Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

sagol fantastıkammm bencede inşallah duzelır site... sıkıldım valla aksam olsunnn

çook yoruldum kızlar bugün, dinlenmek istiyorummmmm..

pericim çok ayrı kaldık birbirimizden ya olmuyor böyle sıkıldım valla

hehehe yarın böreğimi annem yapıp getircek :)) ben bi tatlı yapıcam bu akşam.. bide benim bi tarifim var arpa şehriyeli mayanezli falan ondan istedi canım onu yapıcam.. yarın hatırlayıp yapayım onu sonra tarifini sizede vereyim.. çok güzel bişey ama çok oldu yapmayalı :)

heh valla işlem temam işteee allah annelerımızı basımızdan eksık etmesin insallah..herseye kosuyorlar hemen hemde

evet pericim allah uzun ömürler versin onlara canım benim tatlıyı bile yapayım diyoda ben çok seviyorum tatlılarla uğraşmayı ondan istemedim :)) canım bide daha haberi yok bebektenn..

slm kızlarrrrr ben geldim bugün sayfa hiç açılmadı deli oldum işlerimde vardı birazzz
nasılsınız bakalım kızlar.

fantastikam hayırdır yaa misafirinmi geliyo geçmişi okuyamıyorum yaa sayfa kapanıyor.

kıyamam ben ona yaaaa neyse bı doktora gıt gelde bakem sölıycekmısınız ozaman

evet busemcim yarına misafirlerim vardı onun planını yaptık biraz kızlarla, daha doğrusu yapmaya çalıştık site elverdiğince.. yani nolcak bu böyle kaçgündür düzelmedi gitti, sayfalar açılmıyor

inşallah söylerim pericim, mutlu haberi paylaşırım çok istiyorum anlatmayı ama söz verdik eşimle birbirimize dr dan iyi olduğunu duyalım öyle

uyy kuzun yorma kendini fazla bebişten haberleri yokmuş ama sen yorma fazlaa he kızarım lmaz:yaa canım evet yaaa dediğim siteye üye olun ordan devam edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…