Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hımmm önce bi kek çırpp en basıtı ooo..patates salatası veya kısır yapabılırsın bunlarda basıt yada rus salatası.. kolayca yufkadan sodalı börek..peynırlı maydanozlu...

Bugün benim misafirlerim vardı Cevizli kete yaptım (Artvin Yöresinden) Rus salatası ve kek (çikolatalı ve hindistancevizli)

arkadaşlar benimde bebeğimin 8. haftasında kalbi durması üzerine kürtajla aldılar ama bana 6 yada 8 ay sonra tekrar hamile kalabilirsinin dediler sizlere üç ay demişler neden bu fark var aramızda??

canim benimde 13+3 bebegimin kalbi durdu ve kürtajla aldilar.doktorum bana sadece 1 kez adet gördükten sonra hemen hamile kalabilirsin dedi.hic öyle birkac ay korun demedi.ben hem özellikle tekrar sordum ve sadece 1 kez adet yeterliymis.senin ki cok uzun süre vermis neden ki acaba:uhm:simdi adette oldum artik bir sorun kalmadi ama ben 1 ay daha beklemek istiyorum.sen istersen baska bir doktorada dani$.ben nettende ara$tirdim ordada anne kendini ne zaman hazir hissederse tekrar hamile kalabilir yaziyo
arkadaşlar benimde bebeğimin 8. haftasında kalbi durması üzerine kürtajla aldılar ama bana 6 yada 8 ay sonra tekrar hamile kalabilirsinin dediler sizlere üç ay demişler neden bu fark var aramızda??

canım geçmiş olsun rabbim bir daha böle acı yaşatmasın benim doktorumda 2-3 ay korun demişti ben 3 ay korundum aslında anne kendini ne zaman hazır hissederse korunmayı bırakmalı ama tabi doktorun daha iyi bilir çünkü kürtajı yapan o ve rahimin durumunu o daha iyi bilir rahim kendini toparlasın diye vermiştirb bu süreyi ama sen doktoruna danış ilk adetinden sonra kontrole git problem yoksa doktoruna hazır olduğunu söyle bakalım ne diyecek akkında hayırlısı olsun canımopuyorumnanaktan

kızlarrr malasefkı bugün işyerındeyımm..istanbul buz gibi yağmurluu sabahtan berıdır dınmedı...topıc sessiz ve kımsesızzz ...ne kadar alışmısız bırbirimize yahuu..bigün görüşmeyelım özlüyorum vallahii..

neyse 1,5 saat kaldı 1 de cıkıcam..işde yok doğru.saglık olsun ne dıyelım..

Kızlar regl oldum,ama sanırım ilacı bıraktığım için oldu,yinede haftaya dr.a gidicem bakalım,yumurta takibi yaptırmak istiyorum

kobracım merhabaa..bencede ilacı bıraktıgın için olmustur..ama bana göre bundan sonra düzene gırer artık tabı bi doktora görun bakalım ne dıycekk...takıbını yaptır iyi olur

öncelikle çok geçmiş olsun arkadaşım hg aramıza...bende 2 kere aynen yaşadıklarını yaşadım ve her seferindede drlarım 3 ay hatta 2 ay yeterli dediler...normal doğumda bile rahim 40 günde kendini toparlıyormuş onun için 2 ay yeterli demişti dr um....

Hakkaten az kalmıs, bende cuma gunu 39 yasında tup bebek denemesi basarısız olmus bir arkadasımın kendiliginden hamile kalıdıgını 5,5 haftalık hamile oldugunu ve bebegin kalbinin pıt pıt attıgını ögrendim o kadar mutlu oldum ki anlatamam kızla.. :)

günaydın kıslarrrr nasılsınızzz

fantastıkam az kalmısss buyuk gun yarın aksam ha hadı hayırlısı ınsallah..

bende çok mutlu oldum esteryacım arkadaşın için, maşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.. darısı yarın bana olsun ama kalbini henüz duyacağımı sanmıyorum 5+2 olucak yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…