemişler ben görüşmeyi kabul ettim fakat hamile olduğumu bilmiyolar.. yarın söylücem mecburen müdüre ama kendimi çok tuhaf hissediyorum alıştım burda rahata çok stres oldum gittiğimi düşündüğümde bile.. nolcak şimdi kızlar.. belki hamileyim diye iptal olur zaten ama hiiiç önemli değil önemli olan bebeğim umrumda bile olmaz iş kaçarsa.. off kendimi kötü hissediyorum ya

dua et hayırlısını dile canım belkı senın ıcın daha ıyı olabılır...bi görus bakalım hamıle oldugunu da söylersın eger gerekırse canımcım...bu zamanda işde önemlı tabı...doguma kadar idare edersın sonucta

evet pericim yarın söylücem müdüre hamile olduğumu, bilsinler.. hala istiyolarsa gideyim görüşeyim, dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah.. yavrum kısmetiyle geliyor baksana :))

kızla doktorum bana rahimde kalınlaşma wr dedi bu hamilelik belirtisi olabilirmi sizce bu durum bi kaç kişinin başına gelmiş hamile çıkmışlar sonradan we doktorun werdiği ilaççlar yüzünden düşük yapmışlar.. bu konuda bilginiz warmı?

fantastikacım hamiş olduğunu söle bakalım dediğin gibi belki geri kalır iş önemli olan tabiki bebişin ha sakın stres yapma canım takma kafana.

evet busemcim hayırlıysa olsun öyle diliyorum.. ben söyliyimde rahat edeyim yooksa içim içimi yer.. bilsinler ona göre istesinler beni :)

fantastikam guzelim bence hiç kasma stres yapma herşey olacagına varır , bebişin kısmetiyle geldi bak, o iş olsada olmasada dunyanın sonu degil, sen müdürünle güzel güzel konus ve hayırlısı ne ise o olacaktır.. Allah yardimcin olsun bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…