- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.901
kızlar ben 3 te çıkıcam.izmite gidicem demiştim ya .artık pazartesi görüşürüz inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fantastikacığım ben bir ara incir kürü yapmıştım ya yumurtanın kalitesini artırsın ve kolay hamile kalayım diye o benim kanımı müthiş yükseltmişti hatta en son 13 düü..bence onu yapabilirsin ilaçtan öte hem bi taşla iki kuş vurmuş olursun :)))
hani inciri kaynatıp suyunu içiyoduk o dimi deniyim bari ya tatlım madem öyle
şekerler ya benim sol tarafta sürekliye yakın hafif bi ağrı var ara ara batıyo sürekli olması normal değil galiba dimi senağlama adetim biliyosunuz 26 27 hayal ve fantastikayla aynı yani benim bi önceki dış gebelik ya aklıma bu düştü şimdi de yarın dr a gitcem galiba hem hamileysem kanda çıkar artık dimi:bbo:
şekerler ya benim sol tarafta sürekliye yakın hafif bi ağrı var ara ara batıyo sürekli olması normal değil galiba dimi senağlama adetim biliyosunuz 26 27 hayal ve fantastikayla aynı yani benim bi önceki dış gebelik ya aklıma bu düştü şimdi de yarın dr a gitcem galiba hem hamileysem kanda çıkar artık dimi:bbo: