Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

topiğimizi hamileleri peri ve ece, şimdi rica etsem bana anlatabilirmisiniz hamile olduğunuzu anlamışmıydınız belirtileriniz nelerdi ve kaç gün evvel başladı..
bende annesinden sürekli aynı masalı dinlemek isteyen çocuklar gibi oldumm :))

hissettim ben canımmmmmmmm içime dogduuu öle belırtılere takılmamıstım hatırlarsanız hatta birara mısafır vardı olmadı falan demıstım ya..ama adete 1 hafta kala hıssettım canım...bak çok ama cok agresıflesmıstım...evde terör estırıyodum herseyı kafaya takar olmustum.alınganlık had safhadaydı....aradada kasıklarda agrı ıste...
ama içime öle bı hıs gelmıstı...

yemegımızı yedık geldıkkkkkkkk netten dogum fotolarına baktım bıraz aglamamak ıcın kendımı zor tuttummmm bı annenın gözunden yas gelmıs bebegını gösterdıklerındeee ayy ben heralde aglamaktan baygınlık gecırırım....

topiğimizi hamileleri peri ve ece, şimdi rica etsem bana anlatabilirmisiniz hamile olduğunuzu anlamışmıydınız belirtileriniz nelerdi ve kaç gün evvel başladı..
bende annesinden sürekli aynı masalı dinlemek isteyen çocuklar gibi oldumm :))

canım benim ilk önce benim akıntım biraz fazlalaştı hani yumurtlamadan sonra kesilmedi devam etti.sonra sol kasığıma ara ara batmalar olmaya başladı.ve sürekli regli olucakmışım gibi rahatsızlık hissi,göğüslerde hafif şişkinlikle hassasiyet başaldı.yani şimdilik aklıma gelen bunlar oldun.haa birdeçok önceden canım hep turşu çekiyordu .şimdi yiyemiyorum :KK43:(

evet pericim sağol hayatım cevabın için.. ben hislerime kulak vermeye korkuyorum malesef :KK43:(

Canım benim akışına bırak.

Farzetki arkadaşlarımızla yemeğe gidiyoruz ve döner yiycez,ilk sıralardayız ve dolayısıyla döner porsiyonu ilk önce bize geliyor ama bir şekilde tabak elimizden düşüyor ve birden sıranın en sonunda yer alıyoruz,her kez tabağını alıyor ve biz dönerin en son kalan kısmını yani en lezzetli olan kısmını afiyetle yiyoruz.Tabi biz yemek yerken herkez yemeğini bitirmiş tatlılarını ellerine almış oluyor.Dolayısı ile yine herkez tatlısını bitirdikten sonra biz ballandıra ballandıra tatlımızı yiyoruz.Biz tatlımızı yerken herkezin gözü bizim tabağımızda olacak.
İşte bizim hamileliğimizde böyle ballandıra ballandıra olmalı...

kobracım bence ihmal etme folik asiti sonuçta ne zaman olacağı belli olmaz sonra pişmanlık yaşama

Farzetki arkadaşlarımızla yemeğe gidiyoruz ve döner yiycez,ilk sıralardayız ve dolayısıyla döner porsiyonu ilk önce bize geliyor ama bir şekilde tabak elimizden düşüyor ve birden sıranın en sonunda yer alıyoruz,her kez tabağını alıyor ve biz dönerin en son kalan kısmını yani en lezzetli olan kısmını afiyetle yiyoruz.Tabi biz yemek yerken herkez yemeğini bitirmiş tatlılarını ellerine almış oluyor.Dolayısı ile yine herkez tatlısını bitirdikten sonra biz ballandıra ballandıra tatlımızı yiyoruz.Biz tatlımızı yerken herkezin gözü bizim tabağımızda olacak.

canım ne güzel anlatmışsın alkisalkisalkis

canım benim ilk önce benim akıntım biraz fazlalaştı hani yumurtlamadan sonra kesilmedi devam etti.sonra sol kasığıma ara ara batmalar olmaya başladı.ve sürekli regli olucakmışım gibi rahatsızlık hissi,göğüslerde hafif şişkinlikle hassasiyet başaldı.yani şimdilik aklıma gelen bunlar oldun.haa birdeçok önceden canım hep turşu çekiyordu .şimdi yiyemiyorum :KK43:(

teşekkür ederim ececim yani hep beklediğimiz belirtiler :)) dimi ve bunların hepsi regliyle aynı maleseff.. az kaldı neysekii 3 günnnnnnnnnnnnnnnnnn

kobracım süpersin arkadaşım ya valla mutlu ettin beni sıkkındı canım.. daha doğrusu duygularım çok karışık bi heyecanlıyım sevinçliyim bi üzgün ve umutsuzum neyseki yarın tatil arkadaşımla buluşucaz gezicez biraz öyle geçer vakit pazarda eşimle beraberim...

bide kızlar son günlerde çok çabuk yoruluyorum ama acayip sanki bacaklarımın dermanı kesiliyor.. kansızlık var bende ama baya ileri, biraz düzeltmiştim ama galiba tekrar düştü değerlerim normal değil bu sinirimi bozuyor

kobracım süper anlatmışsın benim göğüslerimin ucuna arada iğne batıyo gibi oluyo belirti olabilirmi kızlar buu

döktürmiş yine bizimkiii :kahve:

ayy yedik kafayı hapsrsam hamilemiyim konumundayım yani:) bu arada aksam bende akıntı vardı beyazla sarı arası bişi yoğundu bu gün yok

teşekkür ederim ececim yani hep beklediğimiz belirtiler :)) dimi ve bunların hepsi regliyle aynı maleseff.. az kaldı neysekii 3 günnnnnnnnnnnnnnnnnn

kobracım süpersin arkadaşım ya valla mutlu ettin beni sıkkındı canım.. daha doğrusu duygularım çok karışık bi heyecanlıyım sevinçliyim bi üzgün ve umutsuzum neyseki yarın tatil arkadaşımla buluşucaz gezicez biraz öyle geçer vakit pazarda eşimle beraberim...

Hep mutlu ol fıstııııkkk

fantastikaa ben ne belirtiler verip hastalanan insanlar biliyorum o üzden bu belirtiler fasa fiso benimde hep sen hamişmisin gibi geciyo içimden allahımm ezan okunuyoo insallah hamişizdirr yarabbimm duy sesimizi

bide kızlar son günlerde çok çabuk yoruluyorum ama acayip sanki bacaklarımın dermanı kesiliyor.. kansızlık var bende ama baya ileri, biraz düzeltmiştim ama galiba tekrar düştü değerlerim normal değil bu sinirimi bozuyor

Kansızlık Türk kadınında baki şekerim.
Bendede var ve pekmez ,karaüzüm yemem lazım,benimki sınırda,ayrıca ritim bozukluğundan dolayıda düşmemesi lazım

X