Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

dur bakalım esteryam daha var senin gününe yaa

bence bişi olabilir çünkü benim saçlarım matlaştı.normalde saçlarım lüle lüledir ama şimdi hem tülerik hem bi garip hamile kaldığımdan beri böle

benim bu ay umudum yok canım o nedenle rahat konusuyorum... test bile yapmayı asla dusunmuyorummm :) :) :)

ya kobracım bizde bu akşam size gelcektik oturmaya e o kadar yolu gelmişken gecede kalırdık ama sizinde çok işiniz var sanırım akşam :))))))

e biz arkadaşınızada gelirdik ya beraber giderdik -tatlicadiarzu- e iyi hadi sonra gelelim barii ben zaten gürültüde uyuyamam :))))))))))))

Ya çok uzakta oturuyorlar,biraz gergin birçift,bizde gitmek zorunda olduğumuz için gidiyoruz,sizinde gününüzü rezil etmeyelim ama gelseniz çok iyi olur tabii,ne hoş olurdu bizde sıkılmazdık...

yaw arkadaslar coks evdigim bir erkek arkadasım 1 agutosta evlendi fakat ben kurtaj oldugum icin dugunune gidemedim karısı 10 haftalık hamileydi bugun dr kalp durmus demis cok uzuldum cok sevdigim insanlardı cok uzuldum , cmtesi geceside bir arkadasım 2 ay once kalp atısı olmadıgından kurtaj oldugunu soyledi... bu aralar ne kadar arttı bu olaylar ya.. yedigimizde ictigimizde soludugumuz havada hayır yok acaba bundan mı???

Çok üzüldüm canım.
E tabi teknolojinin getirisi olduğu gibi götürüsüde var ama eskiden insanlar pek dr.gitmezlerdi ve anne ölümleri çok olurdu,şimdi dr.kontrollerinde ortaya çıkıyor.Aslında çok artmamıştır bence ama sadece çok hızlı yayılıyor.

çok geçmiş olsun çok üzüldüm. allah korusun en çok korktuğum olay.

çok üzüldüm esteryam ya geçmiş olsun onlara.. allah korusun herkesiii hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…