- 29 Aralık 2008
- 3.772
- 1
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.881
birzamanlar bir bestekarımız vardı gelir şarkılar söyler giderdi ahh ahhh nerde şimdii
kızlar yasemin bugün izinli herhalde.. hiç gelmedi buraya yoksa ankarayamı gittiler bişey demedi dimi dün
a.s.merhaba arkadaşlar ben 2 tane melegimi kaybettim biri 5 haftalıktı kanamayla düştü melegim sonra yeniden hamile kaldım herşey yolundaydı 9 haftalık kalp atışları olmadı melegimin dr ilaçla düşürdü sonrada geri kalan kürtaj oldum üstünden 2buçuk ay geçti dr 3ay bekle sonra hamile kal dedi ben şimdi ne yapacagımı şaşırmış durumdayım 3 ay dolunca korunmayı bıraksammı yoksa bi 3 -4 ay dahamı beklesem rahım iyice dinlensin diye çokta istiyorum:CüvCüv: napacagımı bilmiyorum benim gibi olan arkadaşlar burda paylaşalım siz ne durumdasınız napardınız sevgileeeeer
geeeeeeeeldiiim...sabah gelemedim işe kızlar biraz rahatsızdım yorgunluk falan....öğleden sonra geldim....sizlere haber vermeden gidermiyim hiç ankaraya....opuyorumnanaktan
üzüldüm canım büyük gecmiş osun
bide kızlar son günlerde çok çabuk yoruluyorum ama acayip sanki bacaklarımın dermanı kesiliyor.. kansızlık var bende ama baya ileri, biraz düzeltmiştim ama galiba tekrar düştü değerlerim normal değil bu sinirimi bozuyor
hoşgeldın canımmmmmmmmm geçmiş olsunnn şimdi nasılsın dıkkat et kendıne sakınnn
periciğim önemli bişey yok canım malum yorgunluk halsizlik...sen nasılsın meleğimiz nasıl....
ya biz bu aralar periyle hep aynı soruları soruyoruz :))
geeeeeeeeldiiim...sabah gelemedim işe kızlar biraz rahatsızdım yorgunluk falan....öğleden sonra geldim....sizlere haber vermeden gidermiyim hiç ankaraya....opuyorumnanaktan
canım bak bundan haberim yok benim...kansızlıkta gebe kalmaya engel kuzum..aman dikkat et bi tahlil falan yaptır ....