- 28 Temmuz 2009
- 980
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.861
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fantastikaa ben ne belirtiler verip hastalanan insanlar biliyorum o üzden bu belirtiler fasa fiso benimde hep sen hamişmisin gibi geciyo içimden allahımm ezan okunuyoo insallah hamişizdirr yarabbimm duy sesimizi
Yemişim foliğimi.
Bugün asiyim hatunlar,ayrıca çok duygusal,ağlayıp duruyorum:)
teşekkür ederim ececim yani hep beklediğimiz belirtiler :)) dimi ve bunların hepsi regliyle aynı maleseff.. az kaldı neysekii 3 günnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne demek hayatım.ama lütfen kendini kaptırma herşey olucağına varıyor .benim içime doğan müjdeyi alıcaz gibi ama biliyorsun belirtiler regliyle aynı neredeyse o yüzden çok umutlanmk istemiyorum.salı günü inşallah burası bayram yeri olucak :))sadece dua et.
Neo şekerim dönermi cazip geldi.
bende hayatım pek bi tuhafım bugün gözyaşlarımı tutamıyorum bazen.. karşılıklı ağlayalım bugün hııı :)) birazdanda kahve içeriz yine şöyle karşılıklı
teşekkür ederim ececim yani hep beklediğimiz belirtiler :)) dimi ve bunların hepsi regliyle aynı maleseff.. az kaldı neysekii 3 günnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne demek hayatım.ama lütfen kendini kaptırma herşey olucağına varıyor .benim içime doğan müjdeyi alıcaz gibi ama biliyorsun belirtiler regliyle aynı neredeyse o yüzden çok umutlanmk istemiyorum.salı günü inşallah burası bayram yeri olucak :))sadece dua et.
evetttt göbek atıcaz göbekkkkk :teytey: bi dansöz resmıde yokku şurdaaaa
dansöz oynatıcam sanaaaa harıkaaaa
şimdi diycem yıne kızıcaksınız yedım kızım ben öğlen dönerrrrrr
ayy yedik kafayı hapsrsam hamilemiyim konumundayım yani:) bu arada aksam bende akıntı vardı beyazla sarı arası bişi yoğundu bu gün yok
Önce ağlayalım ama,sonra kahve içeriz,1 saate kadar kardeşim gelicek,akşam dopler için gitcez.Kardeşimle kardeşten öteyiz ama bu konuları onunla bile konuşmuyorum.
kızlar noldu size ya ? bende ağlarım bak yapmayın böyle
evetttt göbek atıcaz göbekkkkk :teytey: bi dansöz resmıde yokku şurdaaaa
dansöz oynatıcam sanaaaa harıkaaaa
tamam şekerim o zaman kardeşin gelince içeriz kahvelerimizi gerçi o içemez ama artık süt ısıtırsın onada :içelim:
amanda kıyamazlar ağlama sen bak bebğinde üzülür sonra :çok üzgünüm:
:roflol: aaayyy çok yaşa ayşemmm valla çok hoşuma gitti karşılıklı oynarız be gülümm :dance::sm_cool:
kızlar kan testi ne kadar sizin oralarda burda 49 milyon akannehir
Bu iki hamilenin göbeklerini tokuşturucam :)))))))))))))
:1shok: çokmuş hayalcim ya ben 25 falan diye duymuştum.. bişey dicem hadi bi idrar testi al yine yap sen sabredemiyosun test için hem ilki silik çıkmıştı varsa şimdi daha net olur belki.. senin adetin ne zamandı hayalimm
:roflol::roflol: