- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.621
Yok kızlar üşütmedim,neyse çarşamba falan dr.giderim yumurta takibi yaptırıcam.
Yasemincim ben kürtaj öncesi 35 günde regl olurdum,kürtaş oldukdan sonra 47 günde gelmişti,sonrasındada 26-30-28 gibi düzensizleşti,sonra duphaston diye siklus düzenleyici ilaç kullanmıştım.Bu ay kullanmadım 17 günde oldum :)))))))))))))
ececim aynen dedğini gibi herkese söylemek istiyorum.. haftasonu ablama söyledim :) oda sevincinden söyler annemlere falan diye saklıyodum ama dayanamadım :) söz verdi söylemiceğine hatta kendide dedi söylemeyin henüz diye.. kalbini duydummu beni kimse tutamaz amaa
kobracım çok erken gelmiş kırmızılar bi terslik olmasın.doktora gidicekmisin?
sağol fantastikam iyiyim allaha çok şükürteşekkür ederim sabinacımm aminnn sağsalim kucağıma alıyım şuan tek dileğim bu..
sen nasılsınn nasıl geçiyor hamilelik, şöyle bi fotonu koysana göbüşünü gösteren
aaa sabinam gelmişşşş iyi olmana sevındım gülümm.. ne kadar oldu şimdi iyi gidiyo dimi..kızın olacak süper bı duygu dımı...allahım saglıkla kucagına almak nasıp etsın..yoksa kızmıs erkekmıs önemı yok dımı tatlım..
sabinacım bildiğim kadarıyla erkek spermler :) daha hızlı, kız spermler :) daha uzun yaşıyor.. o yüzden yumurtlamadan hemen önce girilen ilişkide , vucudda hala yaşayan spermler genelde kız olduğu için yumurta hemen onu kapıveriyor.. eğer yumurtlama başladığı zaman girilen ilişkde erkek spermler kızlardan daha hızlı olduğu için yumurtaya onlardan önce yetişiveriyor.. sende muhtemelen yumurtladığını düşündüğün günde zaten hamile kalmıştın canım
ben bu ay yumurtlama testi alıcam kızlar, garanti olsun
anlayamadığım şey yumurta akı şeklindeki akıntının olduğu gün ve kasık arısının olduğu gün yumurtlama günümü yoksa yumurtlamadan önceki gün mü
çünki
ben o akıntıyı gördüğüm akşam ilişkiye girmiştim ve hatta size rapor vermiştim
ama ertesi günü baktım o yumurta akı şeklindeki, akıntı hala devam ediyodu o akşamda girdim şimdi ben hangi akşam hamile kaldım acaba merak ettim çok ya :)
ikinciyi düşündüğüm zaman aklımda olsun diye diyorum dermişim :)