- 28 Temmuz 2009
- 980
- 0
-
- Konu Sahibi tugbamurat
- #10.821
kızlar bi tuhafım bugün gecenin bir yarısı ben uyuyamadım dün eşim hastaneye yattı film çekeceklerdi durumu iyi iki gündür iş çıkışı onun yanına gidiyorum ben işteyken eşim aradı hastaneden babası aramış nasılsın diye veee eltim hamileymiş bunu söylemiş eşime çok tuhaf oldum nedenini bilmiyorum onun adına sevindim ama bi tuhafım işte yaaaa eltim benden bir ay önce evlendi kendi oğlan kardeşimde iki ay önce evlendi eltim ilk geceden hamile kladı şimdi 3.5 yaşında kızı var bizim gelinde hemen hamile kaldı onunda 3.5 yaşında kızı var eltim tekrar hamile kalmış eee bizim gelide ikinci için çalışmalara başladı bende hala tık yok üstelik onlardan daha büyüğüm eşim bugün diyor millet zevkine yapıyor çocuk oluyor biz uğraşıyoruz tık yok bende dedim biz yaşlıyız ağırdan gidiyoruz adamcağız hastanede benim nasıl tepki vereceğimi düşünmüş önce söyleek istememiş üzülürüm diye ama hayat bu ne yani bizim bebeğimiz olmuyor diye kimse doğurmasın mı dimi ya millet te beceri var çatır çatır doğuruyor offf çok şikayet ettim galiba kısmet işi bunlar olacaksada olmıyacaksada rabbim hayırlısını versin gündüz ağladım ama isyan etmedim şükür vardır bir hikmeti şimdi daha iyiym amaaaan diyorum boşver geldiği zaman gelir benim bebeğim assolist en son çıkacak:))))sizlerle paylaşmak istedim şimdi bayramda köye gidince gözler bize dililecek Allahtan kayınvalidem bişey demiyor kısmet diyor ama çevre bilmezki lom lom konuşur
hııım sağol pericim baktım benim genelde oturuken ağrıyo şaşırdım gerçi ben sürekli oturuyorum tabi bide o var :))
Müjdeli habere az kaldı,umarım herşey güzel olur arkadaşım,
Bu arada günaydın herkezeeeeeee
günaydın güzelimmm
inşallah öyledir veririm müjdeyi ama benim her ay olduğu gibi iyice yaklaştıkça ümidim azalıyo( ters orantı var bende :))
günaydın kobrammmm
Günaydın pericim nasıl hissediyorsun kendini
Kızlar ben bu arada çoook uzun zamandan beri folik içmiyorum
Kızlar ben bu arada çoook uzun zamandan beri folik içmiyorum
sabahtan mide bulantısı vardı geçti gibi daha ıyıyım şimdi....normalde yarında çalısıyor işyerı saat 1 e kadar ama ben izin istiycem gelmıycemm...napıyım yaaa dıycemkı gerekırse maasımdanda kesersınız
bu arada neden ıcmıyosun sen folık asıt bılıyosun çok önemlı ama arkadasım ya...
amin kobracım bu ay hayatında mükemmel bi dönemin başlangıcı olur dilerim