- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.161
hayalacim bozma moralini herşeyin hayırlısı hayatım.
bu değerin artma ihtimali bişi varmı?ben pek anlamıyorumda
bu değerin artma ihtimali bişi varmı?ben pek anlamıyorumda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayalciğim sana günün geçmeden test yapmanı yasaklıyorum....bak çok stres yapıyosun olacağı varsada olmuyor....zaten hamişsin günün geçince öğreniyosun önce öğrenince eline bişey geçmiyo....dinle ablalarını olurmu güzelim...boş yere para veriyosun o testlere....
fantastikam akşam mutlaka yaz sonucu olur mu canım.....merakla bekliyoruz seni....
kimyasal gebelik bence bu yoksa deger 0.1 olmazmıydı
:))) yazık oda rüyasında görmüş geçen gün hamile olduğumu :)) çok hevesli bu ay
tamam yaseminim.. bende şimdi ümitsizliğe düştüm ( bide adet olurmuşum yapana kadar.. hayırlısı bakalım ya napalımm, bugün 29. gün yarın 30. bence varsa çıkar dimi
canım denemek istemiyorum ankara işi sonuçlanmadan malum hemen hamile kalıyorum...o kadar cesaretim yok ((
Haklısın canım benim Allah yolunu açık etsinnn
hayalciğim sana günün geçmeden test yapmanı yasaklıyorum....bak çok stres yapıyosun olacağı varsada olmuyor....zaten hamişsin günün geçince öğreniyosun önce öğrenince eline bişey geçmiyo....dinle ablalarını olurmu güzelim...boş yere para veriyosun o testlere....
Kızlar bende 15 gün sonra böyle heyecanlı heyecanlı bekliycem,buaydan itibaren duphastonda (siklus düzenleyici) kullanmıyorum,yani nezaman regl olurum bilmiyorum,28-30 belki 35 gün,hamilelikden önce 35 gündü,sonra 26-30 arası değişmiştiya,şimdi ne olcak bilmiyorum,herhalde regl olana kadar yüreğim azıma gelir.
inşallah tez vakıtlerde hayırlısıyla versın guzelım...
aradım kadını suan negatif ama adetin gelmesse haftaya bidaha bakalım demiş ama umutlanmıcam çünkü üzülürüm yine
aradım kadını suan negatif ama adetin gelmesse haftaya bidaha bakalım demiş ama umutlanmıcam çünkü üzülürüm yine