- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.741
canım tabikide göreceksin...ne olur sakin ol ...bak ne anlatacağım sana ve periye oda stres yapıyor çünkü...genetik hocam demiştiki stres anne karnındaki bebeğe rüzgarda kalmış yaprak misalidir...rüzgara karşı yaprak mücadele dere sallanır sallanır ve daha fazla karşı koyamaz ve kopar demişti...onun için stres olumsuzluk demek...sakin olun canlarım ne olursa olsun kaderimizi yaşayacağız...stres yaparak belki daha kötü olabilir...pozitif olalım...
evet tatlımm haklısınn çok güzel tarif etmişsin, aslında rahattım düne kadar çünkü olacakların önüne geçemiyoruz zaten bekleyip görücez başka şansımız yok.. ama diğer olayda kendimi huzursuz hissetmeme neden oluyor..ikisi denk geldi.. o yüzden benim midem bugün hamilelikten değil heyecandan bulanıyor :))
sağol güzel hamişim iyi moral oldu bana dilek hanıma iyiki gitmişim aslında tereddütlü gitmiştim hiç tanımıyordum nasıl bi doktor olduğunu bilmiyordum ama şimdi içim rahat inşallah böle gider doktorun muayenehanesi alsancakta yeşilyurt doktoru zaten tercih sebebimde buydu ssk olması bakalım artık hayırlısı senin içinde hayırlısı olsun canım inşallah bu günkü görüşmen olumlu geçer veee kesecik görünür inşallahopuyorumnanaktanevet kobram ya dilerim mutlu biten bi gün olur.. ne güzel bebeğe odaklanmıştım şimdi bu iş meselesi kafamı kurcaladı.. ayy bi istiyorum bi istemiyorum, korkuyorum yaaa
belenaycım çok sevindim dr ne güzel şeyler söylemiş maşallahh, ilaçlarını kullandıktan sonra bebişine kavuşmak için hiiiç bi engelin kalmıcak işte..
bide dr un muaynanesi nerdeydi belenaycım, yeşilyurtun dr u dimi
sağol canım benim opuyorumnanaktanAllah hepinizden razı olsun hep destekçim oldunuz iyiki varsınız güzel hamiş seni seviyorumbelenaycımm bak ne guzel ıste hiç bisıkıntı yok çok şükürrr ohhhhh...hele bi ilaclarını kullan gerısı artık olacak...ayy cok sevındım ya...günlerıde verecek mıs doktorrrr süper süperrrrrrrr
sağol nazlı kelebeğim benimopuyorumnanaktanazimliyim dimi :kedi:inşallah hepimiz için güzel ve hayırlı şeyler olurcanım merak etmiştik seni...ne kadar pozitif konuşmuş dr un ...aynen katılıyorum ona...önce tedavi canım...iltihapda gebeliğe engel canım...güzelce ol tedavini sonra bol bol çalışırsın...ben sana güveniyorum azimli bayansın senyerimseniben
kızlar test yaptım hamileyim... Ama moralim müthiş bozuk doktordan geliyorum bebişi göremedik belki dış gebelikten belkide çok küçük olduğundanmış mafoldumben
kızlar test yaptım hamileyim... Ama moralim müthiş bozuk doktordan geliyorum bebişi göremedik belki dış gebelikten belkide çok küçük olduğundanmış mafoldumben
bugün 15+4 canım persembe tam 4 aylık oluyoruz bilmiyorum bakalım üçlü yapıcakmı ikilimiz temızdı...aman istemıyorum üçlü falan sıkıntı verıyo bana hepsı olasılık degılmı bu testlerın zatı..ultrasonda guzel gorunurse gerısı hikayeee amannn
kızlar son adetim ayın 30unda oldu ama yaklaşık 3 hafta önce doktora gittim hamile değildim dün kaset test yaptım hamile çıktım bu sabah doktor vajinadan ultrasona soktu ama göremedi çok küçük olduğundan olabilirniş we kandeğerlerime bakıcaklar canım kandeğerlerim daha çıkmadı yarın öğleden sonra ama moralim alt üst ya dış gebelikse die
bence sende geç döllenme olmuş olabilir yasmincim hamileliğinde geç çıktı çünkü.. bugün verseydin hemen kanını aynı gün çıkıyor ama
pericim senin hamileliğinde herşey yolunda güzelim maşallah bebeğini kucağına alıcağın gün giderek yaklaşıyor.. ben kalbini duyup bebeğimin iyi olduğunu öğrendikten sonra her kontrole seve seve giderim yani heyecanlanırım onu görüceğim için ama stres yapmam diye düşünüyorum.. maşallah senin çok sağlıklı bir bebeğin var karnında onunla görüşceksiniz perş. ay çok güzellll olucak
allah allah yani idrar testine güvendi ve dr un sana hamilesin diye usg yaptı haaa...çok ilginç ...kanda baktır güzelim sen...