Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

belenaycım biz iyyiz hayatım seninde moralli olmana çok sevindim.oo maşallah azimen hayran kaldım.daha kaç kilo vermeyi planlıyosun?

pericim maşallah ya ne kadar büyümüş allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayy oğlan geliyor isim düşünüyomusun hiç

ececim benim daha çooooook kilo vermem lazım çooooookkkk ama olsun bir yerden başlamak lazım dimi ama
fantastika bu gerginlik hamişliktende olabilir bak söylemedi deme:))))
izmir hayal hamilemiiiiii

belenayım gülüm hosgeldın ne guzel haberler verıyosun yahuuuu....tebrık tebrık ederım senııı.. vız gelsın trıs gıtsın tabı dünyaaaaa boşverrrrrrr kız yakında manken gıbı olcen heee.....bu arada sonrada yıne şişcen ama formda hamıle olcenn...

bizde iyiyiz gülüm çok şükür.... karnımız acıktı yine 1 saat daha gecsede yemek yesek dıyoruz...

pericim maşallah ya ne kadar büyümüş allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ayy oğlan geliyor isim düşünüyomusun hiç

büyüyüo guzelım büyüyo ama karnımda cok fazla degısıklık olmadıgı ıcın bazen ulen ben hamılemıyım dıyorum bazenn...

isim hanı demistim ya demir olcekk...ama kesın degıl emın degılım yanı...

mehmet demir ilk isim kesın ama dedenın ismi olcek

sağol pericim inan artık rahatım bebek düşünmüyoruz konuşmuyoruz çalışmıyoruz sadece kiloya konsantre oldum kısmet dedim geçtimzemuszemus

belenaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyyy aminnnnn canım arkadaşımmm akşam olsun istiyorum bi an evvel

bu arada evet hayal hamileymişş maşallahhhh.. bakalım kan verdi akşamüstü çıkıcak

pericim hatırladım demir diyodun baştan beri valla iddialı ve şık bi isim hayatım

ececim sen ne hissediyosun kızmı erkekmi sormuştum galiba ama unuttum güzelim :kedi:

Kızlar günaydıııınnnn
elektrikler gidip geliyor,bende dolayısı ile gidip geliyorum :)))))))))
geçmişi okuyup gelicem

Belenaycım günaydın şekerim,süppersin Valla
çok sevindim adına
Fantastikacım rahat olcanım benim yaaaa,ınş.hayırlı haber verirsin.
ızmirhayal tebrik ederim Allah hayırlı doğum nasib etsin canımmmm

Ne güzel hamileler çoğalıyor,benim yumurtlama zamanım şuan,15-20 gün sonra umarım bende güzel bir haber alırım

Bu arada Cuma günü size dönerli örnek verdim,canım bi döner istedi sormayın,hemen Cuma akşamı eşimle Cevahir AVM gittik ve yedikkkkk.
Bu arada kızlar ben eti pek sevmem ama bir haftadan beri et diye sayıklıyorum,nolcek halim bilmiyorum :))))))

amin kobracım inşallah.. inan bende rahatım aslında ya sadece duygularım çok karışık bi iyiyim bi değil.. ama bikaç gündür var bende bu hayır olsun ne diyim

ye anacım yeee can bogazdan gelırrr ayollllll

:)))) demekki ihtiyacın varmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…