Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

çok üşüyorum kızlar ısıtamadım henüz kendimi soğukmuş bugünde biraz ince giyinmişim yarından itibaren kış moduna giriyorum artık

çok üşüyorum kızlar ısıtamadım henüz kendimi soğukmuş bugünde biraz ince giyinmişim yarından itibaren kış moduna giriyorum artık

canım dikkat et kendine ince giyinsen bile bir şal bulundur iş yerinde mutlaka...benim çekmecemde olur şalım sürekli...

evet kızlar haklısınız.. benim de şalım var yanımda neyseki yasemincim, yedek ceketim bile var :)) ayaklarımın dibinde sobam var, odada kocaman bi klimada var ama açmadım daha klimayı.. yavaş yavaş ısındım gibi şimdi, akşamlarıda üşüyorum çok.. kansızlıktan hep işte.. dr a gidince söylücem bunuda

sanırım 6 haftada duyuluyodu canım..anammm ne cabuk unutuyoruz herseyı yaa...işte böle bebek doguncada bibakıcaz büyümüş ve biz bişey hatırlamıycaz doguma kadar mutlaka bı kamera almayı düşünüyorum..çekeriz sık sık kıslarrr hatıra kalır

kesinlikle pericim kamera şart mutlaka almak lazım gerçekten unutuyoruz çoğu şeyi unutmayız dediklerimizi bile

hoşgeldin kobracım.. kanaman çokmu oldu, daha adetinede çok varmış, neden acaba, olurmuydu böyle hiç

Acaba duphastonu kullandım ve buay bıraktım ya ondan mı oldu,ya bu ilaç regl düzenliyor ama ...

kobracım reglini düzenleyen ilacı bırakınca vucudunun böyle bi tepki vermiş olabilirmi.. nasıl baya regli gibi fazlamı yoksa öyle bi geldi bittimi

anlaşıldı site yine kafayı yemeye başladı sanırım..

kobracım bakalım ne kadar sürecek kanaman olmazsa görünürsün bi dr a zaten düşünüyodun gitmeyi

günaydın kızlarrr esteryacım bidahaki aya insallah cok calışırız kobracım bence bi doktora görün ara kanamanın sebebni ögren bi tanem acaba yerleşme kanaması olabilirmiki ?

gelelim hamişlerimize napionuz bakim tatlı hamişlerrrrrr fantastikam cok heycanlıyım senin adına su doktora gitsende görsen sag saglim bebişimizi ece perii neler yapıonuz varmı şikayetler

aminn hayalcim valla bi görsem nasıl rahatlıcam anlatamam, günler çabucak geçsin ve ben dr a gideyim istiyorum :))

sen nasılsın peki güzelim geldmi kırmızılarr

hepinize hayırlı cumalar canlar nasılsınız bakalım
fantastika cici hamiş kız hamişlik sana çok yakışacak heinşallah sağ salim doğacak ve bende yeğenimi sevmeye gelicem hergün bıktırcam sizi gelme artık diyeceksiniz:)))))))
esteryacım canım benim hayırlısı olsun inşallah bir dahaki aya gelsin bebişin hiç korkma regl olduğumuz sürece umudumuzda var olmaya devam edecek
yasemin nazlı kelebeğim sen nasılsın bakalım dün herkes tail yaptı bu gariban harıl harıl çalıştı ühü ühü sağlık olsunda çalışalım dimi ama eee kendimi böle teselli ediyorum bende:))
birperi güzel hamiş sen nasılsın bakalım yeğenimiz ne alemde yaramazlık peşindemi yoksa uslu uslu bizi göreceği zamanımı bekliyor
kobracım geçmiş olsun canım ara kanam olabilir seninki ama ihmal etme git bi doktora bak ben ihmal ettim şimdi çekiyorumbu arada yarın için randevum var doktorla bakalım ne olacak
eceyas tatlı hamişimiz sen nasılsın bakalım yeğenime selam söyle teyzen öpüyormuş seni de
izmirhayal sen nasılsın canım hala gelmedimi senin kırmızılar
skorpiyon sen nasılsın canım hadi bakalım bu ayki hamiş kim olacak bekliyorum heyecanla

benim yumurtlama dönemim geldi ama umrumda bile değil valla eşimde rahat bu konuda hadi diye sıkıştıran yok:))) bebek düşüncesi olmayınca insan daha bi rahat oluyor yani strwes yapmıyor kendine

kobracım ilacı bırakmıssın ya belkı ondandır canım belkı gercek tarıhine dönüyordur..ama sor yınede br doktoruna olabılırmıymıs bakalım...

beleneycım merhaba güzelim iyiyiz canımcım bebişimle doktora gitmek için gün sayıyoruz bakalım bir haftamız kaldı...gercı doktor gunu yaklastıkca bi stres oluyoruz ama amannnnn allahım hayırlısını versın ne dıyım...

kızlar burada artık rahat konusamıyoruz yaa muhabbetler falan kesıldı...site problemlerı yuzunden napsakk acaba yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…