- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #11.001
topiğimizde güzel şeyler oluyor esracım tebrikler allah kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
perim ve fantastikam....evet bir tane vardı özel merkezi olan ama c.tesi günü oranın müdürü ile görüştüm ve müthiş negatif elektrik aldım adamdan.beni dinlemiyor hiç özel sorunları varmış ve bunu bana yansıtıyor telde acayip sinir oldum....adam bana direk sizi özel labaratuvarımıza göndeririz tüp bebek denenir falan diye konuşuyooo...ben hamile kalabiliyorum durumum tüp bebeklik değil ki dedim...oda bana ben genel konuşuyorum diyoo...iyice sinir oldum özel muammele yok yaniii ezberlemiş bişeyler herkese aynı şeyi anlatıyor....diğer merkezdeki bayan okadar pozitif ve yardımcıydıkii en güzeli dinledi beni...bende hacettepede bir prof varmış riskli gebelikler üzerine lütfü önderoğlu onu araştırıyorum...anladım ki kızlar tüp bebek merkezi direk bana tüp bebek diyecek çok canım sıkıldı çok...halbuki benim amacım eşim ve ben tekrar araştırılsın ona göre bir yol izleyelim...
anladım sıkma canını hiççç bu işin ehli bi doktor bulup yanı riskli gebelıkler üstüne ona görunmen en güzeli olacak sanırım..sen zaten hamıle kalıyosun bi problem yokkı...aslında bana kalsa doktora falanda gıtmene gerek yok...senın bu ay yasadıgın her kadının yasadıgı bıseydı...yanı herkadının heray gizli düşük yanı bu kımyasal gebelıgı yasama olasılıgı cok fazla sen sadece cok öncede test falan yaptırdıgın ıcın böle biseyı farkettın.benim daha önceleri birhafta on gun gecıktıgı cok olmustu ozamanlar cocuk falanda ıstemedıgım ve ugrasmadıgım ıcınde ıncelememıstım..yanı buyuk bı ıhtımalle kımyasal gebelıkler yasadık ..kafanı karıstırmak ıstemem ama bana kalsa gitmezdim
ayy maşallah ececim hep böyle sürsün dilerim hamileliğin.. bakalım senin kızınmı olucak oğlunmu.. şuan topicte 1 kız 1 oğlan var durum berabere yani :)
valla ececim kasıklarıma ara ara sancı giriyor hala ve acayip şekilde belim ağrıyor ama bakalım hayırlısı yarın günüm ama bugün eşime bi test aldırıp akşam yapmayı düşünüyorum
ececım oohh çok sevındım..bi ferahlamısındır artık daha rahatsındır...ki olmaman ıcın bı neden yok artık..
bizde iyiyiz çok şükür canım...önümüzdeki haftayı beklıyoruz dokor için..
canlarım haklısınız kimyasal gebeliği önemsemiyor dr ama 2 kezde düşük yaşayınca bağlantılı olduğunu düşünüyorum ben....aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum canlar....malum küçük yer burası inanın çok güvenemiyorum drlara...onun için iyi bir prof incelesin istiyorum tek amacım buuu tekrar deniyeceksin herşey normal sözünü iyi bir agızdan duymak istiyorum inanın tek amacım buu daha rahat hamile kalmak için...
canlarım haklısınız kimyasal gebeliği önemsemiyor dr ama 2 kezde düşük yaşayınca bağlantılı olduğunu düşünüyorum ben....aynı acıları tekrar yaşamak istemiyorum canlar....malum küçük yer burası inanın çok güvenemiyorum drlara...onun için iyi bir prof incelesin istiyorum tek amacım buuu tekrar deniyeceksin herşey normal sözünü iyi bir agızdan duymak istiyorum inanın tek amacım buu daha rahat hamile kalmak için...
yasemincim bende kızlara katılıyorum senin durumun tüp bebeklik değil.ankaradan ziyade istanbulda daha çok prof vardır diye düşünüyorum ben.araştırmanı o yönde yapsan nasıl olur.hakkında herşey hayırlı olsun.
kızlar kendimi çok tuhaf hissediyorum yaa çok stresli ve sinirliyim ve endişeliyim içimde öyle bişeyler var ağlamamk için tutuyorum kendimi
canım saol.sizin tesler bitmişmiydi? kaç haftalık oldu?
kızlar kendimi çok tuhaf hissediyorum yaa çok stresli ve sinirliyim ve endişeliyim içimde öyle bişeyler var ağlamamk için tutuyorum kendimi
canım çok fazla heycan yaptığın için olabilr bence.duyguların karıştı.birazcık sakin olmaya çalış .seni seviyoruz :1hug: