Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

selam arkadaslar nihayet bugun site biraz daha iyi gibi nasilsiniz bakalim.ben iyiyim bugun dün aksam biraz uzun saat calistim bugun icin izin aldim ohh ne güzel evde kalmak :))

olabılır valla ne dıyım ne sorunu varsa sitede hala çzöülmedi ben oraya üye oldum ayrıca aynı nıckle

belenaycım gel hayatım hergün gel bıkarmıyız hiç senden.. demek senin randevuda yarın hadi bakalım ne dicek dr. hayırlısı olsun ya ama dr a mutlaka bebk istediğini söyle şimdilik erteledik deme ona göre tedavi etsin ne yapçaksa

ece nerede bugun hıc gelmedı dımı kızlar yada gelemıyo site onuda cıldırttı

hımmm önce bi kek çırpp en basıtı ooo..patates salatası veya kısır yapabılırsın bunlarda basıt yada rus salatası.. kolayca yufkadan sodalı börek..peynırlı maydanozlu...

canım köstebek pasta yap hazırlar varya ondan ben yaptım geçen süper oldu çokta pratik ve şık bir pasta...

evet pericim bu potibörlü tariflere bakıyorum bende onlardan birinide yapabilirim bide börek, zaten gelen çok yakınım ve kalabalık olmıcaz.. ama bişey yapmasamda olmaz.. patates salatasıda olabilir yanına yada makarna salatası.. böreği peynirli yapayımm, çok severim

aa evet köstebek pastayı bende denemiştim şık oluyor gerçekten fakat bana biraz yağlı gelmişti ama çok oldu deneyeli tekrar bi yapayım olmazsa

kızlar ben bisküvi ve kremayı çok yakıştırırım hani şu yukarda reklamı varya o siteye bakıyorum ne zamandır.. bikaç şey denedim genelde meyvelileri daha çok seviyorum ben çok güzel oldular

köstebek pastayı yapmak kolaymııııı gercekten hanı hazır satılıyo onlardan dımı hıcccc denemedımm

köstebek pastayı yapmak kolaymııııı gercekten hanı hazır satılıyo onlardan dımı hıcccc denemedımm

çok kolay periciğim kekini yapıyosun hemen fırına tıyosun o pişene kadar kremasını sütle çırpıyosun kek pişip soğuduktan sonra ortasını kazıp bir kaba alıyosun sonra muzları yerleştiriyosun üzerine krema onu üstünede kek parçacıkları hepsi buu..müthiş bir lezzet ve çok bereketli bir pasta dün aldım hatta hafta sonu yapabilirim :)))dene mutlaka canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…