Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

yarın kesecıgı görürsünnnnnn :)))) ama bellı de olmaz erken döllenme olduysa bakarsın kalp atıslarıda cıkar canımcım

evet pericim hakkımızda hayırlısı olsun, çok az kaldı.. şimdilik rahatım ama yarın nasl olurum bilemiyorum :)

Selam arkadaşlar öncelikle hepinize geçmiş olsun.. Bende ağustosun 24ünde ilk bebeğimi kaybettim 5. haftaya girmek üzereydisenağlama 40 gün sonra adet gördüm ama hiç korunmadım halnde korunmuyorum b ayki adetimde gecikti hala olmadım neden acaba? Bende sizin gibi sabırsızlıkla tekrar hamile kalmayı istiyorum umarım hepimiz bebişlerimiz kısa zamada kucağımıza alırız...:Saruboceq:

hg aramıza arkadaşım sanada geçmiş olsun...inşallah meleğin seninledirde ondan gecikmiştir adetin :)))

yarın kesecıgı görürsünnnnnn :)))) ama bellı de olmaz erken döllenme olduysa bakarsın kalp atıslarıda cıkar canımcım

amin pericim ne güzel dimi, nasıl rahatlarım ama

çok geçmiş olsun cnm allah tekrar yaşatmasın bu acıyı.. belki tekrar hamile kalmışsındır.. dilerim sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

kızlar günaydınlar,sizleri çok özledim bu site beni çıldırttı.
herkes iyimi? iyi haftalar burası çok soğuk donuyorum.kaloriferlerde sorun varmış yakmadılar bugün üşütmezsem iyidir

çok teşekkü ederim canım umarım öyledir.. seninde bir meleğin war sanırım şimdiden hayırlı uğurlu olsun umarım biran önce alırsın o güzel bebişi kucağına:1hug:

ececim hoşgeldin canım benim özledk seni ama tahmin ettik çünkü site hepimize çok zorluk çıkardı.. burasıda çoook soğuk noldu böyle bi anda geliverdi kış..

amin yasmincim güzel dileğin için çok teşekkür ederim, senin ne kadar geçti adetin bi test yapsan acaba çıkmazmı

canım ayın 30unda olmam gerekiyodu 1 hafta önce yaptım test ama negatifti.Düşükten sonraki adet düzensizliğinden dolayıdır die tahmin ediyorum

hoşbuldum canım nasılsın başladımı belirtiler ? yarın doktora gidiyomuşsun inşallah hayırlı haberlerini alıcaz pıt pıtlarıda duyarsan süper olucak.

esteryacım hakkında hayırlısı olsun bu ay çalışmalar tam gaz başlarsın.güzel haberlerini bekliyoruz.

yok ececim göğüs ve bel ağrısının dışında pek şikayetim yok henüz, bazende akşamları karnım ağrıyor adet olucakmışım gibi

onlar normal.benim hala belim ağrıyor.benimde ilk başlarda pek bişeyim yoktu ya ben şimdi daha kötü oluyorum akşamları nerdeyse her akşam istifra ediyorum.baş ağrısı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…