Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

eee sabinacım bize birazcık bahsedermisin unuttum ben, ne zaman duymuştun kalbini bebişinin, ben yarın akşam gidiyorum dr a ama kalbi için erken diyorum 5+2 olucak yarın..
sonra ne zaman başlamıştı mide bulantıların falan hatırlıyomusun

ben 8 haftalıkken gitmiştim canım kal atışı için ozaman duydum yani
5 haftalıkken falan da keseyi görmüştüm sanırım
miğde bulantılarıma gelinde adet olucağım gün miğde bulantım başlamıştı hatta ertesi gün test yapmıştım hamileydim
kızda zaten bulantılar erken başlıyomuş :))
hayırlısı inşallah
senin bulantın varmı canım

Eczanelerde satılıyormu bilmiyorum canm ben internetten almıstım..

Hamile arkadaslar kolay hamile kalabilmek icin neler yapmalıyız???

hala devam edıyo canım ...özellıkle sabahları kahvaltıyı bıraz gecıktırırsem yandım

aynen periciğim bende özellikle sabahları kahvaltıyı geç yaparsam miğdem çok bulanıyo
kısacası acıktığım zaman baş dönmem ve miğde bulantım çok oluyo

suyunu kaynatsam içsem daha iyi degil mi incirin zeytinyagında bekletirsem iğğğ yaglı yaglı nasıl olur acep

ben 8 haftalıkken gitmiştim canım kal atışı için ozaman duydum yani
5 haftalıkken falan da keseyi görmüştüm sanırım
miğde bulantılarıma gelinde adet olucağım gün miğde bulantım başlamıştı hatta ertesi gün test yapmıştım hamileydim
kızda zaten bulantılar erken başlıyomuş :))
hayırlısı inşallah
senin bulantın varmı canım

hiç yok diyemem sabinacım böyle derinlerde bir bulantı hissediyorum bazen ama yemek yedikten sonra oluyo bu genelde.. birazda yanma oluyor ama ben normaldede kokulardan etkilenirdim, nadirde olsa midem bulanırdı durup dururken.. o yüzden ayırt edemiyorum, mesela şuan midem bulanıyor, yemekten sonrada çok şişiyorum ama hiç duymadım hamilelikte hazımsızlık olurmuki

esterya daha çok stres yapmaz mı canım yumurtlama testi...gün aşırı ilişkiye gir bence garanti olsun...daha çok takarsın kafana demedi deme bak .))))

:)) sabinacım bence bize rapor verdiğin akşam hamile kalmışsın ve yumurtlamanda başlamak üzereymiş.. ertesi gün gündüz buluşmuş yumurtayla sperm ki kız olmuş.. mesela belkide eğer o gece değilde sonraki geceki ilişkide hamile kalsaydın tam yumurtlama zamanında olduğundan oğlun olucaktı belki :)) sağlıklı olsunda hiç farketmez dimi güzelim ki bence zaten sana kız annesi olmak çoook yakışıcak

evet fantastikam zaten bekarlığımdan beri hep kız çocuklarına çok özenirdim eşimde kızı olmasını daha çok istiyodu fakat anlayamadığım şey
yumurta akı şeklindeki akıntının olduğu zaman çektikçe uzayan yani aynı zamandada kasıklardaki ağrının olduğu an yumurtlama günümü yok sa öncesimi onu çözemedim :)))

suyunu kaynatsam içsem daha iyi degil mi incirin zeytinyagında bekletirsem iğğğ yaglı yaglı nasıl olur acep

birde soğan suyu canım biraz iğrenç biliyorum ama garantili diolaryalnız hamile kaldığın anda bırakman gerekiyormuş Allah korusun düşük olabiliyomuş o yüzden denemedim..

hiç yok diyemem sabinacım böyle derinlerde bir bulantı hissediyorum bazen ama yemek yedikten sonra oluyo bu genelde.. birazda yanma oluyor ama ben normaldede kokulardan etkilenirdim, nadirde olsa midem bulanırdı durup dururken.. o yüzden ayırt edemiyorum, mesela şuan midem bulanıyor, yemekten sonrada çok şişiyorum ama hiç duymadım hamilelikte hazımsızlık olurmuki

hiç bir bilgim yok ki be canım benimde

sabinacım bu 24 saatlik bi süreçmiş sanırım hatta bazı aylarda kadınların birden fazla kere yumurtladıkları olurmuş.. belki sendede öyle olmuş olabilir yada mesela o ay eşinde daha çok kız spermleri vardır belki.. bu konudada bazı istatistikler vaar erkeğin yedikleri hatta mesleğinin bile etkisi varmış bebeğin cinsiyetinde

yasmincim bence bugun bir test yap ne var ne yok cıkar..

busecim 21 gunde regl oldugunu okudumda bisi sorcam benim kız kardesim 27 gunde regl oluyor dr demiski 28 gunden asagi olanlarda embriyonu n rahme tutunması cok zor olur yeterli zamanı bulamaz demis bana ilginç gelmisti.. senin ki daha da kısaymıs. ama benim bir arkadasım vardı 24 gunde regl oluyordu hamile kaldı ve tosun gibi bir oglu var.. bu doktorlarda bi garip

yaaa gerçektenmiii:gitme:yaa bidaha yaşarsam aynı şeyi belkide bu yüzden boş gebelik geçirdim gelişemedi yaaa ama benim dr bişi demedi gittiğimde sorucam kesinnn bak şimdi kafama takarım benn. ama çok ilginçç bence alakası yoktur belkide vardırr varmıdır acaba yaaaa:gitme:

:))) busemcim, arkadaşım aynen senin gibi 21 gün 22 günde bir adet olurdu ve şuan çok tatlı bir oğlu var canım lütfen kafana takma bunu ama dr gittiğindede sor mutlaka ki için rahatlasın

canım az ve sık yıyeceksın normaldede zaten hazımsızlık baslamıstır yanı karnın şiş sürekli dimi...az ve sık ye tatlım

:))) busemcim, arkadaşım aynen senin gibi 21 gün 22 günde bir adet olurdu ve şuan çok tatlı bir oğlu var canım lütfen kafana takma bunu ama dr gittiğindede sor mutlaka ki için rahatlasın

şimdi bi netten sordum dr ye boş gebeliğim hakkımdada sormuştum bakalım ne yanıt verecek.

canım az ve sık yıyeceksın normaldede zaten hazımsızlık baslamıstır yanı karnın şiş sürekli dimi...az ve sık ye tatlım

evet perim ya özellikle yemeklerden sonra şişiyorum çok ve bi süre sonra midem bulanmaya başlıyor.. en iyisi yanımda sürekli bişeyler bulundurmam olur, çokta yemiyorum aslında ama yinede şişiyorum demekki dahada az yemem lazım ve daha sık

X