- 28 Temmuz 2009
- 980
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.721
Fantastikacım rahat ol,yoğun bir gün geçireceksin
günaydın hamişler ve hamiş adayları nasılsınız bakalım kaç gündür yazamadım cumartesi doktora gittim ultrason çekti muayene etti miyomların var ama önemsiz dedi birde yara ve akıntın var dedi onları tedavi edelim dedi bebek olayını anlattım ultrasonda baktı yumurtalıkların tertemiz hiç bişey yok dedi sen doğurgan bir kadınsın merak etme dedi bir kez olmuş bir daha olur siz günleri tutturamıyorsunuzdur dedi hele şu iltihabı halledelim yaraya bakalım ben size gün veririm o günlerde ilişki olur dedi yatak odamız doktorumuza emanet artıkkaydirigubbakcemile3 birdeee iki tane yumurtan oluşmuş çarşmba perşembe çatlar dedi biri sağda biri soldaymış yarında smear testi yapılacak onda bişey çıkmazsa antibiotik tedavisi uygulayacak bebek meselesinide hiç takma dedi birde iki tane fitil verdi cumartesiden beri çok akıntım var çamaşır yetiştiremedim ne varsa söküyor içimde :kedi:yani moralim düzeldi canlarım sizinle paylaşmak istedim inşallah yarın smeardada bişey çıkmaz önümüze bakarız birde doktor bol bol yürüyüş yap yumurtaları geliştirmeye yardımcı dedi bakalı şimdilik tedavime odaklandım bebiş işi sonra oda olur inşallah hayırlısylazemuszemus
ay kafanızı şişirdim he amma yazmışım sizler nasılsınız bakalım özledim hepiniziopuyorumnanaktan
yasemincim haklısın güzelim ama sen lütfen öncelikli olarak kendini ve eşini düşün, boşver canını sıkanları.. ve ayrıcada yaşadıklarının mutlaka bi ödülü olucak canım hep böyle gidecek değil.. güzel yürekli arkadaşım benim varya hep güzellikleri hakkediyosun ve onlara sahip olucaksın.. çok seviyorum ben seni
iş konusunda tabiki çok haklısın hamileliğimdede hayatım aynen sürücek ama 6 - 7 aya izine çıkarım e yakında izzne çıkıcak bi elemanı almak için bi kere daha düşünürler sanırım :) ama olsun ben allaha bıraktım kendimi olsada olur olmasada, inan önemli olan tek şey benim için bebekkkk
Yasemincim boşver,çevremizdeki insanlara göre hayatımızı düzenleyemeyiz,hepimizin bazen canını sıkanlar oluyor ama onlara fazla değer vermemek gerekir.Yalnızca hakkettikleri kadar değer ver...
günaydın hamişler ve hamiş adayları nasılsınız bakalım kaç gündür yazamadım cumartesi doktora gittim ultrason çekti muayene etti miyomların var ama önemsiz dedi birde yara ve akıntın var dedi onları tedavi edelim dedi bebek olayını anlattım ultrasonda baktı yumurtalıkların tertemiz hiç bişey yok dedi sen doğurgan bir kadınsın merak etme dedi bir kez olmuş bir daha olur siz günleri tutturamıyorsunuzdur dedi hele şu iltihabı halledelim yaraya bakalım ben size gün veririm o günlerde ilişki olur dedi yatak odamız doktorumuza emanet artıkkaydirigubbakcemile3 birdeee iki tane yumurtan oluşmuş çarşmba perşembe çatlar dedi biri sağda biri soldaymış yarında smear testi yapılacak onda bişey çıkmazsa antibiotik tedavisi uygulayacak bebek meselesinide hiç takma dedi birde iki tane fitil verdi cumartesiden beri çok akıntım var çamaşır yetiştiremedim ne varsa söküyor içimde :kedi:yani moralim düzeldi canlarım sizinle paylaşmak istedim inşallah yarın smeardada bişey çıkmaz önümüze bakarız birde doktor bol bol yürüyüş yap yumurtaları geliştirmeye yardımcı dedi bakalı şimdilik tedavime odaklandım bebiş işi sonra oda olur inşallah hayırlısylazemuszemus
ay kafanızı şişirdim he amma yazmışım sizler nasılsınız bakalım özledim hepiniziopuyorumnanaktan
kızlar keseyi görürüm dimi bugün.. off çok heyecanlıyım ya içimde bişeyler oluyor
yaaa sendemi sakin olun stres yapmayın amaaaaayerimsenibenkıslarr benımde persembe kontrolüm var gerılmeye başladımmm
göreceksin canım ben inanıyorumkızlar keseyi görürüm dimi bugün.. off çok heyecanlıyım ya içimde bişeyler oluyor
günaydın pericim yasemincim..
perim ya canım hiçbişey yemek istemiyor hiç iştahım yok şuan belk bi elma yerim birazdan
yaseminim dün bizim merkezden aradılar farklı bi bölüm için düşünmüşler beni bugün 4 te görüşmem var hayırlısı bakalım heyecanlıyım biraz, akşamda dr a gidicem ona dahada heyecanlıyım.. off yani bugün biraz tuhafım.. sen neden uyuyamadın dün gece canım dr işinimi düşündün
canım tabikide göreceksin...ne olur sakin ol ...bak ne anlatacağım sana ve periye oda stres yapıyor çünkü...genetik hocam demiştiki stres anne karnındaki bebeğe rüzgarda kalmış yaprak misalidir...rüzgara karşı yaprak mücadele dere sallanır sallanır ve daha fazla karşı koyamaz ve kopar demişti...onun için stres olumsuzluk demek...sakin olun canlarım ne olursa olsun kaderimizi yaşayacağız...stres yaparak belki daha kötü olabilir...pozitif olalım...
görürsün tatlımmm tabiiii
kızlar günaydınlar nasılsınız?
fantastikacım biraz geriye gidicem benim bulantılar ilk başlarda yoktu hatırlarsan sonra akşamları daha kötü olmaya başladım önce bir baş ağrısı oluyo bende sonra mide kazınması sonra gerisi geliyor.ama sanırım daha fazla aç kaldığımda oluyor.o yüzden azıcık bişiler atıştırmaya çalış.bende senin gibiydim benim midem çok hassas ve hamilleikten öncede ben çok çıkarırdım o yüzden çok fark olmadı.
fantastikacım görürsün diye düşünüyorum 5 haftayı geçti dimi?
belenaycım gözün aydın çok sevindim doktor çok güzel şeyler söylemiş.hayırlısı atık müjdeyi bekliyoruz.
yasemincim sende hiçbirşeye takılma şimdi bebeği düşünme vakti o yüzden kimseyi umursama.biliyosun bu süreçte stres yasak.
kobracım sendende güzel haberler bekliyoruz .
pericim senin şimdi kaç haftalık oldu.bu kontrolde herhangi bir test yapıcak mı doktor?