Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Canım benim sıkma canını,benim çevremdede herkez doğurdu,Allah hayırlı sağlıklı versin seni okadar iyi anlıyorumki arkadaşım,ayrıca şu yaşlı lafını kaldır,ben 29 yaşımdayım ama bende bekliyorum...

hııım sağol pericim baktım benim genelde oturuken ağrıyo şaşırdım gerçi ben sürekli oturuyorum tabi bide o var :))

günaydın güzelimmm
inşallah öyledir veririm müjdeyi ama benim her ay olduğu gibi iyice yaklaştıkça ümidim azalıyo( ters orantı var bende
:))

Hani film izlerken filmin en heyecanlı yerlerinden daha çok zevk alırsın ya,bende reglime 1hafta kalan zamanı heyecanla bekliyorum,heyecan ve merak bağımlısı oldum,sanırım artık olayı piskopata bağladım.Biran evvel yumutlama zamanı geçsede son bir haftaya gelsem:)))))))
Dün derste bi kız vardı 4 aylık hamileymiş,karnı belli değildi.Bende geçen sene İngilizce eğitim alırken hamile kalmıştım,Haziran ayında karnım kocaman olur diye düşünüyordum,hamiş hamiş giderim,ama olmadı tabiiii

Günaydın pericim nasıl hissediyorsun kendini

sabahtan mide bulantısı vardı geçti gibi daha ıyıyım şimdi....normalde yarında çalısıyor işyerı saat 1 e kadar ama ben izin istiycem gelmıycemm...napıyım yaaa dıycemkı gerekırse maasımdanda kesersınız

bu arada neden ıcmıyosun sen folık asıt bılıyosun çok önemlı ama arkadasım ya...

Kızlar bugün kardeşim doplere giricek,randevu saat 5,30 da bende 4 gibi çıkarım evden,farkındamısınız her perşembe - cuma mutlaka bi işim var,bu uzun zamandan beri böyle,özellikle Perşembe gününe denk geliyor,bir ara Perşembeleri dışarı çıkmıycam diye kendi kendime karar almıştım :))))))))

Pericim içmek içimden gelmiyor,ya insanlar çatır çatır doğuruyor,dr.a bile gitmiyo,biz herşeyimize dikkat ediyoruz.İçkim,sigaram,kumarım yok :))))))))))))))))
Yani kısmet işte yaaaaaaaa

Aslında kurallara harfiyen oyan biriyim ama neoldu bilmiyorum,içtim şimdi iki tane ama,yinede düzenli almam ....

Yalnız bu ay yumurtlama zamanımın yaklaştığını anlıyorum,çünki ıslaklık var,umarım bu ay tutar.

topiğimizi hamileleri peri ve ece, şimdi rica etsem bana anlatabilirmisiniz hamile olduğunuzu anlamışmıydınız belirtileriniz nelerdi ve kaç gün evvel başladı..
bende annesinden sürekli aynı masalı dinlemek isteyen çocuklar gibi oldumm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…