Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar yasemin bugün izinli herhalde.. hiç gelmedi buraya yoksa ankarayamı gittiler bişey demedi dimi dün

ay kızlar ya böle kelebek kıpırtısı gıbı bısey oldu karnımda 3 kezz zankı pırr pırr pırr dıyee

canım öncelikle gecmiş olsun bende dış gebelikten amaliyat oldum 2 temmuzda tekrar hamile kalmak icin sabırzızlanıyorum ama nekadar beklemeliyim bilmiyorum bana yardıcı olurmusun

kızlar yasemin bugün izinli herhalde.. hiç gelmedi buraya yoksa ankarayamı gittiler bişey demedi dimi dün

geeeeeeeeldiiim...sabah gelemedim işe kızlar biraz rahatsızdım yorgunluk falan....öğleden sonra geldim....sizlere haber vermeden gidermiyim hiç ankaraya....opuyorumnanaktan

üzüldüm canım büyük gecmiş osun

canlarım ankara işi 29 ekimden sonraki haftaya kaldı...ankarada bana yardımcı olacak can dostumun haftaya çok nöbeti varmış ondan sonraki hafta müsaitim dedi bizde acelemiz yok ozaman olsun dedik.....

geeeeeeeeldiiim...sabah gelemedim işe kızlar biraz rahatsızdım yorgunluk falan....öğleden sonra geldim....sizlere haber vermeden gidermiyim hiç ankaraya....opuyorumnanaktan

hoşgeldın canımmmmmmmmm geçmiş olsunnn şimdi nasılsın dıkkat et kendıne sakınnn

canım bak bundan haberim yok benim...kansızlıkta gebe kalmaya engel kuzum..aman dikkat et bi tahlil falan yaptır ....

hoşgeldin güzelkuşummmm.. hayırlı olsun 29 Ekimden sonra gidersiniz sizde Ankaraya Yaseminim herşeyde vardır bi hayır

canım bak bundan haberim yok benim...kansızlıkta gebe kalmaya engel kuzum..aman dikkat et bi tahlil falan yaptır ....

yaaa hadi ya yasemincim ay benim durumum fena hemde ama çocukluğumdan beri böyle kullanmadığım ilaç iğne kalmadı dr en sonunda senin yapın bu demek yani senin için normali bu demekki dedi :)) ama folic içiyorum ya diğer kan ilaçlarının yanıda o biraz iyi geldi bana haftaya gitçem ya dr a bunuda söyliyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…