- 17 Eylül 2008
- 1.277
- 640
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.201
merhaba arkadaşlar.mesajlarınızı ara ara okudum ve şuan hepinizi çok iyi anlıyorum.bende geçtiğimiz perşembe günü bebeğimin kalp atışı olmadığını öğrendim.ve cumartesi günü ayrıldık meleğimle.çok zor bi durummuş gerçekten.psikolojik olarak çok ağır.şimdi bende 3 ay kadar bekleyeceğim.rabbim kimselere yaşatmasın.hepinizede bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.rabbim banada tekrar hayırlı bir zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
bende evime gitmek istiyorum artık.. neyseki bugün burda muhabbet çok güzeldi vakit eğlenceli geçti
off yaaa sohbet çok güzelmiş gerçekten ama ben aranızda olamadım işlerim bitti anca
ayyy canım benim dur heyecanlandım şimdii valla ayyy inşallah güzel bir haber verirsin pc kapamıyacam akşammmmmmmmmmmmmm şenlik olsun Allahım bu akşam bu topikkk:))))) hemen yazıcam buraya akşam eşim 9 gibi gelicek testi o getiricek en geç 9.30 da yazmış olurum :)) ben ondan cuma günü istedim aslında test almamış, e senin daha günün var diyo bana :)) artık bugünde almasın gidip nöbetçi eczane arar kendii ( yazık erken bakıp üzülmemi istimiyo )
genetik hocasınında özelini gidince 15 günde çıkıyormuş canım...
merhaba arkadaşlar.mesajlarınızı ara ara okudum ve şuan hepinizi çok iyi anlıyorum.bende geçtiğimiz perşembe günü bebeğimin kalp atışı olmadığını öğrendim.ve cumartesi günü ayrıldık meleğimle.çok zor bi durummuş gerçekten.psikolojik olarak çok ağır.şimdi bende 3 ay kadar bekleyeceğim.rabbim kimselere yaşatmasın.hepinizede bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.rabbim banada tekrar hayırlı bir zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
canım çok geçmiş olsun ne kadarlıktı meleğin inş 2. gebeliğin sağlıkla geçer biterde bebişini alırsın kucağınamerhaba arkadaşlar.mesajlarınızı ara ara okudum ve şuan hepinizi çok iyi anlıyorum.bende geçtiğimiz perşembe günü bebeğimin kalp atışı olmadığını öğrendim.ve cumartesi günü ayrıldık meleğimle.çok zor bi durummuş gerçekten.psikolojik olarak çok ağır.şimdi bende 3 ay kadar bekleyeceğim.rabbim kimselere yaşatmasın.hepinizede bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.rabbim banada tekrar hayırlı bir zamanda hayırlısıyla nasip etsin.
olsun şimdi hoşgeldin.yoğun olduğun için günün çabuk geçmiştir senin
kız kobra o ne resim öyle balıklar tavuklar,yeşillikler yoksa ben mi yanlış görüyorum .ay acıktım :)))
kobra besin zinciri oluşturmuş resminde ayy bende acıktım ama yemiyecem yaa kilo almak istemiyorum kızlar zaten eşim iyice kilo aldın diyo bide hamile olursam düşünemiyorum kendimi zayıflamak istiyommmmmmmmm yaaaaa z a y ı f l a m a k
ama olmiyi yaa bi resimden nereye geldim yaaaaa
Kızlar hepinize iyi akşamlar,yarın görüşmek üzere :)))))))
Fantastikam akşam girip bi bakıcam senin içinnnnnnnn
kobra besin zinciri oluşturmuş resminde ayy bende acıktım ama yemiyecem yaa kilo almak istemiyorum kızlar zaten eşim iyice kilo aldın diyo bide hamile olursam düşünemiyorum kendimi zayıflamak istiyommmmmmmmm yaaaaa z a y ı f l a m a k
ama olmiyi yaa bi resimden nereye geldim yaaaaa
ayyy canım benim dur heyecanlandım şimdii valla ayyy inşallah güzel bir haber verirsin pc kapamıyacam akşammmmmmmmmmmmmm şenlik olsun Allahım bu akşam bu topikkk