Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Amin canım,bence buay hem dr.git hemde dene birkez daha ,Birçok kadının tam dr.gidecekleri zaman hamile kalıyor ve sağlıklı bir bebek doğuruyorlar,belki sende onlardan birtanesi olabilirsin

canım denemek istemiyorum ankara işi sonuçlanmadan malum hemen hamile kalıyorum...o kadar cesaretim yok ((

yaw elbetteki onemli olan hayırlısı ve saglıklısı ama ben tekrar oglum olsun istiyorum sanırım, cunku ben oyle saç taramaktan tokadan pembe kurdelelerden falan pek anlamam

hadi hayırlısı canım...sabah yapacakmısın testini canım...

bu akşam yapıcam yasemincim çıkmazsa artık yarında regli olmazsam çarşamba tekrar yaparım :))

yaw elbetteki onemli olan hayırlısı ve saglıklısı ama ben tekrar oglum olsun istiyorum sanırım, cunku ben oyle saç taramaktan tokadan pembe kurdelelerden falan pek anlamam

haydaaaaaaaaaaa bak şimdii hani kız istiyodun.. hem çok zevkli onları süslemek hem anneye arkadaş kız çocuğu

olsun hayalcim daha ilk ay bu ay hep hayırlısını istiyoruz zaten güzelim hiiiç sıkma canını inan bu zamanlarında tadını çıkar ilerde konuşucaz kaç ay bekledik kavuşmak için neler nler yaptık diye.. herşeyde vardır bi hayır

hayalciğim sana günün geçmeden test yapmanı yasaklıyorum....bak çok stres yapıyosun olacağı varsada olmuyor....zaten hamişsin günün geçince öğreniyosun önce öğrenince eline bişey geçmiyo....dinle ablalarını olurmu güzelim...boş yere para veriyosun o testlere....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…