Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar randevumu aldım pazartesi gününe hacettepe hoca aynı zamanda dışarıda özeli var
ona gideceğim..cuma sevk ettireceğim burdan...inşallah hayırlısı olur hakkımızda.....

HAYALLL lütfen ararmısın şu kan verdiğin yeri çıkmıştır artık ya ne bu sabahtan akşama kadar allah allahhhhh

kobram ya şuan hamile olduğumu düşünürsek sol göğsüm daha çok ağrıyor ama canım daha çok ekşi tuzlu istiyor :)) sonra erken bulantılarım başlamadı :)) off ne bu hepsinden almışım biraz hehehe kesin ikiz olcak benim bi kız bi erkek :)))

:)))))))))
Canım benim bekle ve sabret...
Bende merakdan ölcem yahuuuuu

kobram ya şuan hamile olduğumu düşünürsek sol göğsüm daha çok ağrıyor ama canım daha çok ekşi tuzlu istiyor :)) sonra erken bulantılarım başlamadı :)) off ne bu hepsinden almışım biraz hehehe kesin ikiz olcak benim bi kız bi erkek :)))

canımın içi hemen yaz testın sonucunu emıı vallahı catlıycam meraktannn bak dansöz ayarlıyorum haaa

kızlar randevumu aldım pazartesi gününe hacettepe hoca aynı zamanda dışarıda özeli var
ona gideceğim..cuma sevk ettireceğim burdan...inşallah hayırlısı olur hakkımızda.....

hadi bakalım yasemincim hakkında hayırlısı olsun hacettepe sana uğurlu gelsin güzel arkadaşım benim.. ayrıca hocanın muaynanesinin dışarıda olması çok iyi olmuş

hadi inşallah gülüm bak göreceksın doktor çok guzel seyler söyleyecek....

Amin canım,bence buay hem dr.git hemde dene birkez daha ,Birçok kadının tam dr.gidecekleri zaman hamile kalıyor ve sağlıklı bir bebek doğuruyorlar,belki sende onlardan birtanesi olabilirsin

:)))))))))
Canım benim bekle ve sabret...
Bende merakdan ölcem yahuuuuu

canımın içi hemen yaz testın sonucunu emıı vallahı catlıycam meraktannn bak dansöz ayarlıyorum haaa

:))))) hemen yazıcam buraya akşam eşim 9 gibi gelicek testi o getiricek en geç 9.30 da yazmış olurum :)) ben ondan cuma günü istedim aslında test almamış, e senin daha günün var diyo bana :)) artık bugünde almasın gidip nöbetçi eczane arar kendii ( yazık erken bakıp üzülmemi istimiyo )

ooo süper bişi olur :)) ikiz annesi çok yakışır sana..inşallah hayırlısı

hakkınızda hayırlısı olun yasemin inşallah herşeyinden memnun kalırsın.güzel haberlere gelirsin.tetkikler ne kadar sürermiş herhangi bilgi verdiler mi?

:))))) hemen yazıcam buraya akşam eşim 9 gibi gelicek testi o getiricek en geç 9.30 da yazmış olurum :)) ben ondan cuma günü istedim aslında test almamış, e senin daha günün var diyo bana :)) artık bugünde almasın gidip nöbetçi eczane arar kendii ( yazık erken bakıp üzülmemi istimiyo )

:)))))))
Bence de nöbetci eczane arasın ....

X