Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

hayalacim bozma moralini herşeyin hayırlısı hayatım.
bu değerin artma ihtimali bişi varmı?ben pek anlamıyorumda

yasemincim sana sonuna kadar katılıyorum.bencede bekle birazcık.

hayalcim üzülmek yok sakın herseyın hayırlısı ve bundan sonra sana günün gecmedende test falan yapmak yok.çok yıpratıyosun böle kendını..

tamam yaseminim.. bende şimdi ümitsizliğe düştüm ( bide adet olurmuşum yapana kadar.. hayırlısı bakalım ya napalımm, bugün 29. gün yarın 30. bence varsa çıkar dimi

canım ümitsizliğe düşme ....evet varsa çıkar fantastikam...hep hayırlısını istemiyomuyuz ....

Katılıyorum sonuna kadar

Kızlar bende 15 gün sonra böyle heyecanlı heyecanlı bekliycem,buaydan itibaren duphastonda (siklus düzenleyici) kullanmıyorum,yani nezaman regl olurum bilmiyorum,28-30 belki 35 gün,hamilelikden önce 35 gündü,sonra 26-30 arası değişmiştiya,şimdi ne olcak bilmiyorum,herhalde regl olana kadar yüreğim azıma gelir.

Kızlar benim belim ağrıyo regl yaklaşıyormuş gibi,ovulasyon zamanı beli ağrıyan var mı ?

aradım kadını suan negatif ama adetin gelmesse haftaya bidaha bakalım demiş ama umutlanmıcam çünkü üzülürüm yine

inşallah tez vakıtlerde hayırlısıyla versın guzelım...

ben dunaksam mekik çekmeye kalktım belimden yukarı dogru bir agrı girdi bıraktım zorlamadım... bide fuar dolayısıylen kuafore gidip fon cektirdim 2 defa saçlarım inanılmaz elektriklendi bide kipriklerim bir tuhaf... ama ben bu belirtilere kanmıyoırum cunku goguslerim sızlamıyorsa bende hamilelik asla olamazzzzzzz :) :) :)

aradım kadını suan negatif ama adetin gelmesse haftaya bidaha bakalım demiş ama umutlanmıcam çünkü üzülürüm yine

canım inşallah gelmez ama dedğin gibbi umtlanma nolursun birazcık kendini rahat bırak bu hafta daha sakin ol başka şeylere uğraş pek düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…